Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 616
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
И ние вчера я водихме на педиатър!Нашата малка манекенка е 6250 ама за ръста си е добре!Дребничка си върви!Исках направление за ренген, че чак сега ми я прикачиха към митюела(семейна застраховка която ни покрива всички прегледи и лекарства) демек нищо не плащаме по прегледи в аптеки и така нататък.
Аз ползвам шишета на Авент на моите има само по една вдлъбнато кръгче най-отдолу на дъното никакви други обозначения.
Някой марки имат и стъклени шишета не е ли по добре от тях да се дава тогава?
Хубавото е при нас че като цедя кърма после не я претоплям много защото Даная не обича да е много топла така че не подлагам шишетата на голяма температура. пък и тук ми казаха да претоплям най-много до 40гр, аз пълня една кофичка с вода около 35-40гр и слагам шишето вътре, микровълнови за тази цел не използвам.
На мен пак ми тръгна доста кърмата и открих тайната!Нощното кърмене Simple Smile Когато я кърмя нощем през деня преливам!После прочетох една статия че през ноща се отделял в най-голямо количество хормона който стимулирал лактацията.

# 271
Здравейте и от мен! Напоследък изобщо не мога да се организирам и да седна поне да ви прочета. Хвърлих око на последните няколко страници, за да вляза в час  Simple Smile .
От днес започнах да давам на Антон зеленчуково пюре - моркови. Досега хапваше само плодово за десерт и се опасявах, че няма да хареса зеленчуковите, но той май ги предпочита засега. Ще изместя цяло хранене в началото на 5 месец, а в края - още едно с каша. Така поне ще намаля "вредното" ползване на Авентските шишета.  На официалният им сайт пише, че шишетата са им с № 7, а магическата чаша с № 5. Иначе ползвам лъжички на Бебе конфорт и на Нуби. Друго не съм купувала, но от следващия месец ще вземем и стол за хранене - пак на Бебе конфорт.
Антон вече упорито отказва да се вози дълго в количката. Непрекъснато се надига и иска да седи. Страшна мъка е навън като се събуди.
Това е засега от нас.
Честита годишнина на Лусесита. Много да се обичате!

# 272
Здравейте!
Ести,късмет!Дано всичко е ок!Сигурна съм в това!
Честити зъбки на Маги!
Луси, честита годишнина!Да сте много влюбени и щастливи!
Честита месечинка на Стела!
И аз ползвам шишета на Авент, макар и по-рядко откакто Нели почна да си сучи от мен!И на нашите има само една вдлъбнатинка на дъното и нищо друго.
Мари,, за кърмата наистина е така. И аз съм го забелязала, но предпочитам да не я храня нощем, че после трудно ще се отучи!
Преди малко се върнах от лекар!Получих някакво течение - ту кафеникаво, ту
с кървави нишки и при секс кървя!Лекарката ми каз, че скоро или ще си имам пак цикъл/все още нямам/ или пък догодина  бебче WinkПредставяте ли си?!Но на видеозона, на който ме гледа нищо не се видя и другата седмица ме вика пак!
Асиди, и при нас е така навън!

# 273
  • София
Ха така Гери - стискам палци да е кавото на теб ти се иска.

А номер 5 каква пластмаса е, тя опасна ли е?

Да, прочетох сега в сайта на Авент тяхното становище по въпроса. Ще взема да сменя и без това умаляващите шишета с магическа чаша. Че Жоро е свикнал на формата на техните биберони.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 16:45 от M_I_A

