Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре

• 14 954
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Прекрасна ВАРНА
ЗДРАВЕЙТЕ,ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОМАГАТ ПРИ МЕСТЕНЕТО НА БАГАЖ,МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ Laughing

# 121
Добро утро.

Франческа честито ви зъбче.

# 122
Добро утро и от нас!
Морска, казвай, яде ли вчера Теди пържолки? Joy
Ирина, честито за яслата! Laughing
Мая, пак ли те събудиха рано- рано?  Sick Днес ще идваш ли? Имам идея, хазяйката ти докато спи-  smile3508 fight и готово! Joy
Днес, както всеки ден сме на обичайното място. До след малко, сладурани / и малки сладуранковци, някои от които зъбати Laughing/!  Hug
Ирина, ще се въздържим днес за багажа, колкото и да ни се иска! Joy
Аааа, Киркорова, не така. Naughty Вече не дава да и викаме Франческа! newsm62 То не, че някой я слуша, ама поне да се преструваме. Joy

# 123
Добро утро!
Честито на Теди първото зъбче  tooth
Ирина, честито за яслата! Mr. Green

# 124
Добро утро ,момичета  bouquet

Днес сутринта не си взех чадър ,взех си слънчевите очила-ТОВА ОЗНАЧАВА,че сигурно няма да има много слънце,НО затова пък най-вероятно ще валне малко дъждец Rolling EyesДано не вали ,де ...че срещи-горещи няма да са толкоЗ приятни!!
Да ви се оплача Cryпри мен от миналата седмица мнОООго бач ..все нямам време да си тръгна навреме от работа и да се цвъкна във вашата компания.

Вчера разбрах ,че съм изтървала ЕДНА ПРЕКРАСНА ТОРТИЧКА от Мая!!Пфуууууу аз все готските неща пропускам  Sad

Морска -честито зъбче на Теди..ей сега да видиш как ще те подяжда откъм тостове ,пици и джобове Joy Joy Joy

Честита ясла на Ирина....ай как се уреждат нЕкои хора...бравос че сте успели да се доредите до местата кът з Peace

За Инсатиабле -някой пише ,че родила секцио??!!!Така ли стана най накрая при нея работата newsm78 А??

Тониша,добро утро на теб и на малкия набор !!Как е малчугана,папка ли вече поуспокоен след пракараните болежки??

Саши,как е твоето сладурче Сашко, как е  и малкото  Laughingти по голямо брюнетко-блондинче???

Мая   bouquet,как се чувстваш след вчерашният ден - с една годинка по мъдра,по красива,по щастлива-с една годинка по мацка Party???

Айде толкова за сега от мен,мадамчета!!!Малко и работа да свърша bowuu

# 125
Добро утрооо Hug

благодаря ви за 4еститките много сте готини Hug

Франческа Naughty
новото ми АМПЛОА Е Морска bowuu

Joy ох ще ме уморрите Mr. Green

# 126
Данинка, вече сме добре щом само по белите ходи и ме гледа все закачливо. То детенцето бързо забравя, само да не види някоя лелка в бяла престилка  Joy

# 127
Имаме си зъбче tooth, първото ни Rolling Eyes
Дано за другите да не чакаме толкова #Crazy

# 128
днес да не е международен ден на зъбките? newsm78
честито на новоозъбените дечковци.днес не можах да се смъкна до морската............а исках.......
ще видим за утре Hug

# 129
Имаме си зъбче tooth, първото ни Rolling Eyes
Дано за другите да не чакаме толкова #Crazy
Честито зъбче и на  вас  Mr. Green

# 130
Малееее от толкоз радост да не видя, че си имаме още едно зъбарче Hug
Морска честито, голям кеф нали? Wink

# 131
Малееее от толкоз радост да не видя, че си имаме още едно зъбарче Hug
Морска честито, голям кеф нали? Wink

Laughing

айде да ви е бели4ко и здрави4ко като нашето Mr. Green не 4е се вижда много,но боцка Crazy голям кефффффффффф от кога го 4аках ме това зъб4е Party

# 132
begbie , честито ви зъбче! Много вкусотийки да си хапва с него! Laughing
Мацки, голям кеф- и двамата юнаци спят! Уморени от разходката! newsm44
Отивам да папкам и после и аз-  smile3524, щото отшетане, вече силички не ми останаха. Sick
Тони, защо ви нямаше днес? Добре ли е Коко?
Мая, ще те чакаме! Hug
Лека нощ на всички! Laughing

# 133
  • Откъм Варната
Честити ви зъби, здрави бели и остри да растат, игли подарихте ли по тоз случай ?

Аз днес се замъкнах в Морската, от Акациите влязох и на Максим пих кафе, туй към 14 часа се случи.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 22:26 от KaliMa

# 134
мерси много на всички за поздравите  bouquet
Честити ви зъби, здрави бели и остри да разтат, игли подарихте ли по тоз случай ?

Подарих  Mr. Green , майка ми каза и се разтичах hahaha
Аз даже затуй влязох сега във форума да кажа на Морската да подарява, че да излизали другите зъбчета по-лесно  Praynig
Аз днес се замъкнах в Морската, от Акациите влязох и на Максим пих кафе, туй към 14 часа се случи.
следващият път да са обадиш да пием цузамен кафе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт