Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 420
Току що попаднах на това инфо  Cry:

Цитат
Sunday, October 21, 2007
Actress Hunter Tylo's Son Drowns

The 19-year-old son of The Bold and the Beautiful actress Hunter Tylo has died.

Michael Tylo, Jr. drowned and was pronounced dead at 11:55 p.m. on Thursday in Henderson, Nev., according to the Clark County Coroner, Michael Murphy.

"It has already been determined that this was an accident," Murphy tells PEOPLE. "Looking at the report, it appears that he fell in the pool after having some sort of medical event. It says on the report that he had a seizure disorder
."

Някой чул ли е нещо и може ли да сподели подробности?

Извинявам се, че се намесвам в темата, без всъщност да гледам филма (защото съм на работа, когато го дават, не за друго Rolling Eyes ).

По повод смъртта на сина на Хънтър - истина е.
Гледах интервюто й в youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=m_TZJNXT5h4
http://www.youtube.com/watch?v=3WlSuJDY34k&feature=related

Много мъчно ми стана за Хънтър (не за Тейлър).

УЖАСНО МИ СТАНА ТЕЖКО,КАТО ВИДЯХ ТОВА
 newsm45
ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО newsm45

# 421
Мацки,някоя да преразкаже днес какво стана.
Благодарско предварително   bouquet

# 422
На мен пък ми липсва разгорещеният спор на Лана и Джинджи...С чувство за хумор или без, винаги ми е било приятно да чета постовете на хора, които владеят умението да изразяват с най-точните думи своите мисли. Аз, за разлика от тях, мисля едно, пиша друго, излиза трето, а вие разбирате четвърто...
Ами, ами! Аз баш си те разбирам какво имаш предвид!  Mr. Green  Hug

Момичета, моля ви преразкажете интервюто с Хънтър, защото звука ми е адски тих, не знам защо, уж усилих всичко възможно, а в офиса ми е страшно шумно, и не чух нито дума. Та кажете с две думи (или повече Wink) тя какво казва. Синът й е бил страшно чаровен и как няма да е, с такава майка... Жалко за момчето!  Sad
Също чакам актуална инфо за последния епизод.   bouquet

# 423
  • Варна
На мен пък ми липсва разгорещеният спор на Лана и Джинджи...С чувство за хумор или без, винаги ми е било приятно да чета постовете на хора, които владеят умението да изразяват с най-точните думи своите мисли. Аз, за разлика от тях, мисля едно, пиша друго, излиза трето, а вие разбирате четвърто...

Аз също се възхищавам на хората, които се изразяват добре, това умение аз не го владея за съжаление. 
Съжалявам за сина на актрисата Хънтър Тайло. Това е много голяма трагедия за една майка.  Cry

Последно да питам днес имаше ли серия, защото не бях вкъщи и ако някой я преразкаже ще съм му благодарна.   bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 20:06 от Diana_gr

# 424
... никой не разказва Rolling Eyes само се цупите едни на други Twisted Evil а Брук и Тейлър почти са се изравнили в анкетата Mr. Green

# 425
Уф, аз гледах само 10-тина минути и още толкова само слушах... Embarassed

Джаки си гледаше бележника, че има среща с Ерик. После Хъдзън ́и каза, че МаКаРоне е отменил резервацията им за вечеря. Тя просъска нещо от сорта" Ако продължава така аз никога няма да изляза от тази къща....Добре поне, че ще се видя с Ерик."
Обаче вместо среща той взе, че отиде у тях и ́и каза, че ще е добре да не работят вече заедно /тя нали е представител на "Фенмор" и имат бизнес  с "Форестър". Хъдзън ги видя през прозореца и то точно тогава, когато Ерик я милваше или нещо от сорта. Е, онзи си извади погрешни заключения най-вероятно. Обади се на МаКаРоне и му каза, че Ерик е в дома му с Джаки.
Бриджет се лигавеше нещо- да се обади ли на Оскар или не, ама той можело да бъде на заседание/много му порасна работата ей!/. Торн се разправяше с Ерик за новата модна линия и рекламата ́и, че щял Оскар да отговаря за нея...
Рич и МаКаРоне нещо се разправяха за Ерик, че свалял Джаки. Ричко вика "Не може да бъде, аз познавам татко, тоест познавам Ерик".... Mr. Green
А, Рич преди това беше в детската стая, естествено с дизайн А Ла Саманта Mr. Green , тя му припомня как преди еди-колко-си години, когато напускала града с родителите си, той бил казал, че живота е движение ... или нещо от сорта...После той, с вид на великомъченик и гледайки семейния пръстен каза, че нямало да се наложи да прави още един, щото нямало да има ново попърнение в рода/бебето на Брук/. И че казал на децата, че Брук нямало да живее с тях, но щяла да продължи да бъде част от живота им. А той щял да бъде за бебето ́и "просто добрия чичо Рич".
Друго не помня.

Общо взето- скука.

И на мен ми стана мъчно за Х.Т. въпреки, че знам за това отдавна... Трагедия... Cry

Анту, аз с моя слушаем английски разбрах само, че синът на Х.Т. май бил болен от нещо, постоянно се споменаваше думата "сиджърс", която не знам операции ли означава. Че си е мислела, че най-лошото в живота може да бъде да имаш болно дете. Бил ́и звънял няколко пъти, но не се чули, чул се само с приятелката си. Х.Т. не го е чула повече. Каза, че били на масата с децата, когато се обадил по-малкият ́и син Крис, казал "Мамо, седнала ли си? Ако не си по-добре седни", повторил го няколко пъти. Тогава едното момиченце попитало "Мамо, Мики мъртъв ли е?" Тя казала "Не!" и в следващия момент малкият казал "Мамо, намерих Мики в басейна. Мъртъв е". Получил е гърч в басейна или нещо подобно. Толкова разбрах. Втората част нямах сили да гледам. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 16:20 от мис арк

# 426
  • София-в сърцата на моите деца
Diana_gr , тука сме се събрали да се забавляваме и да си клюкариме, а не да се заяждаме!!! Много насериозно го вземаш!!! Peace

# 427
Като чета, нищо не сме изпуснали днес - на дърти години Джаки и Ерик се лигавят като тинейджъри явно. Аз умишлено не гледах. Предпочетох да разходя дребния.
Diana_gr за чужда сметка кой се бъзика? Нали всеки имаше уж право да пише каквото си иска? Не сме в час по етика и морал все пак, а и гледаме един от най-развратените сериали  Mr. Green. След като дискусията ти се струва безсмислена, по - добре я направи смислена, а не само да критикуваме кой скучаейки остроумничи. Казвам го с най - добри чувства, не се заяждам.

# 428
като я няма кака Бруки-беше много скучно....дори трудно за разказване..Утре и аз ще духна..изобщо няма да стоя и да гледам тази боза,макар,че ще ми е интересно каква сцена ще направи Мароне след като видя как Ерик се държи със Джаки-т.е. как я сваля и аха да и каже..колко я обича

# 429
  • София
За сина на ХТ: имал е епилепсия. Явно е получил пристъп и се е удавил в басейна на къщата й в Невада. Само по-големият му брат Кристофър (от първия й брак) е бил там и го е намерил.

Целият случай е доста оплетен. Малката й дъщеря Катя се е виждала с някаква социална работничка терапевтка, заради нейните си проблеми, свързани с болестта й и тази терапевтка е "диагностицирала" Мики, нещо на което няма право, освен че няма й право да се занимава с повече от един член на семейството. Та тя е казала, че припадъците са свързани със стрес. Та ще има дело...което за съжаление няма да върне момчето Sad

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 16:11 от Lana

# 430
  • Варна
Момичета, не сме се разбрали. Форумът е за забавление, съгласна съм с вас!   bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 20:05 от Diana_gr

# 431
Diana_gr , какво друго можем да правим или не можем да правим, че не разбрах newsm78
Тук всеки може да изразява мнение, нали затова е форум?!

# 432
  • Варна
 Simple Smile Редактирах си постовете.   Peace
Greeneyes girl, виждам че си майка на бъдещ първокласник като мен и  използвам случая да кажа на всички мами, че във Варна, а предполагам и в другите градове, вече започна записването на първокласници в училищата. Така че който си е харесал училище, да побърза да занесе документите на детето си.  Peace

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 20:21 от Diana_gr

# 433
Кога се е случило това със сина на ХТ?

Мис Арк,мерси за преразказа,май от скоро време на никой не му се гледа качествено,още повече разказва.
Сигурно е заради времето.Аз съм навън с малката сутрин.Ако го изместят един час по-рано ще ми е супер!

# 434
Моето извинение е, че имам три деца. И съм разсеяна по принцип. Mr. Green
Пък и напоследък е малко скучен сериала, та го "гледам" докато си върша нещо вкъщи... Crazy

Синът на Х.Т.....мисля, че преди три-четири месеца? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт