Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 703
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте , мами!
ние бяхме няколко седмици на гости на бабите и сега едва смогнах да ви изчета и то по диагонал Simple Smile И ние от днес официално сме в списъка на захранващите се. Започнахме с безмлечната каша на Милупа. Яде я , но много не й допада май вкуса . Друго си е на мама млекцето Simple Smile То това захранване си е хамалогия - вариш вода , бъркаш , после миеш . Друго си е цицата - вадиш и даваш Simple Smile
За срещата на Пловдивските мами съм за - аз бях предложила преди. Ако искате , нека да е в градската градина , за да е на най-централно място и да няма никой ощетен. Само кажете кога. Мисля , че трябва да е някой ден преди обяд , че с тия жеги...
Може и ние утре Simple Smile

# 256
  • до една звездичка
Друго си е цицата - вадиш и даваш Simple Smile

smile3521 smile3521 smile3521
ни 7-мица търсиш на дъното, нито дяволи... Joy
На мен малко параноично ми се струва тази работа с тези шишета, ама...И в крайна сметка, какво се оказва - кои са добри, т.е. безвредни? Аз ползвах на Д-р Браун, обаче голяма хамалогия ми с струва с тия въздухопроводи там, сглобяваш-разглобяваш, 100 части... От друга страна пък, на Авент такава пяна се образува шишето докато си изпие Стела млякото, че направо ooooh! ooooh! ooooh!

Между другото, това с анкетата за следващото ни заглавие е много разумно!
 newsm10 smile3501 на който се е сетил!

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 12:59 от *dega*

# 257
Ами детенцето беше доста неспокойно нощно време, плачеше доста и аз усетих че нещо със стомахчето не е наред. Та затова, назначихме това изследване.
Дано организма се пребори с бактерията, иначе само антибиотик ще ни оправи.
Преустанових да давам замразена кърма, явно нещо не му понася.

# 258
Здравейте!

Луси, честит празник!  bouquet

Оф, забравих, още не съм погледнала Нук как са отдолу, обаче днес докато си миех зъбите забелязах, че на две от пастите го има тоя триъгълник със седмицата и другите обозначения ShockedТова пък какво ще значи Rolling Eyes
Днес ходихме и на консултация, Дарена е наддала 300гр и е пораснала 4 см за месец.Докторката остана доволна, каза ми и Вигантол да не давам, нищо че аз сама го спрях поне от 4- седмици.
Обаче се замислих, тия 300гр не ме притесняват, но дали й стига кърмата...т.е може ли да си хапва добре и да се засища, а да качва по-малко?

Сега погледнах Нук-а, и те са чисти отдолу.
А по повод заглавието се сетих, че Ената още не е падала от леглото, но брат й на нейната възраст беше летял неколкократно Whistling
Ама тя и как да падне, като може да се върти само от корем на гръб, прави го за секунда.А от гръб на корем още не е овладяла, дали е нормално? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 14:05 от Фил*

# 259
Фил щом е спокойно детето, не се тревожи. Те сега изразходват повече енергия и е нормално по-малко да наддават. Ако започне да иска да сучи по-често от 8-10 пъти или рязко си промени режима, значи е дошло време за захранване.

# 260
Здравейте, момичета Hug
Преди малко се върнах от изпит, всичко си написах, но резултатите ще излязат в понеделник. Сега трябва да започвам да пиша дипломна работа Whistling
Lusesita, честита ви годишнина, много да се обичкате и догодина да се радвате на сестричка на Стефчо Grinning  Аз също всеки път взимам различни марки пюренца Peace
Дано всичко е наред с изследванията при всички Hug
Алекс, честити зъбчета Hug
*dega*, честита месечинка  Hug и на всички месечковци Hug
микки много хубави снимки Hug
И моите шишета са на Авент, но на дъното освен две кръгчета нищо друго не виждам newsm78

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 14:23 от matza83

# 261
  • Троян
Аз имам шише на Нук,на него има 7 написано отстрани на шишето,и на Чико има 7.Но във весника пише че почти всички шишета имали тези вещества или каквото е там,само че нямало закон който да задължава това да се означава някъде по шишето.Ама като се замисля,то и по пътя като се разхождаме имине колапокрай нас тя бебка диша отровните газове,които със сигурност са по-опасни за нея,но не съм й сложила противогаз.
И да се похваля че вчера си получихме играчките от Памперс.Маги не им обърна особенно внимание,но аз си поиграх Blush
Затова специално благодаря на Tara5 за картата която ми даде  bouquet

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 15:17 от albenapd

# 262
Привет и от мене  Hug

Значи такааа

среща в 10,30 в градинката на К. Величков. Намира се на пресечката на Симеон и К. Величков. Пред църквата се чакаме. Има и метростанция до нея.