# 274
Уаууууууу!!ама сте бързи  Laughing
доста време ми отне да изчета темата:)
много семейно щастие на Луси и честито на всички рожденници малко на патерици май ама имахме малко перипетии и чак сега мога да се разсея с нещо приятно....тия дни само гости имам и то свързани с неприятни причини....тъкмо си помислих че всичко свърши и вече ще се нормализират нещата и пак неприятности и пак чакам гости....ох....много е нервно тук...дано наистина е за последно този път/лошите причини де/....
исках да попитам учещите мами -как се справяте с подготовките за изпитите и курсови проекти и т.н.?!?!на мен ми предстой да се върна пак в унито на есен и направо ми става лошо....незнам как ще се оправя с Марти и лекции...много сложно ми се вижда.каква е вашата тайна ?  Praynig
Мартин е вече 8.100 и е 67см.много съм доволна:) от маминия шиши :П)
купих и аз спален човал на малкото буби ама още не съм го ползвала.да кажа честно не съм сигурна точно как да го облека....в смисъл-нали крачетата трябва да са до таблата на кошарата т.е.малката страна ,ами къде остава да виси/седи празната част от чувала? newsm78
много се отвива малкия-голям бяас е....направо го виждам как ще прави бели след няколко месеца и ще ми вдига нервите  Joy #Crazy Joy
приятен ден и среща на тези които ще се срещат....бладзе ви  Rolling Eyes

# 275
а,все се каня да питам-стягате ли си коремчетата след бременността и още правите ли го ако 'да'?

# 276
Къде са тези номерца?На моите авентски шишета нищо не пише?Предполагам че европейският контрол е много стегнат и няма да позволят такива отрови в шишетата newsm78
Герито Laughing Hug
Крис, аз не правя общо взето нищо!Бях зазочнала с коремните но и тях забравих LaughingКато се прибера след две седмици ще ходя на фитнес че иначе няма кой да ми гледа детето тук.

# 277
# 278
мари- трябва да са на дъното, но на някои шишета няма, зимна приказка каза, че на кутията имало...
за мамите от Канада и USA- http://www.playtexbaby.com/bpafree/info.html - безплатна мостра
списък на продуктите и описание дали са с или без бисфенол-http://www.playtexbaby.com/bpafree/Product_Materials_Chart.pdf
още един полезен списък за ВРА-free шишета току що го взаимствах от Канадската тема
http://safemama.com/2007/11/22/bpa-free-bottle-and-sippy-cup-cheat-sheet/
списък с шишета на Авент и код http://www.avent.philips.com/en_US/products/Material_Chart_20080423.pdf

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 17:44 от kokonka

# 279
Ами аз съм хвърлила кутиите!Интересно Маца спомена че нейните шишета са с две кръгчета а моите са с по едно newsm78 Ще отида да видя от аптеката от която ги купих кой код за рециклиране са.

# 280
Момичета, утре го дават 32-34 градуса Shocked
Да го отложим за четвъртак (26 Т)

Нещо много жега ми се струва, а аз съм на 1 час път и ми се струва бая тегаво  ooooh!

# 281
Мари, да, имам 4 шишета на Авент - 2 малки и 2 големи и всичките са с по две кръгчета отдолу - едното по средата, а другото в страни Rolling Eyes

# 282
Да и моите са така, аз това кръгче точно в центъра не съм го броила Laughing другото е по голямо и по вдлъбнато.

# 283
            Днес случайно намерих една сребърна вода в аптечката ми. Бях забравила, че имам. Та се разрових да видя за какво става въпрос, защото не си спомням за какво съм я купувала. Та намерих много интересна тема тук в bg-mamma. Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.msg2949628
             Не зная дали правилно копирах линка.
Добре че го намерих това нещенце. Сега чакам да ми помогне за хремата че май безобидната хрема доста ме събори и се чувствам доста зле, отпаднала.  Ill

# 284
   Здравейте на всички.

Да почерпим за нашата четвърта месечинка. Лили е каката в мартенския отбор.

Коконка, никъде в списъка не видях да пише за шишетата на BFree дали са без тази токсична пластмаса, а гледам, че коментирате, че при тях не се използва. Май ще сменям шишетата с тези на Nuby. Много съм ти благодарна за информацията. Ще поствам дадените сайтчета от теб и при мартенските мами. Надявам се нямаш нищо против.

Общи условия

Активация на акаунт