Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 702
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
Аз да ви кажа от жегата ли не знам , но сутрин ме носи главата, направо все едно съм пияна и не мога да си отворя очите, добре, че детето е добричко и си ритка домен, та аз да се освествам...е подритва и мен по малко, ама то не може съвсем спокойствие.
За шишетата, моите са на Чико и нямат нищо, но са голям боклук, ще ги изхвърлям и без това от 3 шишета имам едно със здрава капачка, другите се спукаха... Crossing Armsще си купя едни от 2 лв. и това, то и без отва чак толкоз не сме ги ползвали, за второто ще знам вече.
Esti, сигурна смъ, че всичко ще е наред!
Моят Маринчо от два дена се бори в леглото с една мишка и мечка и ми е доста спокойно, ще видим кога ще му писне.
Цикъл още нямам и не мога да дам мнение. Embarassed
Иначе към 4-5 всяка нощ си играем , и после си заспива сам.
Крачетата също са ни потни от време на време, но предполага, че още не им се е регулирало кръвообращението.

# 241
  • София
Здравейте,
Да честитя със закъснение Рожденни дни, християнче и зъби!  Simple Smile   bouquet

Много се шашнах с тия шишета. Ползвам Би Фри и Чико. Чикото ги хвърлям!

За срещата, там сме(по скоро тук сме), защото това е "вторият ни дом".  Grinning Само не прочетох никъде час.
Чакам да кажете!

Кашата ни е ма Милупа-млечна и яде по120гр + 90 АМ.

# 242
Всъщност на Авент май повечето шишета са от тези с БПА. Тук намерих един списък, който горе-долу ги оценява и Авентските са най-отдолу:
http://zrecs.blogspot.com/2008/02/z-report-on-bpa-in-infant-care-products.html

Аз оставам с впечатление, че до сега повечето пластмасови шипета са били такива, защото сега започнаха да рекламират нови шишета без БПА.

Момичетата, които започанаха захранването, споделете какви прибори ползвате, кои комплектчета са удобни, лигавниците някакви специални ли са, от кои столчета сте доволни, изобщо каквото се сетите откъм продукти, които ще са нужни при захранването.

# 243
  • София
Кой ще идва утре на срещата
Теди за колко часа си го замислила?

# 244
Днес с мъжът ми имаме годишнина от сватбата  married
Да ви почерпя виртуално   cook

И на Стефчо му е потят крачетата много, сабувам го в такива моменти и се регулират нещата.
Относно захранването - лигавниците са гумирани, наи удобни са ми тези, които се надяват и на ръчичките с едни връзки, лъжичките са малките на Бертони, храня го в количката на седнало положение 45 градуса, накупила съм 3-5 вида пюренца на различни фирми. Така съм чувала , че  епо добре, да не го привиквам към конкретна фирма, разнообразие да има.

Микки - много готини снимки

Мерси мног она всички за инфото за Дуфалака (за едно съседско бебче питах, моето слава богу няма засега проблеми) и аз кръщенетата  Hug

И аз най-вероятно ще дойда на срещата, само кажете час и къде точно, до църквата ли ще се чакаме?

# 245
Момичета, и аз имам желание да дойда на срещата, но дали е разумно не знам  - утре го дават най- горещия ден - 33 градуса???

# 246
  • София
То май много по студено няма да стане. Сега поне има някаква организация. Ако го оставим за по натам ...
Иначе в градинката има доста сянка. А може и в по-ранните или по-късните часове.

lusesita, честита годишнина!

# 247
Момичета, Hug Hug Hug
Преди малко се върнахме от лекаря.Изследванията ще са ни готови утре,а кардиограмата е добра.Чува се пак лек шум и затова ни изпращат в 3-та градска на ехокардиография,за да сме напълно сигурни,че всичко е наред.Проблема е,че ни записаха чак за 2 юли,нямало свободни часове преди това.
По този повод някой знае ли нещо за специалистите в тази болница?

Луси,честита годишнина.Да се обичате все така.

# 248
Аз вече се измъчих с тази кърма Sad
Намалява и това си е!
Не искам да се травмирам излишно.(колко рев изревах) Може и хормонално организма ми да се настройва вече за нови подвизи и бебета Simple Smile Все пак ми дойде цикъла още февруари месец и от тогава насетне ми е съвсем редовен!
Освен това ни откриха една бактерия в акото, клебсиела пнеумониае и мъничката е доста неспокойна.

# 249
Ести, там е най-добрия център по детска кардиология, не се тревожи в добри ръце ти е бебока.
Искам да попитам мамите които са започнали с оризова каша, какъв е ефекта има ли запек после детето или при всеки е различно.

# 250
  • до една звездичка
Мами, да ви почерпя най-накрая и аз: моята малка, сладка звездичка става на 4 месеца! Heart Eyes

Предишния месец не можах, защото ме оперираха на този ден, а днес ходих на изследвания - резултатите чакам след обяд, така че, можете да стиснете по някой и друг палец:))

Хубав ден от мен
  love001

P.S. Между впрочем, на въпроса на Zimna prikazka относно шишетата на Авент - нищо не пише на дъното на опаковката на самото шише.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 12:48 от *dega*

# 251
  • София
Здравейте.Simple Smile
Ести, започвам с теб.  Hug В 3-та градска съм ходила когато бях бременна с Алекс. Тогава имах много малко води и се бяха притеснили за бебето. Посетих д-р Велковски, много добър и внимателен лекар. Тогава си платих 25 лева преглед и ехо. Защо не се поинтересуваш за посещение без направление ако имаш възможност и ти е така притеснено. без направление става по-бързо. А навалица има заради това, че идват много и от страната. Peace Не се тревожи, всичко ще бъде ОК. Hug Hug
За срещата, аз съм пропуснала, къде сте писали за място? Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes Иначе ако е утре, вероятно ще съм с двамата, мисля да не ходи на градина, че ми е сополив а в четвъртък имат празник за 1.06 и мисля да отиде тогава. Да не рече да се разболее за един ден пък сега. Confused
Лусесита, мила, безкрайно семейно щастие ви пожелавам. Стефчо да изпълва дните ви с радост. А слънчевите дни във вашия дом никога да не свършват.  bouquet
А дуфалака се взема на гладно и на мен ми действа перфектно до няколко часа. Омазах с това малко поздрава ама хайде. Embarassed
Косето и той ми хърка с нослето. Разсополиви се преди няколко дена и не му тече много носът, обаче като почне да цуцка и много му хърка нослето. Сутрин особено като почнем да чистим и като ги разводня до обяд хъркори. Shocked
Мама Танче и аз мислех с такова пюре да започна. newsm78 Но все още съм в чуденка, все се въртя май около кашата. Не искам плодови, че те сладки и после другото ще му е май не по вкуса ако опита сладко най-напред. Rolling Eyes

Дега, да ти е жива и здрава и много усмивки да раздава. Hug  bouquet
Машка, а защо сте правили изследване на акото? Защо се е наложило?

# 252
Момичета, мерси много за честитките, да ви се връща тъпкано  Hug  bouquet

Утре 28.05 в 10.30ч до църквата в градинката на Константин Величков?!

Ако има възражения, казвайте  Mr. Green
Ако НЕ, всички дружно утре там  Hug

# 253
Момичета, ако утре е срещата ще се опитам да дойда, но къде е този парк? Не е ли по добре в Борисовата градина или на баба Яга в  парка на Спортната палата, така всички ще могат да се ориентират?

Вчера водих Индия за секрет от носа, от гърлото и пълна кръвна картина, за да видим за какво става въпрос, че вече ми дойде до гуша от болести. Резултатите ще излязат в сряда следобяд и тогава ще видим дали ще й правим и ренгенова снимка или не.

Честит Рожден Ден на мамите рожденнички! Да са живи и здрави и много щастливи мигове с малките им съкровища!  bouquet  bouquet

Ести, Надявам се всичко при вас да е наред, знам че тези шумове са нещо често срещано при бебетата.

Хана, за спането незнам дали ти писах, но Индия вече спи само по корем, дори да я сложа по гръб тя се извърта и само така иска да спи. Но такава беше и каката.

*dega*, Аз нещо съм изпуснала мила, а теб от какво са те оперирали?

Микки, снимките са много хубави.

lusesita , Честита годишнина! Още много щастливи години!

А какво се е случило с малкия Тео от февруарчетата. Аз се опитах да прочета, видях че една мама е загубила малкот си ангелче, което е неистова трагедия, видях че едно бебче е в Болница, Тео, но не разбрах за какво?

# 254
  • Пловдив
Честито Лусси! Много любов и здраве   bouquet

Честитка и за Стела   bouquet

Ести,  Hug

Салис, да, каза ми - поразпитах и на други места, често се среща спането по корем при бебетата  bowuu

А нас пловдивчанки кой ще ни оргонизира, м  Crossing Arms  Blush

П.С. Направих ново албумче - Гимнастици  Grinning
Като четох предложенията за новата тема ми хрумна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт