Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Абе баба Брук много е сбръчкана напоследък  Confused
Загледайте я като я дават в близък план ... отврат е направо  Sick

Ауууу, безсрамница..веднага да вземе телефона на пластичния хурург на колежката, дето я уволниха и да се поправи. На нищо не прилича, егати сбръчканата бабишкера.

http://img.photobucket.com/albums/v220/Lanka/BandB/snapshot6.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v220/Lanka/BandB/snapshot7.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v220/Lanka/BandB/snapshot8.jpg

# 241
  • В средата на времето

Ауууу, безсрамница..веднага да вземе телефона на пластичния хурург на колежката, дето я уволниха и да се поправи

Joy
Lana, не се уморяваш обаче Peace

# 242
  • София

Ауууу, безсрамница..веднага да вземе телефона на пластичния хурург на колежката, дето я уволниха и да се поправи

Joy
Lana, не се уморяваш обаче Peace

Е как, година-две съм по-малка от Джинджи, няма да се давам я Simple Smile

# 243

За това говоря дами  hahaha
Абе Ланче много ми се връзваш нещо  Whistling

# 244
  • София
Ами все някой трябва да е противоотрова. Трябва да си много заслепен от злоба, за да си измисляш въображаеми бръчки. Пък и е нормално 40 и кусур жена да има бръчки, това не я прави по-малко човек...обратното е по-ненормално и грозно.

Искаш да спра да пиша ли?

# 245
  • София
На мен пък Брук си ми харесва и с бръчки, поне остарява, все пак е и баба във филма. Няма вечно да изглежда като на 20г  Wink

# 246
Ееееее не се връзвай де, лелееееееее  Crazy
Не съм ти казала да спреш да пишеш ...
И нали нямаше бръчки ... после пък било нормално да има  newsm78 #Crazy
Последно има или няма ?

# 247
  • София
Не бе, всеки път като ти отговоря на нещо и ми казваш, че се връзвам, ако те дразня, мога да спра...аз не ти казвам че се връзваш, независимо че не спря 5 теми да намираш въображаеми кусури на жената.
Естествено, че има  бръчки, но не изглежда като бабичка, и не е отврат...затова пуснах снимките...от днешната серия за сведение, и с доста по-добро качество от твоята, на която пак не виждам някакви отвратителни бръчки.
Освен това всички разбрахме какво мислиш, нали щяхме да кометираме други неща. Все пускаш няк'ви забележки и после аз съм се връзвала...

# 248
  • София
То и аз затова съм за Брук, тя си остарява красиво. Докато красотата на Тейлър се дължи вече на пластичните хирурзи, и ми изглезда много изкуствена. Но това незначи че не е красива жена. Просто си ми харесва повече Брук

# 249
Ейййййййй добре, айде аз спирам да пиша по темата, ако на всяко изречние ще ми се връзваш   ooooh!
Човек не може да си каже спокойно мнението  Crossing Arms
И как трябва в такъв случай да пиша, все да се съобразявам с тебе , дали на тебе ще ти хареса еди коя си дума , дали ти ще одобриш еди кое си изречение ....

Айде оставям ви да си обсъждате прелестната Шаври, най-готината, най-младата, най-стилната  Crazy все измислици и премислици безчет...

А и никой да не смее да каже нещо против баба Брук, щот Ланчето не дава  hahaha
И да  newsm78 на тези снимки дето си публикувала на баба ти Брук и дето са снимани от хеликоптер ... много добре изглежда Брукасита  Whistling

Айде останете си със здраве   Heart Eyes

# 250
  • София
Аууууу, ама ти много се връзваш, мила.....къде казах че не може, просто и аз имам мнение, и мога да си го кажа нали?

# 251
Ади въведох и аз гласчето си Mr. Green
Go Taylor Go!! newsm18

# 252
Днес малко хванах от серията, но от това, което чух, останах потресена и по - точно от разговора между Ник и Рич. Не че откривам топлата вода, ама тоя Рич все повече изпростява бе хора /то нормално де, с такава шавлива жена/. Та Рич иска да осинови все още нероденото дете на жена си и брат си, за да можел да спи спокойно до жена си, щото така щял да го чувства като свое!!! Егати и простотията! Един подпис върху лист хартия и на жена ти и е простена поредната бременност от друг мъж... и то не кой да е, а брат ти  Rolling Eyes И вече ще си спинкаш спокоен сън до нея, пък с малко късмет може и да ти се върне мъжкото достойнство, че нещо се е спотаило и не иска да надига главица  Blush!

# 253
  • В средата на времето
Човек не може да си каже спокойно мнението  Crossing Arms

E точно ти от това не би трябвало да се оплакваш.. Rolling Eyes

Аз пък се чудя актьорите как издържат да играят толкова ненормални на моменти роли..Да правят и говорят неща, които са толкова далече от действителността..
Ето като с реакциите на Рич от днешната серия..какъв човек трябва да си, какво трябва да ти е емоционалното развитие, че да разсъждаваш толкова инфантилно и ..глупаво..Все едно не става дума за мъж над 40 год... Rolling Eyes

# 254
Джинджи,ти ли си това на аватара?

Не виждам кой знае какви бръчки на Бруки.Жена на тези години,раждала при това, мисля ,че изглежда повече от прилично,пък и да има някоя и друга бръчка какво от това!
Дайте и ние да си изтипосаме снимките тук и да се коментираме една друга ,макар и като гледам сме доста по-млади от нея!
Е не сме филмови зведи като Бруки,но пък може някоя по-хубава и без бръчки да излезе!
За мъжа-добре дошъл сред нас!Да се включва с повече коментари.И баща ми го гледа филма на повторение сутрин когато е нощна смяна.Аз го подготвям леееееекичко за поредното възкресение да не получи удар човека.Рич като се опече беше се сериозно затъжил и като му казах ,че след 1 седм ще се появи пак го шокирах яко Crazy

Джиндж и Лана,вие трябва по едно кафе да изпиете заедно двете и ще станете 1-ви приятелки Grinning
П.С.2-ра серия подред не мога да гледам ,ух че ме е яд,но и тук е интересно!

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 15:14 от Ivelina 1978

Общи условия

Активация на акаунт