За изхождането (ЕБХ) - част 6

• 23 351
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много ви благодаря  bouquet!
Започвам! Надявам се, да имам успех. Скоро ще пиша какво сме постигнали.

# 166
Много ви благодаря  bouquet!
Започвам! Надявам се, да имам успех. Скоро ще пиша какво сме постигнали.

Hug Приятни мигове с беболина и ЕБХ!  Laughing

# 167
  • София
Димитриана, къде е този магазин "Ванеса"? Да закупя и за моето дзверче гащьони.

e_angelova , успех, ще видиш, че ще се справиш, НО помни, че ще имате инциденти, които НЕ трябва да възприемаш като поражения, а само като пореден знак за ритъма на твоето бебче Simple Smile Радвай се на всеки успех без да се главозамайваш. Да не стане като на новоизпечените шофьори - аз вече мога да карам и хоп, някаква простотия на пътя Mr. Green Че помня като имахме страшни успехи и после нещо като пропусна и се ядосвах на себе си. Но така става сложно, напрегнато и нервно.
В момента, в който се отпуснеш, намериш за себе си удобна поза и решиш, че всяко напишкване-наакване е нещо съвсем естествено и нормално, а ти просто трябва да се подсигуриш с повечко бельо и да "обезопасиш" леглото - става съвсем елементарно и за теб и за детенцето.

Лично аз все още ползвам памперс през нощта, но прз деня сме по гащи, обикновени или специални - тип памперс.

Разгледай и сайт от подписа на ДУОЛ - "Естествено", където повечето от нас споделихме как точно започнахме и по какъв начин Peace

# 168
Ми значи аз говоря за този магазин Младост ,защото се оказа че имало и друг.

# 169
  • София
Благодаря, далечко ми е бая Confused

# 170
Благодаря, далечко ми е бая Confused

Ми мен на тази цена не ми е проблем да изкупя всичките и  да ги донеса някой път.Аз честичко прескачам поне до центъра.То и по куриер не ми епроблем да пратя,ма дали те ще хабят бензин или аз дизел е все тая.
Пък мога да питам и от къде са се снарбдили и да изклюкарствам.

# 171
  • София
Благодаря, ама да не се случи, че ще се разминем нещо, та да се набуташ със сума ти гащи.
Разучи откъде ги взимат Wink Аз вчера намерих на едно място за 1.40 и 30-ти номер, сега съхнат та ще видя после дали ще му станат на моя младеж. Че досегашните бяха 28, мисля, и по 1.60-1.80 , ама му отесняват вече в баджачките Grinning Охранен ми е той.

Сетих се нещо, та дописвам Laughing понеже нашата тема си върви бавно и славно, за разлика от онази, където сме наречени "екстремистки" Mr. Green та да споделя случка.
Разхождам бебока се с една приятелка, която има бебенце, родено точно един ден преди моя Филип и по-голям син, който е по-голям от дъщеря ми с 3 дни. Та когато сина й не е на училище,излиза с нас в парка.Та помня, когато аз кърмех моя , а приятелката ми даваше от шише на нейния (да кажа, че направи всичко възможно за да кърми, въпреки малките си зърна и успя доста повече от първото дете), големия я пита колйко по-малък е моя Филип, че още суче. А оня ден, когато му свалих гащи и го изпишках, той учуден, че малкия е само с гащи, попита майка си колко е по-голям от техния, че е само по гащи  Laughing

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 22:39 от veshti4ka

# 172
Уф,съжалявам.Станало е объркване.Става дума за много по-малки гащички.Ние също сме 28-30ти номер,поради същия пробем,но такива гащи има навсякъде около мен.Тия са като за бебе примерно 2-3-4 месечно.Вече не мога да ги преценявам..Ще занеса едни на Duol и тя ще ви каже.А ако имаш проблем с гащи над 26ти номер-мога да ти препоръчам Кауфланд,където са с номера според ръста.На нас 52-56 са ни малко малки,но нямат проблем с бедрата,защото са изрязани.
И за да не ми е съвсем безсмислен поста-видях пршки за деца на 3 годинки някъде.Някои с памперси-други с прашки. Grinning

# 173
  • София
Е, това с прашки за малки момиченца е прекалено за мен. Тази пазарна икономика отговаря на всякакви извратени изисквания. Това някой да ми гледа детенцето с влажен поглед... Close Не че по голо дупе е нещо скрито, но някак по-невинно, докато прашката е един вид символ на секси мацка.