таман ще озбягаме и от жегите.  Wink

иначе при нас нищо ново. Яде по 1 пюре на обяд. Днес за сефте заместих хранене с плодова каша. А сега бебата пощръкля. Много й харесва да е полуголичка и да рита. Мисля утре ако слуша да й дам следобед и малко пюренце от сливи. Но като цяло е добро прасенце и си хапва каквото й дам. Караме се само кой да държи лъжицата, и да не си бърка с ръце в устата докато яде, и да не пее докато се храним. 

и последно, че Албенка ме подсети- имам 6 мечета на памперс. Утре ще ги нося

# 263
  • София
Ауу Теди все едно описваш Лъчезара,докато яде и двете ръце са и в устата,плюе и бръмчи усилено.....По тази причина навън пюре/каша не нося,само вкъщи да мога след това с пацала да забърша навсякъде.
След като плодовите пюрета и върнаха коликите напавих едноседмична пауза и сега давам оризова каша-ханва я с кеф.

Мойто дете също не се обръща от гръб по корем и все още я намирам там където съм я оставила Simple Smile

Утре ще сме първа писта на срещата и ще се радвам да ви видя!

# 264
  • София
И на мен ми се идва на среща  Sad Пак ще я пропусна.

Това с шишетата доста ме стресна. Жоро пие от такива на Авент. Купени са заедно с помпата и на кутията никъде не пише от каква пластмаса е направено всичко. Това ми се вижда доста съмнително  Thinking Спомената е самo  евро норма EN 14350
Имаме и 2 на НУК и както са казали, на тях поне ясно е обозначено отпред на шишето. Но Жоро не иска да пие от тях, заради различната форма на биберона.
Ще взема да потърся такива на НУБИ (видях ги в дадения списък), но пък на повечето от техните неща залъгалки, чесалки, лъжички категорично пише, че не се изваряват (поне не в микровълнов стерилизатор) и май им трябва студена стерилизация.

Честит празник на Лусесита и взет изпит на Маца, и месечинка на принцесата на Дега   bouquet

# 265
за шишетата-  в сайта на Авент пише, че не всички от продуктите им съдържат ВРА
http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_cate … _GB_CONSUMER/#id2
mond- Ивка е такава сладурана...
Атти- благодаря за списъка; купих купички и лъжички на Playtex-Бейби Айнщайн- доволна съм

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 17:35 от kokonka

# 266
  • Троян
Аз имам шише на Нук,на него има 7 написано отстрани на шишето,и на Чико има 7.Но във весника пише че почти всички шишета имали тези вещества или каквото е там,само че нямало закон който да задължава това да се означава някъде по шишето.Ама като се замисля,то и по пътя като се разхождаме имине колапокрай нас тя бебка диша отровните газове,които със сигурност са по-опасни за нея,но не съм й сложила противогаз.
И да се похваля че вчера си получихме играчките от Памперс.Маги не им обърна особенно внимание,но аз си поиграх Blush
Затова специално благодаря на Tara5 за картата която ми даде  bouquet

# 267
  • Карлово
А нас пловдивчанки кой ще ни оргонизира, м  Crossing Arms  Blush
като знам каква жега става в Пловдив през лятото-що не отскочите до Карлово на хлад Grinning
та по този повод, споделям сега, за да не забравя след няколко месеца. една от карловските съфорумки ми каза, че си организират всенародна среща. идеята е страхотна, само да поотраснат бебоците, другото лято, напр., някъде с нощувка из Б-я, пък що не и в чужбинско Mr. Green, мисля, че ще е интересно

днес на консултацията, отчет: 8300/+800/ и 64см/+2/, доволна съм, като за 4-месечно бебе е добре, а Mr. Green

# 268
И аз да се отчета от консултацията. Ние сме точно 7 кг (+850 гр), 68 см (+5 см). Обаче не ни сложиха ваксината защото снощи ме хвана една хремичка, та докторката каза че било рисковано. Макар и безобидна хрема каза че ако и  сложим ваксината може само да я разболеем. Дано да не се зарази от мен. Пък майната и на ваксината след 2 седмици ще я сложим.
           Йоана категорично вече отказа да суче и по този повод гърдите ми решиха да спрат да произвеждат мляко. Сега трябва да търся нещо за спиране на кърма защото ако се изцедя сутрин ще изкарам 20-ина гр. Та да не се повредя нещо. 

# 269
  • Варна
Vqra svilka, няма нужда да пиеш нищо за спиране на кърма, след като и без това ти е намаляла. Ти не спираш рязко и изведнъж да кърмиш. Кърмата намалява от само себе си, когато няма търсене. Единствено ако ти са напрегнати или се препълват гърдите, тогава може да изцедиш.

Общи условия

Активация на акаунт