Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 662
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
GeritO, аз да кажа тихичко, че от известно време си седи с часове в количката, после заспива, понадигнала съм го, от време на време го свалям, да му почива кръста, иначе преди седеше най-много 20-30 мин., още съм в стрес и все го гледам със страх кога ще писне, но той си играе, оглежда се, покрещява малко и така ги редува, докато заспи, като седне окончателно ще се успокоя, предполагам и ти.
В колата не можеш да му чуеш гласа, само се хили нещо и седи като гръмнат и гледа през прозореца... Thinking
А пък от днес има ново забавление, виси на решетката на кошарата като паяк, оплел си е ръцете и краката, даже краката почти целите ги беше провесил отвън и се нуждаеше от помощ при заспиването, аз го нагласих, той се подхилна и отнесе, тъкмо сега ние ще се облечем на спокойствие и се понасяме на разходка...май трябваше да го облека преди да заспи, че може да поспи повечко, е ще се обличаме в полусънно състояние, той като му се спи много и не ме забелязва.
Сутринта да се похваля си изяде цялото пюре ото тиква, и се облизва и все по-умело яде с лъжичката, което много ме радва, е не че няма тиква около него и по дрешките, но то това е от дето прави брррррр, иначе не бута с езика както преди, а захапва лъжуцата и полека го прибутва назад...на мам умника.
Айде че се заплеснах, до довечера! Hug

# 106
  • София
Такааа пак забравих какво щях да пиша  newsm78

Честита придобивка Теди - сега освен "Пенка" ще ти помага и "Минка".

~Тониси~ точно вчера обяснявах, че на мен Ева ми е със стафилокок. Като беше бебе обаче и взеха секрет от нослето и се потвърди. Мазахме точно с бактробан. Не искам да ти казавам каква мъка е да вкараш бактробан колкото грахово зърно в бебешки нос и да го разнесеш.
Както и да е...сега 3 години по-късно тя хърка нощем и след преглед за 3-та сливица и отново секрет в носа, се оказа че гадния стафилокок продължава да си живее там. За щастие няма други усложнения освен, че хърка като пенсионерка.
На Жоро пък за обрива в началото му изписаха за мазане Фуцидин. И като прочетох листовката е отново антибиотично кремче, което е специално за стафилококи.

За срещата, ако намеря някой да гледа Жоро, може да дойда сама (защото аз съм боледувала като дете от варицела и не съм носител). Ако не, не смея да идвам с Жоро, който може да е в инкубационен период и да прелети нещо от него  newsm78 Но ако продължавате да се туткате, може и да изтекат 3-те седмици карантина  Joy

nevenskа ела си ти в нашия отбор с неядящите деца Hug Кво да ги правим, едните не ядат, другите не спят, третите не искат в количка. Всяко с претенции. Ама явно си имаме една групичка на тези които не можеш с манджа да ги примамиш  Wink

# 107
Еви,надявам се и при нас периода с мрънкането и рева в количката да отмине скоро!Че и в полуседнало положение е недоволна WhistlingВеднъж да седне и си мисля, че нещата ще се оправят!
Така си е, едни мрънкат за едно, други - за друго!Бе въобще - толкова са малки и ни правят на маймуни Laughing Само да са живи и здрави, другото ще се оправи!

# 108
Здравейте, момичета!

solnysko, veihaivei, ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug

Аз вече заместих цялото обедно хранене с каша (ябълкова, ориз и царевица) и от вчера добавям по малко плодово пюре. Кашата ще я изместя за след обяд като започна зеленчуковите пюрета.

Иначе ми е пълна лудница -имам много да уча за изпита, който се оказа на 21.06. Взех, че се съгласих и да се върна на работа от юли, макар и на половин работно време и да си работя от вкъщи - май съжалявам за което. Ще се оправя все някак. За среща другата седмица съм ЗА.

Липсвахте ми.  Hug

# 109
И  ние се присъединяваме към отбора на нестоящите в количка.Моя хубосник трае най-много половин час в нея и след това иска на ръце да вижда всичко като някоя квартална клюкарка. Laughing Laughing Laughing
Дайте да си направим и една софийска среща другата седмица,не само люлинска.За да не се чувстваме ощетени ,които не сме в този район.

# 110
Тед, малката е страхотна Hug Искренно се смях като я видях!Да не сте и хвърлили пъпчето юридическият факолтет Laughing
Аз както написах отлагам захранването с още месец Simple Smile и вчера ме посъветваха отново за това Simple Smile

# 111
  • София
Я да се разпиша,та да мога да ви следя Simple Smile

# 112
  • Бургас
Здравейте да се запиша и аз в тази темичка,че току виж свършила. Laughing
При нас излъгаха,че ще има дъжд тия дни и ние се радваме на топло/дори прекалено/ време. Grinning
Обикаляме с бебо цял ден докато крака не ми останат накрая.Моето диване обича в количката ако се движи затова аз близо 5 часа постоянно обикалям като спирам само да го нахраня или преобуя .Иначе през цялото време сме в движине ако спра да се видя с някого започва да мрънка. Rolling Eyes
Мари страхотна снимка.Добре изглеждаш,браво! Peace
Теди ще се върна назад в темата да вида за какъв смях става въпрос с Яни. Heart Eyes

Блазе на майките софиянки пак срещичка. Mr. Green
И ние ще се видим тук надявам се с мама Тониси след някое време. Grinning
Анджи при тебе темпото тече с пълна сила виждам.

Хубав уикенд на всички.Аз да се похваля сдобих се с доста солиден текезесарски тен на потници. Grinning Кофтито обаче е че нещо май се обринах на ръцете от силното слънце. Sad

# 113
Честит Празник!
kloie- мен къде ме пропускаш Grinning след 2 седмици пристигам  Laughing
ДОбре дошли на новите мами  Hug

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 16:50 от kokonka

# 114
Клое, мерси, аз ще съм благодарна след три деца да изглеждам като теб Hug За изгарянето на потник Laughing аз го имах само от едната страна Laughing бях станала като потник с една презрамка Laughing
Коконка, и аз се прибирам долу горе след толкова Hug Все още се притеснявам малко как ще се оправя с това прекачване!Ти ще вземаш ли и стола за кола в самолета?

# 115
мари- аз летя на 9-ти юни през Франкфурт естествено пристигам на 10-ти. Мисля да не вземам стола... Ти кога летиш? Аз ще пиша като се освестя след пътуването Laughing Направо не ми се мисли как ще пътувам, голям купон ще е Laughing

# 116
  • София
коконка и ти ли с двете деца ще пътуваш?

# 117
С двете естествено- сама в двете посоки. Не ми се мисли чак какво ме чака, особено и след премеждията на Валя ....

# 118
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами   bouquet

Мари, Коконка, желая ви безпроблемно и леко пътуване  Hug
А като имате прекачване ще си взимате ли количките по летищата? Или с кенгуруто ще ви е по-удобно?

# 119
Лек път на Мари и на Коконка!
Бе да питам, след кърмене доизцеждате ли се все още?И да помоля за съвет - Нели не е акала вече почти седмица - не ми помогна нито Лактулоза, нито плодовите пюрета, нито термометърче в дупето, нищо ooooh!Не знам какво да правя?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт