Слънце, разходки, кафе и море, тук във ВАРНА сме си най-добре

• 14 949
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Вали, споко! При нас може и без душче! Не сме претенциозни. Мокри кърпички нали имаш. Действай, да видиш хубаво ли му е на Теди... Joy
Берина, къде изчезна, бе мадам? Забравихме те вече. Как са юнаците?
За Галата- сори и аз нищо незнам. Ама ако има вода- значи условията са подходящи. Във всички случаи не е като вкъщи, ама пък има моренце. Според мен- смело давай. Не изтървавай плажа. Laughing
Голяма жега вън, момичета, днес ще изпукаме. Sick

# 151
Саши,скъпа е няма да ми е удобно цяла нощ съм с епотяла и така да дойда при вас,нещо не ми се връзва,а с мокрите кърпи4ки  Rolling Eyes охх дано пуснат водата 4е и по една нужда ми се ходи #Cussing out

имам питанка?

Тук на 4аталджа къде продават от тези клинове които се носят под рокли4ка ,туника и тем подобни ,едни такива 4ерни с дантевлки без дантелки Rolling Eyes СПЕШНО Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 10:36 от Морска

# 152
Аууу Саши как ша ма забравите бе.....ей...... Mr. GreenТука съм обаче бебо беше много болен.Бяхме в болница с пневмония и като излязохме айдееее пак болен.....Тоз път бронхиолит.... ooooh!И сега уж сме добре вече......Ама до кога..... Crossing Arms

# 153
Здравейте варненски мамчета!
Ние сме добре мало по малко свиквам вече със малката ми Симона:) Педиатъркта идва във нас на вторичен преглед и така ми каза жената че кърмта ми е недостатъчна и сега слагам на гърда и дохранвам после няма как иначе  Rolling Eyesтова е че не мога да преценя колко суче от мен и колко да дохранвам  newsm78 давам и по 40мл за сега на дохранване,иначе много се е запекла от това АМ Педито каза да давам дуфалак по чаена лъжичка и така ходи ,но ако не и дам еднид ден и пак се запича най верочтно трябва да сменя млякото  ConfusedИначе колики май си имаме вече плаче си ,но като цяло е кротичка Педи каза да взема еспумизан на капки за коликите?някоя мама знае ли дали са ефикасни?

# 154
Ние от еспумизана повръщах ме на нас ни помогнаха бебинос Peace , но всяко бебе индивидуално,пробвай Peace

абе хора ще се вмиришъъъъъъъъъ #2gunfire #Cussing out

къде е данинка да разясни ситуацията що няма ме вода Tired

до 3 4аса няма д аимаме вода Sick отивам да се из4ипкам в Майка Party

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 11:12 от Морска

# 155
  • Варна
абе тез педита що не се наредят всичките в една редица и да се саморазстрелят???
тя как точно разбра че не ти е достатъчно кърмата? да не би да е сукала? Close
не давай дуфалак редовно - ще й докараш лениви черва! #Crazy до една седмица е нормално да не ака детето, щом кърмиш. кърмата се усвоява напълно понякога.
и друго щях да ти пиша ама се ядосах на педито Rolling Eyes

честито озъбване на всички! Лора вече е с кучешки и мяза на вампир  Joy

днес се чудя дали изобщо да си подам носа навън в тая жега...а нямам и слънчеви очила... Thinking.....може би по-късно

# 156
  • Варна
сетих се ! Mr. Green
на Лора и се изприщи дупето вчера и я оставих без памперс да обикаля малко преди лягане...хубаво ама тя се изпишка на паркета, хлъзна се и се пльосна по очи в локвата  Joy
милата, хем ми стана жал че падна, но така се смяхме Mr. Green
дето имаше един израз: върви пикай и се лъзгай....

# 157
Здрасти мадамчето прекрасни  bouquet
и горещичко опасни Joy Joy
ко си правите в жегичките летни Party
натъкмихте си се в дрешките кокетни???
какви са мислите ви пъстроцветни.
С количките и бебетата  сладки
под слънчицето без рибка и саладки
де ви е биричката и кафето
стига зяпаФте в  детето... baby_neutral

къде е данинка да разясни ситуацията що няма ме вода Tired

ами то редовно си има спиране на тази H2O-стана им навик на В и К да държат варненки на сухо.......дано  Praynigдай боже само туй да ни е  hahahaсухото.....щото иначеееееееее Crazy
 :ooooh:днес не съм то водните проблеми...ходиФ на Ядрен форум в Ривиера.........малииииии каква красота там .. hahaha.готско на квадрат.Ей на сега пиша на раз-на два и отлитам от работното гнездо Whistlingче у дома чеденцето ме чака за разходка bowuu

