Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 686
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Добре заварили! Да ви се връщат тъпкано всички хубави пожелания  Simple Smile
Днес забелязах,че и моята хубавица през деня се приспива сама. Започва да си "пее" нещо и след 1-2 минути рязко спира и заспива с отворена уста. От малка пее по-добре от мен защото моите песни не я приспиват.  Laughing

# 136
  • Бургас
Добре дошли на всички нови януарски мами и бебоци. Laughing

Добро утро от мен.Станахме отново рано-рано.

Да ви почерпя за рожденият ден на порастналото ми момче Денис.Днес навършва 15 години! Blush Laughing Heart Eyes

Мари и Коконка безпроблемно пътуване ще ви пожелая.
Коконка задължително трябва да се видим ако ти остане време,че представям си как всички твои познати ще искат да ви видят. Grinning
Мари ,да изглеждаш добре е лесно стига да имаш желание.Аз съм далече още от предишната си форма ама и това ще стане. Laughing
Илиянче не се коси.Не си предполагала,че ще стане така.Нали Сашко е добре. Hug

Хубав ден на всички. Grinning

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 07:31 от kloie

# 137
    bigdance2 newsm59  bigdance2честито,клои!!!здраве,щастие,късмет и мнооог лЮбов на младия рожденник newsm59   bigdance2 newsm59

Момичета,искам да питам-ще ходим на почивка,в Турция-дали да купя малко басейнче и да я топкам в него,директно в детското,което си е към хотела ии да забравя за водата и слънцето?чудя се има ли смисъ да и взема нещо надуваемо,така и така не може да сяда и само мърда и даже и там трябва да я държа,но пък водата ще се затопя бързо newsm78
  моля за съвет!И само да добавя,като майка,която захранва,има една каша на Нестле в малки картонени кутии(оризова е сега подходяща,че шоколадовата е над 6мес,а бисквитите над 8м.)и тя е мноого рядка като за шише,не подлежи на сгъстяване и като цяло не е нещо особено.Това е за по-злоядите бебчета,които не са малко-не им допада този каша,не става чудо с нея,по-скоро им допадат морковените каши(ябълково-морковена и пшенично-морковена)
  Успех при захранването!
 Леко и безаварийно пътуване на Мари и Коконка и да си прекарат добре почивките тук(щото тук определено ще им много помагачи Wink)
 хайде сега да направя шишето и до скоро!

# 138
Добро утро!
Аз тази сутрин имах неблагоразумието да се закашлям , докато малкия сучеше и той като се облещи и като почна едно хилене и плюнчене и сега сме си будни, но нищо мама е хитра, сега към 10 ще си поспи, ако не пък след обед, но задължително ще си полегна с него откакто го правя всеки ден вече ми е по-добре, даже вечер не ми се спи и вися по нощите.
Мари, Коконке, стискам палци да мине по вода!
*dega* и моя прави така, но това е покана да го взема да го полюшкам малко , т.е. " Много ми се спи, помогнете ми малко!" То по-скоро звучи като скърцане малко...

# 139
Добро утро!!!
Ние днес ставаме на 4 месеца!

Да не забравяме и първото ни момиченце - Мими на Дилянка! Честита и половин годинка! Да расте много здрава и усмихната и много да ви радва!
Честит рожден ден на Денис, Клои- да ти е жив и здрав и много послушен! Честити 4 месеца на Симонка на Невенска!
Надявам се да не пропусна някого!
Аз рядко пиша от известно време, но ви чета редовно, аз докато прочета какво сте писали и то станало време или за ядене или за излизане или за баня.... абе все нещо има!

Аз от 3-4 дни давам каша и първите два дни -тотален неуспех, обаче вчера и онзиден......като види лъжицата и като отвори едни голееееми уста и яде с огромен апетит! /пу-пу/ Като глътне това което му е в устата и веднага пищи за още!  Shocked не можах да мъ направя още каша - така викаше,че чак сбърках веднъж дозировката и преправях на око!  Laughing След като е опитвал абълка с морков - мога ли да давам каша примерно на обяд а след обед по малко пюре?

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 09:01 от ani4kata86

# 140
Честит Рожден Ден на Денис - големия малък мъж на Клои. Много да я радва и да я слуша и много да помага на мама Клои.       smile3525 newsm59 smile3525

Честита 4 месечинка на Даниел на Аничката 86, както и на всички, които днес имат месечинка.

Честита Половин Годинка на Мими на Усмивка !!! Да й е жива и здрава и много радост да й носи
!!!

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 09:51 от Djulichka

# 141
  • София, Дървеница
Честит Рожден Ден на Денис - големия малък мъж на Клои. Много да я радва и да я слуша и много да помага на мама Клои.       smile3525 newsm59 smile3525
Честита 4 месечинка на Даниел на Аничката 86.
 Честита половин годинка  Wink  и на Мими на Усмивка
bouquet       bouquet

# 142
Честито, Клои! Много да те радва, Денис  Hug

Честито и на бебчетата, ставащи на 4 месеца днес и на Мимито  Hug

Коконка и Мари - дано да пристигнете безпроблемно  Hug

# 143
мхм  Thinking Днес ако не вали ще купувам плодови каши  Naughty
Пюретата ги яде. По 1 на ядене. Плодово. Днес ще давам ябълка и морков. И двете ги яде, та да видя как е в комбинация.  Peace

Честито на месечковците, полугодиначетата и по-зрелите младежи. Да са здрави, умнички и късметлийчета

# 144
  • Троян
Честит празник на всички  Gift
Няма да изреждам че да не пропусна някой.
Видяхте ли голямото заглавие на Труд днес-Модерни биберони опасни за бебето?
Като извод пише че всички пласмасови шишета съдържат опасни вещества.
аз за басейна-не мислиш ли че ако влезе в общият,може да направи водичката жълта Laughing

# 145
  • София
Честито и от мен на празнуващите днес!Само здраве и късмет да ги спохожда!

Аз днес мисля да дам пюре от сини сливи,че вчера бебка добре хапна оризова каша и да не вземе да се запече.

# 146
  • Варна
Честит ти Рожденик Клои!!! Да ти в жив и здрав, много да те радва и да те кара само да се гордееш с него!!

Честито и на всички които този ден порастват с още един месец!!

Ами, да добре че не съм в Канада, досега да са ми взели и двете деца. #Crazy #Crazy

Juleto, аз лично не бих я топила в общия басейн заради химикалите които задължително слагат. За това че може да се напишка във водата не бих се притеснила, има специални памперс-гащи за плуване. Ако държиш да я мокриш вземи и нещо надуваемо. Но определено я пази от слънцето, колкото по-малко на слънце толкова по-добре. И задължително намазана. Според мен можеш обаче да я топнеш в морето, но после я измий заради солта. Hug Аз каката някъде на 6 месеца я топнах в морето, но в басейн не, макар че имаме на вилата, тя си има нейно надуваемо басейнче.

Албена, това всяка година го подемат като тема, трябва ада ти кажа че вече ми е писнало, то навсякъде има опасни вещества за съжаление. Иначе най-редовно пускат такива информации, я за шишета, я за пюрета, я за млека или козметика...и какво ние какво да правим, крава ли да си купя?!? И да давам от стъклено шише може би даже без биберон??

# 147
Добре дошли на новите януарски мами Hug
Честит рожденник на Клои  bouquet
Честити месечинки на бебченцата  bouquet
Да са живи и здрави всички и гордост на мама и тати!
Напоследък нямам време да пиша, защото имам изпит във вторник и чета. А другата седмица идва свеки да помага за бебко, че трябва да пиша дипломна работа, защитата ми е юли месец, а нямам никакво време, офф един път да завърша... до гуша ми дойде Whistling
Мари, коконка желая ви безпроблемно пътуване Hug

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 11:21 от matza83

# 148
  • Троян
Някой може ли да покаже тези гащи за къпане ?

# 149
  • София
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1945
имам от Светльо ето такива,но за съжаление когато детето се напишка банските пропускат,неискам да знам какво става ако се наака Simple Smile
Ползвала съм и памперс бански,те вече наистина не пропускат наъвн и навътре,на Хъгис по 30тина бройки в пакет.Има сини за момченца и розови за момиченца:)

Общи условия

Активация на акаунт