Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 617
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
За какво точно да си отваряме очите? На моите шишета Авент няма никакви обозначения..Къде да ги търся тези триъгълници???

Сега разгледах снимките за колажа, малее колко са ни хубави децата!!! Пу-пу и колко са порастнали!! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 23:09 от Илияна на двама

# 226
  • до една звездичка
Ох, докопах се и аз къмто края на деня Crazy Ама тоя ADSL ми взе здравето днес #Crazy Сигурно 19 пъти рестартирах модеми, звънях на техници и технички, пфуууу...Една мама (не помня коя) беше питала наскоро дали може да се развали договора с тях - някой отговори ли, че не си спомням? Аз  определено искам да "го разтрогна" тоя договор Crossing Arms

Сега седнах най-после да ви попрочета и да му "цапна" една безалкохолна биричка, че да напълня преливниците за сутрешното кърмене Grinning

А беборана ми взе ума тази вечер - не знам дали и тя се изживя като Music Idol, обаче такова пеене, викане и сучене кръшно в леглото му удари почти 2 часа #Crazy ooooh!, имах чувството, че няма да заспи никога...

На Тара и ДесиТ честит рожден ден (макар и в края на деня Embarassed). Бъдете живи и здрави, усмихнати и обичани, много щастливи красиви дами! Hug

Ох, сега пък тия шишета - все да има човек за какво да мисли Tired Ама ще ги сменяме, ако се наложи newsm78

esti, стискам палци всичко да е наред!!!

matza83, успех на изпита! fingerscrossed

и ви казвам лека нощ, за да не ставам досадна с дълги писания Blush

# 227
  • София
Добър вечер момичета.Simple Smile
Това отдавна го бях чула и ето че отново заговорихме затова. Моите са на Авент и с такива и баткото гледах, на неговите не знам какво е имало на дъното но тези няма. Peace
Ние вече изкарваме много врем на вън. Почна и да се набира в количката да сяда. Повдигнах го днес с една възглавница и като почна да прави коремни това дете...плочки от сега оформя. Къде да беше майка му като него в набиранията на на..мързел още ме гони. Embarassed
Ние стая хрема не се оправяме пусто, всичките мъже са сополиви в къщи..явно солидарност един към друг, щот на мен нищо ми няма. Simple Smile
Вяра,и нашите крачета така изстиват и са влажни но според мен това е точно защото са им обути, става им топло и се изпотяват и като ги събуеш бързо изстиват. Rolling Eyes
Деси Т, Тара, честит рожден ден! Бъдете живи и здрави и много щастливи. Hug

# 228
Илияна- щом няма нищо на дъното на шишето, значи е ОК. На шишетата на Авент и на д-р  Браун няма нищо в смисъл няма обозначение, т.е няма ВРА- шишетата са идеални и няма за какво да се притесняваш.

# 229
Аз да се отчета след днешната консултация. Мани е 6700 (+900) и 63 см(+3), което направо ме изуми. А аз си мисля че тя нищо не яде горката. Абе като я погледнеш савсем не прилича на неохранена,каквито гънки е натрупала. Ама като не иска да сучи много много, да не говорим, че шишето вече категорично го отказа, за лъжичка пък да не говорим, да не стане нашата работа "момата дето база 9 години". Аз за шишето продължавам да я мъча, ча това не е работа. Вчера бяхме на купон с малката, а каката си стоя в къщи с баба да и прави компания.
както и предполагах доктора за хремата каза че нищо и няма. Иначе я преслуша обстойно и се старая да му вярвам, досега всичко е познавал та малко се поуспокоих. Каза обаче да давам желязо, защото изцяло кърмените бебета в тези месеци рязко им намалчвало желязото и били склонни към анемия. Тя Валя от кога ми вика да го давам на своя глава, ама аз чакам доки да го каже. Embarassed
vqra_svilka Щом вече веднъж ти е дошло 2 пъти би следвало да имаш редовен цикъл, но пък може от хормоните да ти е на по-дълъг период и не толкова регулирано, особенно ако кърмиш интензивно. На мен съшо ми дойде, но много нерегулирано, през различни периоди. Този месец ми дойде след 45 дни и беше много кратко, така че докато кърмиш неможе да се регулира точно. Ти все пак върви на доктор, да си спокойна че всичко е ОК.
lusesita можеш да станеш кръсница едноврененно. Аз съм била така, просто си имаш две кръщелнички за които трябва да се грижиш духовно Grinning
Тара, честито християнче!
Ести дано всичко е наред и да са напразно претесненията ти Praynig

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 06:23 от nevenska

# 230
  • Варна
Добро утро!
Фил, мерси  Hug
vqra_svilka, на Маги крачетата също се изпотяват  Rolling Eyes А за цикъла нищо не мога да ти кажа, на мен сега ми дойде за първи път.
nevenska, чудесни мерки! А за желязото - трябва ли да даваш, без направени изследвания? Тук нали на 6 месеца правят изследвания на кръвта, та тогава ако е много нисък хемоглобина препоръчват желязо.

Моля гласувайте в анкетата  Wink

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 08:34 от Alexandra

# 231
  • Карлово
Здравейте и от мен! Аз най-после се сдобих с нов компютър, с работеща клавиатура. Mr. Green Тя одисеята е доста дълга за разказване, но ако може някой да ме добави към чата, че явно доста клюки съм изпуснала Twisted Evil
Отивам да прочета малко по диагонал за да влезна в час с темите, които обсъждате.
Пускам малко снимки, ако ви се гледат абитуриентски вълнения. Учениците, на които бях класна преди да излезна в майчинство с Мартина, завършиха.
http://good-times.webshots.com/album/563592051phDvaH?vhost=good-times

# 232
Добро утро, момичета  bouquet
Аз не знам дали е от хормоните, ама днес сутринта ми е много свежа Heart Eyesстига с увертюрата да почвам направо:
Ханна: аз съм ЗА СРЕЩЕТА В ПЛОВДИВ, само дето пловдивските мами нещо мълчат по темата - момичета дайте да се организираме!
Тара: честито ти християнче ето на това му се казва хубав подарък Gift
Ести: дано всичко е наред с изследванията
Пък за потните крачета и ние сме в отбора и нашата педиатърка каза да му събувам чорапките от време на време и  да стои с боси крачета.
Митака също не прощава на играчките и ръчичките - тъпче ги в устата, лигави се прави коремни преси за разлика от мама, опитва се да стои седнал, спи по коремче не се шашкам понеже го виждам, че като забие носле в чаршафа си извърта главичката на страни, изобщо е в нормите на диагнозата "януарче" Joy
До после! Пожелавам спокоен ден!

# 233
Аз желязо давах от 20-тия ден профилактично, но сега Гого като мина на АМ, само с едно кърмене спрях.

# 234
Момичета давате ли някакви други пюрета освен ХИПП
На Лъчи и се върнаха коликите,а днес продавачката в магазин ми каза да пробвам да дам друга марка пюрета,а все си мисля че ХИПП уж са най-хубавите!
Вчера за първи път дадох на Миши 1-2 лъжички пюре от ранни моркови на Hipp.Намръщи се,дали и една лъжичка е преглътнал,беше неспокоен до вечерта/дадох пюрето в 14ч,40мин след кърмене/,а през нощта много ме уплаши.Яде в 2,00ч през нощта-както обикновено,и в 4,00 се събуди с писък:повдигнах го,повърна на фонтан,после се изака-много воднисто.После заспа горкичкият.Затова спирам опитите за захранване Naughty докато не навърши 5 месеца.

# 235
Esti, не се притеснявай за шума на сърцето,повечето шумове в тази възраст са "функционални" и не са опасни,израстват се с възрастта.Нашият батко Пламен на 2 месеца му откриха такова шумче,и аз понеже съм лекар-можеш да си представиш в какъв ужас бях изпаднала.Водихме го на детски кардиолог,правихме ЕКГ и после Ехо-кг-при доц.Томова от Педиатрията.Тя каза,че всичко е ОК и повече да не се занимаваме излишно с тези неща.Между другото,тя гледа и бременни жени-пренатална морфология,ходих при нея  по време на бременността с малкия.Много внимателна и спокойна жена,препоръчвам я Hug.
Пожелавам успех на изпита на Ести и Маца!Стискам ви палци!
vqra_svilka,мисля,че такива вариации в цикъла не са страшни-той още не е регулиран добре след раждането.Има и ановулаторни цикли.Но за твое успокоение, и аз като Алекс ти препоръчвам да идеш на гинеколог.Няма страшно!/при всяко закъснение си прави тест Simple Smile/

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 09:20 от mama tan4e

# 236
  • Варна
Здравейте,

Коконка, мерси за отговора!
Микки пиши ми на лични скайпа си и ще те добавя в чата.

Ести, дано всичко е ОК. Аз когато бях  бременна с каката и откриха аритмия, голям шаш беше ходих в Сф в 3-та градска при един лекар, но сега ми изскочи името  Embarassed, както и да е това са функционални неща които се израстват. В моя случай това отшумя за седмици.

Честити зъбчета на Маги!

Моя синковец, тази нощ не спа, аз не разбрах от какво точно. В един момент се свиваше, и реших че е коремче, после обаче само плачеше и аз реших че са зъбки, и като почна да си търка нослето съвсем се обърках....пак му хърка нослето newsm78
Та днес съм недоспала!

# 237
Тара, честито християнче!!!

Честити зъбета на Маги!!!

ести, стискам палци и аз! Аз имам богат опит със шумове и аритмии с голямата ми дъщеря, та знам какво е притеснено. А доц. Томова е страхотен лекар и човек, както е казала и мама Танче Peace

vqra_svilka
, на Беа крачетата почти винаги са потни, вече я държа денонощно боса и пак се потят. Нямам представа от какво е  newsm78

lusesita, мъжът ми също беше кръстник на двама и то в един и същи ден, после им бяхме и кумове, а после и на още едно семейство бяхме кумове, т.е. мисля, че няма ограничения. Peace

На шишетата Авент няма нищо отдолу , но на самата кутия май пише точно 7, т.е. лошата съставка. Ако някой си пази кутията, моля ви, погледнете!

# 238
# 239
Тара, честито християнче!
Ести, стискаме палци да е само физиологичен шум.
Коконка, благодаря за информацията Hug
Ние още като студенти сме учили,че при нагряване на пласмасите се отделят токсични вещества и затова много съмнително гледам на варенето на пласмасови шишета. Давали са ни като пример, никога да не забърсваме горещ котлон с гъбичка за чинии, че е много канцерогенно. Никога не горете в огън пласмасови кофички и кутийки,особено ако наоколо има деца. Научете ги и те да не го правят. Спирам до тук ,че взех да звуча като черна станция.
Според мен в цялата история има и доза търговски трик ама това е друга тема.
Да питам мислите ли вече да махате залъгалката. Аз четох че до 3-4 месец най лесно се забравяли. Гледам ,че бебо вече сам си я маха и слага и мисля да я хвърлям,но не знам как ще се разберем с таткото ,който няма цици Grinning и изпада в паника като трябва да го успокоява.
Ние вчера покарахме колелета около час, толкова ми липсваше бегача  и усещането да се пуснеш по някое нанадолнище, не бях карала повече от година.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 10:50 от Sylviaa

Общи условия

Активация на акаунт