Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 673
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Коконка, аз съм на десети с прекачване в Прага Laughing И на мен хич не ми се мисли ама идеята , че ще си отида в бг наделява и ми става хубаво Hug Надявам се и твоето и моето пътуване да са много леки и весели Laughing то с деца няма как да не са Laughing

# 121
  • Варна
Анджи, браво на Марти че яде  Grinning А на теб успех на изпита  Peace Хич не ми остава време да седна да си поприказваме по тоя повод  Wink
Гери, аз не се цедя отдавна. Ти защо го правиш? Би трябвало да ти е регулирана вече кърмата  newsm78
Маги спи по 30-40 минути като е в количката, затова вече реших да излизам сутрин когато и без това спи малко, а на обяд да си стоим вкъщи, че да спи поне два часа.
Коконка, Мари, ще ви мислим на 9-10 юни  Hug

# 122
  • В сънния Люлин, прибулен...
Честит празник!
Да са ни умни и просветени чедата, да греем и ние от гордост и радост с тях!

tedsan Много е близо Л4 до Л8 и все по-близо ще става, както е казал колегата Айнщайн, времето и пространството са относителни неща
А снимката на бебка просто е гениална, аз като я зърнах, тутакси призовах наш тати да му покажа това безценно откритие!!!

~Тониси~, Една мама на двумесечен левент е излекувала наскоро стафилококите в нослето му с хомеопатия. Да я разпитам ли? Но са му взели секрет от нослето. Само запомних, че има на "Чаталджа" (и "Панайот Волов") голяма хомеопатична аптека, а имало хомеопатичен център "Хирон", координатите се намирали лесно с Google

Благодаря за топлото посрещане!

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 19:50 от veihaivei

# 123
  • пред екрана
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Само да се разпиша от Хасково, че докато се приберем и ще сте изписали темата. Ние утре имаме абитуриент - брата на мъжа ми. Във вторник сме в София на преглед и после ще пиша.

Целувки на всички!

# 124
  • Варна
Честит празник и от мен!

Ние вчера бяхме на абитуренска с децата, каката си наигра, а малкия не се отърва от желаещи баби да го гледат, а днес бяхме на курбан на един приятел, но само с малкия. Обаче толкова много събития и неспане, и сега съм като парцал, много ми се спи.
Тук днес е страшна жега. Аз за малко да си уморя детето, оставих го в колата, като пристигнахме на курбана че беше заспал, и като отивам след известно време, той целия мокър, и червен и се дере....ужас направо как може да съм толкова разсеяна, ми ще му се пръсне сърцето, от неговата страна напекло и няма да ви казвам!! Абе ужасна майка!! #Crazy #Crazy

Vaihaivei, кажи за тази хомеопатия че и ние сме със стафилококи и на АБ. Джипката каза да го пием, до понеделник.

За спането, и навън и в количката спим по 30-40 минути най-много час, иначе нощем спи 7-8 часа без прекъсване.

# 125
Ходили са при някаква лекарка - хомеопат, работела на "Чаталджа" до хомеопатичната аптека, Тони Новачкова й било името. Педиатърката ги насочила при нея.
Изписала им две неща, едното от които за детоксикация, сулфур се казвало. Другото, за стафилококите - стафилококцинум. Напълно са се оправили.

Отделно в този център "Хирон" имало и годишен абонамент за деца, някъде четох цена 230 лв., не знам доколко е актуална, но ще се интересувам тези дни. Намерих данни на центъра, вкл. телефони, адрес, Skype, ICQ, първият резултат е, който излиза в Google, но сайтът им не е доразработен, биха могли да включат повече информация за отделните диагностични методи.
Иначе допреди малко четох отзиви за центъра и отделни лекари там из форуми разни, пак измежду резултатите от търсенето с Google

Търся спешно добър педиатър в Люлин или близо/удобно като транспортна връзка!

Илияна на двама Наскоро бях много впечатлена, при едно от ходенията на детска консултация една мама ни разказа по повод това, че дъщеричката й е и с Канадско поданство, че друга българка скоропостижно се е върнала в България след някакъв случай, оставила бебето си с по-голямото си дете - десетинагодишно, съседите "донесли" това и  от властите й взели бебето, настанили го в дом и едвам си го взела, мъкнала се по съдилища до ада.
Много майки така са се върнали бързо-бързо в България да си гледат тук децата...
Gerit0, педиатърът какво ви каза?????????????
Аз веднъж - два пъти изаквах моя малчо след 48 часова "почивка", като му държах крачетата, свити в коленцата, плътно прилепени до коремчето. Веднага придобива характерното изражение... Ама вашият случай доста сериозен, не ми се мисли като му дойде музата, какво ще е.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 21:26 от veihaivei

# 126
  • Троян
Искам да ви питам мислите ли да се грижите за зъбките на бебчетата си още от началото.Сега гледам това
http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1246
и се чудя дали да не си го поръчам,но и как точно ще го исползвам.Ние с татито имаме доста лоши зъби,а и децата днес ядат много вредни храни и ми се иска да предпазя Маги от ранно ходене при чичко зъболекар.

