Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 654
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Януарчето е пъргаво и здраво шава,
не се разсейвай, мамо, а внимавай!

Хм, Thinking не мога да разбера откъде се вземат тези странници ?!  Thinking

# 91
Здравейте, дами!
От 4 месеца, редовно ви чета и все не намирам 2 минути да пиша, ама днес се взех в ръце!
Аз съм горда мама на януарско момиченце ( Виктория, 12.01, роди се 3.740 кг / 51 см ). Та исках да Ви благодаря, че намирате време да пишете, така се уверявам, че и ние се развиваме правилно  Laughing
Иначе сме само на кърма, а за заспиването да кажа, много съм щастлива, че 7 дена я оставихме вечер да реве като магаре от инат, че не е на ръце и вече заспива сама в 21.30, като от мен се иска само една минутка да я погаля по бузката  Simple Smile през деня е различно.

# 92
Какви са тези количества дето ядат вашите деца. Моята маймунка нищо не ще, сега не иска и да суче. Вчера баба и в чудо се е видяла - ни кърма, ни формула, а реве гладна. Като се пребрах беше обезумяла от глад, сука 3 минути и почна да ми се хили и това беше и така на всяко хранене. Днес отново я пробвах да и дам кърма с шише, то беше гадене, плюене, бутане, само гърда признава, ама за 2-3 мин, след това се почва едно ръмжене, пръхтене, а мляко има, просто не тече като чешма, трябва да се потруди малко. голяма мързелана се извъди.
За спането дойде ли 9 часа и отнася плувката сама, ако не сме я окъпали дотогава почва да мрънка. През деня понякога се сърди и иска спокойствие, но с това голямото диваненце – спокойствие НЯМА. #Crazy Всички играчки са на „ON” + телевизор и детски песнички на компютъра. Цирка е пълен. МИА разбирам те напълно.
При нас още нама акробатични изпълнения, слава богу Praynig, но пък голям фитнес пада. Монка е решила да си стяга коремчето и само коремна преси прави по цял ден. То аз имам нужда, ама на не се хващам.  Embarassed Така се надига това дете че ме смая. Ако е съвсем лекичко повдигната, надига се до седнало положение. Вашите така ли правят? Намам спомени Маги да се е набирала така. Искаше да седи седнала от 4-5 месеца, ама сама да се вдига... newsm78
Тедсан тази снимка ме разби от смях Joy. Моята пък най-редовно изучава пелената, сякаш всеки момент ще я заплете.
solnysko добре дошла

# 93
  • В сънния Люлин, прибулен...
Хм, Thinking не мога да разбера откъде се вземат тези странници ?!  Thinking

Позволете да ви се представя - и аз съм мама на януарче Simple Smile
Някои мами, пишещи във форума на mamaibebe, може да се сетят за нас...
Нашичкият се роди на 3.01 - 52 см, 3700 гр. Първо дете ни е. Казва се Димитър. От София сме, живеем в Люлин 8.
Караме от самото начало на АМ - NAN HA
На последната консултация беше 7400 гр, 65 см
Ето ни и в целия блясък и великолепие:

# 94
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
Добре дошли на новите попълнения в ЯНУАРСКИЯ отбор  Hug
Тедсън малката е голяма сладурка- личи си ,че ще стане учена мадама  Simple Smile
Относно падането- Андреа падна от нейното креватче още в третия месец  Embarassed Много виновна се почувствах, ама слава богу й няма нищо  Crazy

# 95

Илия от вчера е болен,настинал е и има температура.Педито ни изписа осциококциум,стодал и панадол.Сега ми е много гадно,защото аз го заразих,нали бях болна тези дни.
И моя юнак като е в полуседнало положение се опитва да се надига и да сяда сам.И като не може започва едно сърдене и ръмжене.Толкова е смешен.

Добре дошли на новите мами.

