Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре

• 14 950
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Бееееее невярвам аз на таквиз ти му простотии,аз знам 4е се копува нещо бяло Laughing

# 136
Бееееее невярвам аз на таквиз ти му простотии,аз знам 4е се копува нещо бяло Laughing
и затуй влезе в e-bay ли ве МОРСКААААААА?хехехе,добре,че е излязло зъбче,че да напазариш.айде,и да си го миете зъбчето.кой си има зъб да си му шета nuts

# 137
и затуй влезе в e-bay ли ве МОРСКААААААА?хехехе,добре,че е излязло зъбче,че да напазариш.айде,и да си го миете зъбчето.кой си има зъб да си му шета nuts

Whistling

# 138
  • Откъм Варната
....следващият път да са обадиш да пием цузамен кафе Mr. Green

Ми аз звъннах на много хора, някой не вдигнаха, другите пък не додаха, не че аз бях сама де, а твоя номер, гледах, гледах чудих се и не звъннах  Embarassed, що ли незнам, викам ти от вас в таз жега може да не си слязла долу. П.С. Вече имам 2 билета за Manowar Wink

# 139
Саши, днес ни нямаше на обичайното място, защото до ОБ - родилно отделение, изписваха една малка русалка  Simple Smile

# 140
Добър вечеррррррррррр !  Hug
Най - накрая се завърнахме на градски терен  Laughing  Много гот беше на село , изкарахме едно лято, там беше супер топло цял месец, валя само един ден. Много ми липсвахте всички и сега ми се спи, и съм измурена ама не можах да не ви пиша  Heart Eyes
  В началото на май и Славена се сдоби със зъбче и след седмица с второ и сега е зъбла  Joy

Не можах да изчета темата ама утре ако ми остане време, че в нас е ужас. Мъжо цял месец сам  ooooh! и е ............  Joy

До колкото попрочетох има нови бебоци и следователно нови мами ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ   bouquet
Има и други озъбили се бебоци ДА СА ИМ ЗДРАВИ И БЕЛИ ЗЪБЧЕТАТА  Heart Eyes

айде лека нощ и до утре с нетърпание от мен  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 141
Оооо Петс.Добре си си  дошла  bouquet

другите пък не додаха,

Заболя ме коремчето /МЦ/  и минах през свеки и се прибрах Rolling Eyes Сори Embarassed

# 142
Още два дни и аз се присъединявам към разходките на сговорната дружина. Завършваме училище и ще съм на линия.УРААААААААА newsm44
Казах на мъжът ми, че половината от оценките в бележника са мои, надявам се че съм се справила с преподаването и дечко ще завърши добре. Да си призная до сега не можех много да оценя трудът, който полагат учителите за да накарат децата да запомнят глупостите които пишат в учебниците Twisted Evil но след това през което минах......  Cry
ПОКЛОН УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ!

# 143
Добро утроооо!
Добре дошла Петс! Hug  bouquet Така ни беше домъчняло за теб. Стягай къщата/ горката- представям си какво шетане те чака/ и идвай в Морската, когато свариш де. Честити зъбчета на Славенка, да са и здравички и белички! Laughing
Бела, ще чакаме да те видим, след като приключите с мъчилището /училището/. Joy
Мацки днес се очертава страхотен ден, така че- всички да се стягат и да се отправят към Мястото! /ей, че конспиративно звуча/.
Сега и аз малко ще си погледна домакинската работа, щото къщата ще падне отгоре ми- или поне купът с пране. Sick
До скоро! Hug
П.С. Е, Тони, щом е за такова паметно събитие, простено ти е! Laughing

# 144
  • Варна
Добро утро! Днес ще е доста горещичко   Nature Sunny

Ние излизаме по-раничко, има ли други като нас?

Майчета, вие под Пантеона ли се събирате, не е ли доста горещо вече там?

# 145
добро утро

Божеее,влизам и невярвам на Ушитеси Laughing Петц добре дошла мила,ако знайш как ни липсваше имам 4уството 4е цяла година те е нямало Hug

а пък сега да се похваля по4нах с камъните по на мъжо главата Twisted Evil не ми купил кафе тази сутрин уж забравил сетил се в асансьора да бееееееееее..... отивам сега да си купя кафе той ми вика купими сладолед викам си ПЕЙ СИ ПЕНКЕЛЕ КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША Joy така4е няма сладолед bowuu

# 146
Здравейте Simple Smile Извинявам се,че така се включвам във вашия разговор, но се надявам да ми помогнете Simple Smile Какво бите ми казали за квартал Галата? Аз съм от Монтана, имам момченце на 7 месеца. Предложиха ми карта за бунгала в Галата,но никой не може да ми каже подходящи ли са условията за бебе. Ако някой може да ми каже какво е положението там ще съм много благодарна Simple Smile
Предварително ви благодаря за помоща Simple Smile

# 147
# 148
  • Откъм Варната
...Предложиха ми карта за бунгала в Галата,но никой не може да ми каже подходящи ли са условията за бебе. Ако някой може да ми каже какво е положението там ще съм много благодарна Simple Smile...

Зависи какво разбираш под подходящи за бебе условия, една позната миналата година водиха бебето на палатка и си си изкараха чудесно

# 149
За Галата немога да помогна ,несъм ходила в въпросните бунгала Rolling Eyes

СЕГА ДА ПОПИТАМ ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ВОДА? ooooh! еййй искам душ да си хвърля,то няма вода кка ще изляза днес без да съм се умила Crazy

Общи условия

Активация на акаунт