Дързост и красота - 7 или "Тейлинатор- I`LL BE BACK!..."

• 25 298
  • 619
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
ама и на мен започва да ми липсва Джинджари!така хубаво разказваше!мъчно ми е за нея!Джинджиииииии,върни се МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ!  bouquet

# 376
В тая тема ако не се говори за Брук или Тейлър май никой не ти обръща внимание. Питах напредналите с материала защо Бриджит и Ози не се женят, кой им попречва, но отговор нема. Знае ли някой?

# 377
Не съм видяла, че си питала. Но напоследък съм мис Разсеяност...
Бриджит и Ози не се женят, защото Б. поиска дълъг годеж, за да се опознаят. И без секс. Предполагам, че на Ози ще му се изчака чакането. А и нали тя ще има нещо с Ник.

After a whirlwind romance, Bridget and Ozzie were engaged to be married, and left for the Netherlands together. A few months later, Bridget came home alone. She had broken things off with Ozzie some time before, and confessed to Nick and Ridge that she had never been able to stop thinking about Ridge. Slowly her friendship with Nick became something more, and the two were engaged to be married. When Taylor's return interrupted her wedding to Nick and meant her mother and Ridge were not legally married, Bridget couldn't stop the old insecurities that made her wonder if Nick would choose her mother now that she was free.

Бриджет и Оскар заминават за Холандия. Няколко месеца по-късно тя се връща сама. Нещата между тях с Ози са се развалили преди известно време, и тя признава на Ник и Рич, че никога не е преставала да мисли за Рич. Бавно приятелството ́и с Ник прераства в нещо повече, двамата се сгодяват. Когато Тейлър се завръща проваля сватбата им и казва, че сватбата на Брук и Рич е невалидна. Бриджет разбира, че майка ́и е свободна за Ник.

Толкова разбирам от слушаемия си английски. Със сигурност има грешки, така, че моля някой  да ме поправи! Hug

Лана, това за междинната Бриджет не го знаех. Ама като я гледам- верно, че не става някак си...

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 20:39 от мис арк

# 378
Тази нова Бриджит хич не ми харесва,пък и междинна била,като Торн го подкараха...като сменят ми е много неестесвено.
Мис Арк,от къде ги вадиш тези информации?

В тая тема ако не се говори за Брук или Тейлър май никой не ти обръща внимание. Питах напредналите с материала защо Бриджит и Ози не се женят, кой им попречва, но отговор нема. Знае ли някой?
Така е ,колко теми се изписаха само за Бруки и Тейлър,за момента май другото не е толкова интересно  Grinning
Ами когато Тейлър се върне как ще се хапем тогава Mr. Green

# 379
А днес при нас някакъв Шейн, който явно имал връзка с Фийби, се самоуби в кабинета на Рич и Рич изхвърли тялото в морето от яхтата на Ник  :shock
Гледах един епизод и гледай Рич какви работи направи ... а Тейлър току що разбра, че вече не може да има деца.
Каза й го Бриджит ...
А Брукището какво направи?
Заподскача от радост и пожела Бриджит и на нея да направи тест дали има жизнени яйцеклетки и ако има, да се втурне при Ник с добрата новина.
Тая жена няма капка морал ... нито една молекула даже  Sick

# 380
Благодаря ти Мис Арк за инфото   bouquet! Гледайки родословното дърво ми стана интересно защо Бриджет не се е омъжила за Ози! Доста е изостанала от майка си като бройка на връзки  Mr. Green

# 381
Забравих да ви кажа какво прочетох в един чужд сайт, че Дикън има връзка с Джаки  #Crazy

# 382
Тази нова Бриджит хич не ми харесва,пък и междинна била,като Торн го подкараха...като сменят ми е много неестесвено.
Мис Арк,от къде ги вадиш тези информации?

От РОДОСЛОВНО ДЪРВО в първия пост. Flutter

# 383
  • Разпиляна във въображението
Забравих да ви кажа какво прочетох в един чужд сайт, че Дикън има връзка с Джаки  #Crazy

Това беше писано някъде доста назад. Масимо бил в инвалидна количка или нещо такова. Дикън излизал с Джаки или нещо й сипвал в питиетата. Масимо искал да я предупреди или нещо подобно беше..... newsm78

# 384
Мда, Масимо беше в инвалидна количка. Виждаше как Дикън сипва в питието на Джаки нещо. Те не знаеха, че той може да чува и вижда. Стефани отиде да го посети и очите му се насълзиха. Тогава Стефка се усети. После какво става обаче не знам. Прекъснах да го следя по немската тв.

# 385
# 386
Само Тейлър Peace. Жени с мустаци не олицетворяват женската красота за мен, виж за мъж... Whistling

# 387
Айде сега пък и мустаци ooooh!
Сумата и писания изписахме за бръчки, мръсни коси и изкуствени устни ,сега почваме и мустаците!
Колкото Тейлър има ,толкова и Брук ! Whistling

# 388
И аз не съм забелязала Брук да има мустаци. И да има, то ще е само някакъв мъх, защото е блондинка.  Crazy

# 389
  • София
Ама как се връзвате Simple Smile Wink на провокации Heart Eyes
Никъде не се споменава Брук...

Общи условия

Активация на акаунт