Hug Hug Hug

# 158
Беринка, много съжелявам, че такива неприятности сте имали. Дано се закрепи малкото човече и да спре да боледува по- скоро. Нацелувай го по дупето. Hug
Нелесита, поискай пробно кърмене, няма да ти откажат, по- точно нямат право да ти откажат. За дохранването, аз мисля, че е добре, щото и аз имах такъв проблем и не издържах да го гледам как се гърчи от глад милото. Sad Ние слагахме капки "Саб" и при двете ми деца. Помагаха, слагат се по 15 капки във всеки биберон или в лъжичка, ако се кърмите. Може да не ака, защото не и достига храната, нарича се "гладен запек" или нещо подобно. Аз лично мисля, че е добре да слушаш лекарката, все пак това им е работата, пък ако толкова нещо не се разбирате по отделни въпроси, прави си каквото си знаеш. Laughing Може да пробваш да увеличиш АМ /моля не ме разстрелвайте за това, само който е минал през това, може да разбере/. Кърменето е чудесно и много полезно, спор няма, ама като реве от глад детето, трудно се издържа, особено, когато кантара го потвърждава, месец след месец.
Айде стига лекции, отивам на разходка.  Hug

# 159
абе тез педита що не се наредят всичките в една редица и да се саморазстрелят???
тя как точно разбра че не ти е достатъчно кърмата? да не би да е сукала? Close
не давай дуфалак редовно - ще й докараш лениви черва! #Crazy до една седмица е нормално да не ака детето, щом кърмиш. кърмата се усвоява напълно понякога.
и друго щях да ти пиша ама се ядосах на педито Rolling Eyes

Вержи браво!! ПОдкрепям с две ръце!! bowuu  bouquet
Ема не акаше по 5-6 дена като беше само на кърма Peace
Освен това има някакво мляко, което е за запек Нутрилон ли ко беше/ ние не сме ползвали и не знам/
Най-важното е да наддава бебето Praynig
Но Саши е права, ако  сваля не е добре Naughty

Петс
добре дошла отново, кога ще въдя твоята малка зъбла Hug
Мери ред, кажи моля ти се : като си вади нова шофьорска книжка освен медицинско, на психо ходи ли се?

# 160
Nelesita-относно капките за колики-знам че Саб -капките водят по принциц по запичане/но при вас като сте на кърма се счита за нормално да не ходи бебето всеки ден -до 5-6 дена знам ,че е нормално/.Ние използвахме против коликите Инфакол-страхотни капки.В началото имахме много силни колики,тези капки за два-три дни регулираха нещата при моят син.
За АМ-ние от самото начало бяхме на адаптирано мляко.Много съм доволна от Хип-с пробиотик/..розова опаковка/..не знам какво е запек на детенце...но може и да си е от самото дете.
Това е ,което аз мога да ти кажа от собствен опит с бебе-гледането  bouquetДругото е спокойствието на мама и бебе и ведрото настроение...разходки и hahahaсрещи -горещи!!!
   Приятен ден от мен Heart Eyes

# 161
  • Откъм Варната
Nelesita не слушай педито, на нея и е по лесно да ти бутне АМ отколкото да ти помогне да кърмиш, ако наистина искаш да кърмиш трябва да се въоръжиш с търпение и да забравиш за АМ.

Ето малко въпроси, ако искаш отговори, за да може да ти помогнем:

Какво правиш за усилване на лактацията ?
Колко често кърмиш ?
По какво съдиш че не и стига кърмата, плаче ли след кърмене ?
По колко време суче и суче ли активно?

Цеденето пак да кажа не е критерий че нямаш кърма, пробното кърмене пак не е показателно колко кърма имаш и колко изсуква детето

# 162
ХОРААААААААААА ,базикаФме се че нямали сте вода...НА МИ СЕГА Mr. Greenтоку що мама ме информира от нас ,че нямаме ТОК #Cussing outСега как ще изляза с количката на разходка ...аууууууууу пощурах от вестта #2gunfireНашата кооперация е излислена от онези луди глави ,дето няма един прозорец по етажите...спре ли тока е тъмно като в кучи г..з!!!Дано докато се прибера до половин час дойде светлинката ,че иначеееееееееееееееееееееееееееееее ooooh!

# 163
мдаааааа,кой каза 4е няма вода? Whistling ОХ как се из4ипках ве4и миришъъ на убуу bowuu

# 164
Ау Морска аз се чудех защо като минх покрай вас в 12ч ми пареше на очите Mr. Green

Данинка авариино нямате ли бе душа ooooh!

Nelesita  в момента е времето за сменяне на педита /юни или май баше/ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт