Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 330
  • somewhere over the rainbow
Нан, 10х! А иначе за баба Сали надали ще го дочакаме това, защото тя май се спомина наскоро..ама наистина!
Eee, прекърши ми ентусиазма Confused Значи ще гледам во веки веков Rolling Eyes

Обаче това с Томас ме втрещи, нали от смърта на майка му са минали най-много 2 години и той беше на 8 Shocked
Ясно е, че при децата във филма времето тече различно - 1:5 Crazy  А друг е въпросът, че героите почват да водят полов живот от ранни младини...та до дълбоки старини, и то все така плодовити Whistling

# 331
  • Варна
добро утро момичетааа!днес съм на работа и ще чакам някой да разкеже днешната серия!моляяяя! baby_neutral

# 332
Така-а  smile3508 хайде сега да видим днешните подвизи на нашите симпатяги. Да де ни забравите нас държавните служители, ей.. Да пишете всичко.. кой с кого, защо..всичко!

# 333
  • София
Хъдсън не е ли на Дон Макароне (много ми хареса прякора - браво мис арк!)  иконома, домоуправител или нещо такова, един черен?
А бебето не е ли Александрия? Поне в оригинал е така. Нещо не можах  да сколасам да гледам вчера, че дребният не спа, ама днес се надявам и двете серии да изгледам...

А за Хънтър - истинското й име е Дебора Джо Хънтър, като се жени първия път ползва Дебора Морхарт (на първия й мъж), а чак по късно го сменя с Хънтър Тайло, като се жени за втори път за Майкъл Тайло.
Уф на бг много странно изглеждат изписани имената...

# 334
За Хъдсън не знам. Благодаря за "Дон" към Макароне-то! Mr. Green
Ама за бебето и аз мисля, че е Александрия. Това Алегзандра ми е много грубо. Дано го променят в течение на сериите.
Лана, щом вече ще сменят актьора, който играе Томас /нали ще се свалят със Саманта/, да се надявам ли, че и Бриджет ще е "нова" скоро? Че има нужда от малко промяна в този сериал вече... Hug

# 335
Лана, мисля че ти гледаше в бъдещето..да не направят сега и Рич дядо?С този мутирал Томас! И да вземат да прекръстят филма Дързост и старостта. newsm78

# 336
добро утро момичетааа!днес съм на работа и ще чакам някой да разкеже днешната серия!моляяяя! baby_neutral
И АЗ ЧАКАМ Thinking

# 337
Ей, забравихте ни значи! Crossing Arms

# 338
  Аз сега пускам TVто и гледам ония другите олигофрени - Парламентарен контрол Sick Sick Sick
  Даваха ли серия днес?

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 11:17 от radivdani

# 339
  • Варна
някой ще каже ли какво стана днес!?МОЛЯЯЯЯЯ!

# 340
Ама верно бе! smile3555 Хем радиоточката ми боботи над главата и то май Серго се вдъхновяваше нещо. Сори, че давах зор.

# 341
Ще разкажа накратко колкото успях да чуя:
Стефка и Сали си говореха за Ерик. Стефка каза, че били само приятели и Сали я попита какво му пречи на Ерик пак да е с нея, което пък накара Стефка да потъне в размисли и страсти...
Преди това Ерик се обясняваше нещо с Джаки. Масимо разбра, че са се виждали, попита я какво е правила през деня, виждала ли е някого...Тя каза "Не", ама Дон Макароне отсече "Лъжеш!"
Оскар разправяше на Бриджитката, че на този ден майка му имала рожден ден и правела някаква лазаня, рецептата на която била семейна тайна и се предавала от поколение на поколение. Той я бил търсил, но не я намерил, явно майка му я била научила наизуст и после я изгорила...
Бриджит и Оскар отидоха на семейно събиране в Дон Макароне, който дълго и напевно говори за семейната чест, за това, че жените от семейството и тяхната вярност крепят рода, които думи явно бяха насочени към Джаки. Накрая каза, че е направил още един пръстен в чест на Оскар, понеже имало само три, а семейното дърво се било разклонило...За капак на всичкото лигавене махна капака на подноса, който беше на масата, и отдолу се показа прословутата лазаня Мароне...
Дикън се опитваше да върви, обаче падна. Стефка се появи от някъде и почна да го успокоява...

Това помня само. Нека някой ме допълни. Hug

# 342
  • Варна
благодаря много за преразказа!  bouquet

# 343
Аз си спомням нещо такова: филмът започва, ще има сватба, Рич и Каралайн ще се вземат, а изведнъж всичко се осуетява и сватба немаааа. Ясно е, че на Каралайн баща й е направил поръчка на дедектив да изобличи Рич с похожденията му по чуждо, ама кой и как съобщи на Каралайн тези потресаващи факти и снимки не помня. И даваха ли тогава Рич с кой е бил по време на снимките или това остана загадка.... и току виж след 1000 серии се измъкне някоя гърла и каже : Рич имам дете от теб, помниш ли ме, аз бях на онези снимки! Басиии и глупостите дрънкам вече, но истината е, че днес ми прегряха бушоните  Blush Blush

Отношенията на Рич и Каролайн се бяха обтегнали много, защото тя не искаше да прави секс преди сватбата. Междувременно, най-добрата приятелка на Каролайн Брук, се беше вече появила, като сервитьорка на някво парти в дома на Форестови и направо беше се омагьосала от цялото това имане. А като видя и Рич, направо и паднаха гащичките (пардон ченето). Започна всячески да си намира поводи да се увърта около Рич, под предлог, че е душеприказчик и на двамата.
След едно скарване между Рич и Каролайн, тя си тръгна сама, без придружител и я изнасилиха. Тя преживя това много тежко. Тогава припълзя Торн, който много я утешаваше и успокояваше, а Рич беше съсипан - мисля, че най-голямата му болка беше, че не е откъснал цветето на нейната невинност преди това....
В резултат на преживяното Каролайн реши, че не може да се ожени за Рич и едва ли не че не е достойна за него. Живееше в къщата на Брук, където всички я успокояваха, а през това време самата Брук ходеше в къщата на Форестър да обсъждат ситуацията с Рич, докато се плацикат в басейна им облечени по бански и правейки си комплименти колко са готини.
Рич все пак искаше да се ожени за Каролайн и някакси успя да я убеди, че няма значение какво се е случило. Именно тогава се намеси бащата на Каролайн. Той инсценира изневярата на Рич и осигури снимките, които да покаже на дъщеря си. Тя отмени сватбата. Пак имаше хиляда епизода кандърми, но братчето вече се беше намесило доста агресивно и Каролайн кандиса да му каже ДА. Вечерта преди сватбата написа писмото към Рич и го повери на Брук да му го занесе. Но Брук не занесе писмото. Каролайн чака до последно и напълно съкрушена, вярвайки, че Рич вече не я иска, се ожени за Торн.
Скоро след това Брук отиде да живее с Рич в къщата на Форестър. Събраха се двете двойки - женените и конкубинците. Излишно е да казвам, че за Стефани това беше ад и че имаше непрекъснати борби между Стефани и Брук; между Каролайн и Брук.
После стана тя каквато стана и Карълайн отново се сближи с Рич, разкри му измамата на Брук и той в изблик на гняв, разбирайки, че тя е една долна измамница, се раздели с нея, за да се ожени за Каролайн.
Тогава Брук се закле да отмъсти на Стефани и се усука около Ерик, ожени се за него и му роди две деца. Едното от които (Бриджит) до петата си годинка вярваше, че Рич й е баща, щото пак се беше получило препокриване от двама.

# 344
  • В средата на времето
Ейй и аз днес гледах серията.. Grinning
Имаше много съществен момент, кака баба Стеф каза индиректно евала на Брук, за това че е постъпила мъжки и си е тръгнала, че можела с гордост да каже, че е нейна снаха и че едва ли не и е мъчно, че Брук си е тръгнала..Освен това каза нещо от сорта, че с това че си е тръгнала, Брук и е показала че е точната жена за нейния Ричо..Евала, машала..доживях дет се вика Laughing Party
На Рич му беше много мъчно за Брук. Беше отишъл в офиса и и страдаше. По едно време се появи и Ник и Рич-Пич започна да го обвинява за това, че Брук си е тръгнала, че са имали една нещастна , мизерна нощ, която провалила целия му живот(на Ридж). А пък Ник през цялото време стоеше гузен и мълчеше..и изглеждаше ужасно..като сушена скумрия..Отдавна не бях гледала филма и сега видях , че Ник си е пуснал косата, оставил си е и някаква козя брадичка и изглежда просто потресаващо Crazy

Общи условия

Активация на акаунт