# 127
Здравейте Hug. Искам публично да се извиня на новите мами Embarassed и да ги поздравя с добре дошли Hug, но след внезапното зачезване на вашата приятелка  Whistling, все повече си мисля, че не е била виновна само моята "параноя".  Wink
Както и да е - добре дошли и извинявайте, че се усъмних !  Hug Малко съм изкукуригала - шЪ мА прощавате !   Mr. Green
Сватя - ти не само, че не си добре, но си и по - зле от мен. Горките деца, дано самостоятелно да си живеят, че не ги виждам при някоя от нас ...  Joy
За срещата - разбира се, че колкото повече, толкова по - хубаво ще е, но тъй като предишния път се събрахме само 5 мами, а бих път до "на майната си" , си помислих, че този път ще ми е по - близко. И да не дойдат всички - няма да ме е яд. Но ако се съберем, много ще се радвам. Давайте да се разбираме кой ще идва и другата седмица направо да вземем разстоянието от летящ старт !  hahaha

# 128
  • до една звездичка
Привет и от мен. Ние пък днес за втори път се подстригахме, та моята мома заприлича повече на момък, ама...  Blush
Понякога се упреквам - другите мами връзват панделки, фибички и прочее, аз обаче предпочитам да не се изпотява...Карай, като порастне ще се момее на воля Flutter

От два дни забелязвам, че беба се самоприспива Joy Сериозно, като почна да я приспивам, понеже не съм силна ни в текст, ни в мелодия и наблягам на едно характерно ъъъ-ъъъ-ъъъ-ъ, та от два дни забелязвам, че като и наближи времето за спане, Стела също си хънка и вкарва и тя, миличката някаква си там мелодийка...Голям смях с нея по тоз повод в градинките Laughing

Хубава вечер на всички мами от нас Hug

# 129
Здравейте от още една януарска мама.
Чета ви редовно, но все не се включвам. Та днес реших да се представя по повод мини-рожденният ни ден. Габи стана на 4 месеца.

# 130
Добре дошла и на новата мама  Hug. Честита месечинка на нейната Габи.   bouquet

# 131
Цитат на: irchick
Габи стана на 4 месеца.

Честито!
На Габи да пожелаем щастливи детски дни, а на майка й - по-малко сребро в косите!

# 132
Добре дошли и от мен нови мами Hug
Дега, много сладко това с приспиването Laughing
Лека от мен  Hug

# 133
  • София
Добър вечер момичета. Simple Smile
На новите - добре дошли, живи и здрави бебета.  bouquet
Ние нали сме малко сополиви от няколко дни та се борим с хремата и на баткото вече. Мислех, че е настинал но щом и баткото засмърка значи е вирусно нещо. Поне си хапва добре и е спокоен.
Определено мога да кажа, че коликите си отидоха от нашата къща....поне за сега. Нали не се захранваме още. Laughing
А за приспиването...моя мъж коментира тия дни "Чудя се (казва) на туй дете като му се доспи не му ли иде на идея, че трябва да си затвори очите?!? На мен кат ми се приспи - лягам и заспивам, а той...почва все по силно да рита и да блъска!!!" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе като каже, че неще цица и се носим...не знам по колко и си уууу-ууу-каме до безкрай двамцата. Embarassed Дега, и мен хич ме няма в пеенето, даже мисля, че има обратния ефект. Confused
И....честит празник, че той май току що мина вече.  Hug

Grinning Хехеее и аз се включих в колажа за юни. Е, не аз а бебо ама хайде. Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 00:22 от dama

# 134
MARI- надявам се да ни е леко пътуването и на нас, и на вас, виж как за малко да се преънем с теб по летищата Grinning
veihaivei- пак,че са и дали бебето. Тук законите са жестоки- нямаш право да оставиш дете до 12г без надзор от възрастен, ако те изпеят... знаеш какво следва. Същата е ситуацията ако детето е бито/има синина. В детската градина разпитват ама...
dega- и аз съм така спрямо нашата кака, но вече без угризения. Водя я на фризьор, спрятат и хубава причесчица и съм доволна. Опитах се с дълга коса да я оставя, но се оказа, че си е мъка и за мен, и за нея, остави дето лятото се спарва вратлето. Всяка сутрин да се скубем и опашки и тн След като постригахме дългата коса, беше много доволна миличката.

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 04:38 от kokonka

Общи условия

Активация на акаунт