# 96
Привет на всички

Добре дошла и на новата мама  Hug много добро заглавие  Wink

Да се пуфаля, че вчера ми докараха и подаръка за РД - миялна машина. Мъж ми сега се надява да го обичам повече (ако може изобщо), а аз се надявам да имам повече време за спам и клюки в чата  Whistling Сега трябва да тренирам и пералнята да почне сама да простира и сгъва после прането.. ама мръсницата пази фронта и не се дава   Joy седи си в кьошето и се опитва да измести кухнята с две педи у десно  Confused

За срещата. Тази за западните райони - ами просто се излагаме вече!  Crossing Arms Таз седмица е крайно време. Само да набарам Валя кога има малко време. Може и Мелани да я издирим. Тя само да е в Бг  Thinking Миа да не се ослушва! И ако иска още някой да свирка и ще го направим асоцииран член bowuu а и Люлин 8 не е много далече от Люлин 4  Whistling Whistling  Laughing

А какво ще кажете другия уикенд за една софийска?
Този времето е нестабилно и ще е кофти ако ни завали дъжд 20 мами с количките. Представете си какво ще стане ако решим да влезем в заведение  Crazy Ще следим прогнозите и ще уговорим спявката  Naughty

Ести, дано да оздравява бързо малкия юнак.  Hug и не си вкарвай вина- иначе аз досега да се бях гръмнала в упор, че толко пъти й лепнах на Яни цифки  Embarassed

# 97
  • На едно ветровито място...
Привет и от мене!!!
Честит ви празник!!!Да са много любознателни нашите деца,да обичат да четат книжки и естесвено,да са ни много здрави!!!
Аз пак го водих моя бебко на лекар,че нещо взе да прави опити и да кашля,освен да диша през запушеното носле,слава богу,чисти гърдички, а в нослето според педката имал стафилококи от родилното/ как го разбра това без да пусне изследване на носен секрет ,незнам!!!/.Съответно и му предписа Бактробан / което пък е с антибиотик, който мори тези стафилококи / -добре де ,ами ако се окаже че няма ,защо питам аз да му мажа нослето с антибиотик?! Shocked Та реших да го заведа в някоя лаборатория за секрет ,да видим права ли е педката- може наистина да има ясновидци в България?! Whistling
Лек ден ,и приятни разходки от мен!!!

# 98
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet

Добре дошли на новите мами!  Grinning

# 99
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

solnysko, veihaivei, ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug

# 100
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

solnysko, veihaivei, ДОБРЕ ДОШЛИ  Hug

На мойта щерка и в лятната количка не и е интересно. Вече не знам какво да правя. Вие имате ли такъв проблем?Вашите бебоци слушкат ли навън в количките?

# 101
честит празник славянчета!!!добре дошли на новите мами Simple Smile
за съня-вече забравих че е спал по цяла вечер-буди се за всяко хранене през 3 часа Sad
за секса-....по-на често е ама не съвсем и ползваме друга стая че и без това едвам издържа до следващото хранене....
иначе все още го подсигурявам заспиването след баня с радио без точна честота...много бързо го унася.той бе на сешоар първите месеци,но понеже е по-безопасно,икономично и приемливо се прехвърлихме на радиото Simple Smile
тедсън много хубава и умна дъщеричка имаш!като плакат по случай празника Simple Smile много сладко!!!пу-пу!!!

# 102
На мойта щерка и в лятната количка не и е интересно. Вече не знам какво да правя. Вие имате ли такъв проблем?Вашите бебоци слушкат ли навън в количките?
[/quote]

моя стана вече повече от месец МРАЗИ едв ли не да е в количка,или в столчето за кола...не му харесва вече да пътува.....какво му стана -незнам!?!?а преди само там мирясваше

# 103
Мерси за комплиментите. Яната учи с мама заедно. Като я намерих беше подхванала записките ми и "изчетените" листове ги хвърляше през глава на земята  Crazy

Аз се включвам като радиоточка да споделя за количката.  Blush Яни седи вътре, но предпочита да е по-изправена, че да може да оглежда. Когато й се доспи, започва да вика и тогава я дръпвам да легне и давам шишенцето и едно одеалце и бебката заспива. И в колата обича, но да може да гледа!  Naughty ако е легнала с лице към прозореца и дебне за сгради и дървета. Ако е в скута ми се оглежда на всички страни и споделя на висок глас впечатленията  Mr. Green обича и да пее заедно с радиото  Whistling

Абе добро детенце е, само един кусур има, че през деня като й се спи не се сеща да си затвори очите  Grinning тогава се тръшка и я успокоявам с бибка или водичка и любимата пелена Peace

# 104
  • до една звездичка
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват! baloni

Герито, и ние сме така - 20-30 минути максимум търпи и повече не трае Стела в количката. Вземам я на ръце, за да я приспя и пак я слагам обратно - това ми е спасението ooooh!

Добре дошли, нови мами! Hug

Общи условия

Активация на акаунт