Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 691
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Денис на Клои! Да тие жив и здрав и само радост да ти носи а той от щастие и късмет да не се отърве! newsm59 newsm59
Честито на месечинките, само така да растат и да радват мамите си!

Малей, аз докато отворя темата и вие почти сте я изписали... ooooh! ooooh!

ДОбре дошли на новите мами!

Аз четох някъде по- напред за даваето на Витамин Д и поже този път изобщо не съм й давала, а не виждам някаква разлика исках да попитам кое му е необходимото. А мари рус и още една мама споменаха, че дават витамини на бебетата, може да ми кажете кои са и как им ги давате.

Момичета, дайте наистина да се организираме за една софийска среща, аз не можах да дойда на тази в парка Заимов, че трябваше да пътувам, но този път задължително ще се класирам.

Миналата седмица си взех практико теоритичния изпит и ай- накрая сколасах да се дипломирам напълно. Та така, вече съм правоспособен юрист. Mr. Green

# 151
Хайде да направим една среща, че в сряда времето пак се разваля !!!  Peace

# 152
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ И РОЖДЕННИЦИ Hug
Салис, всяка сутрин от както се е родила давам комбинирани витамини АДЕС с нещо като пласмасова пипета е пълня я и давам, тя много си ги харесва Simple Smile
Аз понеже купувам пелени на Хъджис , вземам цял кашон да не се разкарвам постоянно и вътре има подарък, пелена за басейн и плуване, нещо подомно на тези гащички е .

# 153
 Благодаря Ви милички  Hug

Ето ме ---  да почерпя - днес празнуваме половин годинка на Мими
 и също така 1 година от сватбата ни с моя любим мъж !
   newsm44 newsm68 newsm44

ДА ВИ Е СЛАДКО :

# 154
  • Варна
Салис, ай честито!! Дано да ти служи и пари да ти носи дипломата!! smile3529

За памперс гащите, аз съм ползвала на Хъджис, но пропускат навътре, само пазят басейна...което не го разбирам newsm78

И аз давам Вагинтол все още, педката така каза....ама когато се сетя давам.

# 155
Честит рожденник на Клоие..Да ти е жив и здрав.
Честити месечинки на Мими,Даниел и всички,които днес имат месечинка.
Усмивка,честита годишнина.Да се обичате още много дълги години.
Салис,честита диплома.

За срещата кажете къде и кога ви е удобно.

# 156
  • София, Дървеница

За срещата   - кажете къде и кога ви е удобно.
Peace     Peace
Дано да се класирам този път  Embarassed

# 157
  • На едно ветровито място...
Честит рожденник на Клои!!! bdbaloni Да ти е живо и здраво момчето!!!
Честити месечинки на бебчовците и половин годинка на Мими baloni,!!!Кога мина времето ?! baloni[/size]
Усмивка,а вие с татито да се обичате все така ,и още по-влюбено да се гледате догодина!!! Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss

Ние днес се поразходихме малко,обаче бебоооо -защо не ще да си стои където си му е мястото -незнам!! smile3535 Като ходим някъде с него- ама то колички ли не мъкнем,седалки,чанта с принадлежности,торба с дрънкалки- въобще-всичко за удобството на Негово Величество Бебо..!!! Whistling А малкия хитрец иска да го носят на ръце,и само ни дебне да седнем някъде на кафе и се почваааа... baby_neutral
Мдааа
За стафилококите- утре ще го водя за секрет , защото през деня е добре,обаче през нощта направо не може да диша милото. no
Клои ,разбира се че ще се видим -ох само да стане времеее Sunglasses
Добре дошли на новите мами!!!  bouquet

# 158
Ч Е С Т И Т О   Н А   В С И Ч К И    П Р А З Н У В А Щ И!!!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!
На мен напоследък хич не ми остава време нещо да допра до компютъра. Не знам - сигурно съм зле с организацията.
Ние сме на зеленчукови пюрета. Още не съм заместила цяло хранене, но тия дни и това ще стане. За сега - никак не харесахме картофи и извара.
Да се оплача - вчера като прескачах една дупка ми се счупи количката. Много ме е яд. Дано да може да се оправи, че иначе ми е много удобна. А ако не - пак нова. Ужас - още 100лв.

# 159
Само да се запиша.
Добре дошли на всички нови мами и честито на всички празнуващи.  bouquet

# 160
  • София
Само да се запиша.
Добре дошли на всички нови мами и честито на всички празнуващи.  bouquet

Ех, Крис ми стопява лагерите и нямам време да пиша.
Ще следя за срещата все пак!  Grinning

# 161
  • на плажа
 Честито на Усмивка за малката принцеска, която става на половин годинка и на нея и съпружеството желая дълъг и щастлив семеен живот. Hug
 Привет и на новопоявилите се мами в нашите редици. Надявам се да ви допадне. Понякога си спорим, ама не се стряскайте  Wink.
 Пропуснах нещо, ама днес съм много изморена. Мирчо много плака. Така горко плака, че се видях в чудо. Cry

# 162
   Благодаря на всички за идеите и предложенията-хич и не се бях сетила за гащи-но  сега ще опитам да намеря и да си набавя и басеинче за зверчето!!!
 При нас на обед се получава полузаместване на млякото-яде малко каша(а утре ще дам зеленчук и така ще ги менкам)и малко плодово пюре,ама след 30мин си търси шишето-50-6-мл,ама не може без тях.Даже понякога ги пие и докато яде кашата  chefАма сега май от тези зъби съвсем се обърка и намаи пак храната,ама...да видим утре как ще е .
 Лека и спокойна на всички,а на празнуващите-гооооооляяяяяяям купон! Hug

# 163
  • Пловдив
Честито на месечинковците, на Мими, на Денис, на Усмивка   bouquet

Честито дипломиране на Салис  Flutter

Тези стафилококи  ooooh! Знам ли и аз ..  Михаела и тя си похърква  Rolling Eyes Но досега сополки не е имала (то май няма връзка  newsm78 ) ..

Откакто започна да се върти нон стап започна да прави нещо, което малко ме притесни - спи си, обръща се настрана, пак си спи, по някое време се обръща по корем, забива нос и продължава да спи  Thinking То сигурно е нормално така да става, но .. аз се шашнах, да не се задуши така? Та все я следя да я обръщам.
Лошото е, че и през нощта го прави това със спането по корем. А спи в чувалче, явно не и пречи чувала  Rolling Eyes

Уфф, утре няма да имаме ток от 9 до 17ч  #Cussing out - профилактика
А имах намерение да посетя сбирката на "9 месеца"  Crossing Arms
Ще си стоя вкъщи и ще тъпея  Tired
Количка до осмия етаж е абсурдно да мъкна  Crazy

# 164
Салис  малко съм отнесена но честито дипломиране и от мен Hug
Аз вече се снабдих с малко сладко басейнче но трябва да ВНИМАВАМЕ И ЗА МИНУТА ДА НЕ ОСТАВЯМЕ ДЕЦАТА САМИ В БАСЕЙЧЕТО ДОРИ  ДА Е С МАЛКО ВОДА!!! тук това го тръбят постоянно!

Общи условия

Активация на акаунт