# 174
Ами и ние сме с 28-30 номер гащи още от миналата година и все още има простор в тях. Явно са по-изрязани на крачетата, защото си му стоят съвсем свободно. А най-голямата част от гащите му са от "всичко за един лев" - турски, без номерация, но пък много удобни и 100% памук. И струваха около 80 ст.
Прашки за малки момиченца ooooh! какво ли се чудя, като видях бански от две части с размер за не повече от 2-годишно.
Ние от вчера следобед сме крачка назад - отказва да седне на гърнето (не го и насилвам), но същевременно му е гадно да се напишква. Дори когато усети, че започва да пишка, казва "пи". Същевременно не позволява дори да го издържам на ръце. Затова сложих памперс за през деня, малка почивка ще го нарека. От довечера свалям памперса отново, пък да пишка където иска.

# 175
Вещичка, три пъти прочетох, докато разбера как така хем е преди сина ти, хем с 3 дни по- голям от каката  Joy. Наистина мозък не ми е останал.
Калина май последните дни пишка над легена или мивката само по изключение. Все по- голям мираж ми се струва изпишването навън с това пишкане минути след като я обуя. Дори и не мога да кажа точно колко време стана, но ми се струва много дълъг период.

# 176
  • София
при нас има значителен прогрес, рядко се напишква в гащите. Но много интересно, когато баща и си е в къщи или съм заета с нещо, само в гащите пишка и даже не си казва, че е свършила тази работа  newsm78

# 177
Да се включа и аз, че отдавна не съм писала... Ние акото си го правим в легенче (когато не сме на разходка), пишкаме си в памперса... Преди го издържах по-често над легенчето и хващах няколко пишкания, но вкъщи е студено, постоянно го държах по гащи и нещо му мръзнат крачетата, че и сополи взе да точи, не дава да го завивам, че няма кой да си хапе краката...  Rolling Eyes  Та така, за пишкането няма да бързам и без това не ми дава сигнали, а най-обича да пишка, докато се разсънва (но най-мрази тогава някой да го пипа, носи или преобува и надава вой)...

# 178
Но много интересно, когато баща и си е в къщи или съм заета с нещо, само в гащите пишка и даже не си казва, че е свършила тази работа  newsm78
На моята щерка това и е много стар номер-ако не и обръщам внимание пишка нарочно.Ми те,милите си имат оръжие,за да ни строяват. Wink
stelt77,честно казано и аз някоя и друга нощ след изморително чертане и слагам памперс,за да си почина.Изклювам пиш-радарите и къртя,но на сутринта ми е гарантирано по-ранно събуждане. Grinning

# 179
Проявих интерес по темата, бидейки насочена от една развихрила се малка дискусия в друга тема. Не ми станаха ясни две неща и искам да попитам:

1. Не разбрах какво е/са същественото/те преимущество/ва на ЕБХ?

2. Защо последователките на ЕБХ са цитирали само четири чуждестранни линка, поддържащи концепцията им? Не са ли достойни за уважение NHS UK, Royal College of nursing UK, National Institutes of Health USA, American Academy of Family Physicians, National Kidney and Urologic Diseases Foundation и т.н. и общо около 343 хиляди подобни публикации само в Европа поддържащи другата теза, че децата трябва да не се приучават преди 18 месечна възраст?

Общи условия

Активация на акаунт