E-bay тема 8

• 37 544
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
parleva, докато нямаш нужната наличност в картата няма да можеш да платиш.
Виж в аукциона до колко дни изчаква плащане продавача и ако не се вместваш в срока му пиши, че имаш проблем с банката и ще платиш в понеделник.

# 631
  • София
Payment is expected within 7 Days
Намерих го !

# 632
Е ,тя няма проблем.Просто са почивни дни.И в петък да е спечелила няма да има проблем да плати в понеделник.Продавачите чакат най-малко 3 дни.Спокойно. Peace
Сега видях обявата на очилата.Очилата можеш да ги платиш 7 дни след като си ги спечелила,даже и в петък. Wink
Като вкараш пари в картата изчакваш 2 часа да ги приеме системата(не винаги е толкова дълго) и натискаш бутончето Pay Now и то ще те води.

# 633
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря !

# 634
# 635
  • Русе
До сега не бях поръчвала парфюми и докато ги чаках се притеснявах като видят,че на пратката са декларирани парфюми да не ги откраднат.Но явно американеца си знае работата декларирал ги е като Beauty Product - Lotions  Laughing

# 636
  • някъде там
До сега не бях поръчвала парфюми и докато ги чаках се притеснявах като видят,че на пратката са декларирани парфюми да не ги откраднат.Но явно американеца си знае работата декларирал ги е като Beauty Product - Lotions  Laughing
Я дай продавача Praynig Money

# 637
# 638
  • Русе
Я дай продавача Praynig Money

All She Wants

# 639
 CloseИи и  и-ама пак много пари иска този с парфюмите до БГ Thinking

# 640
  • Русе
CloseИи и  и-ама пак много пари иска този с парфюмите до БГ Thinking

14,95$ много ли е? newsm78
Аз поръчах два и така доставката ми стана по 11,5$ Peace

# 641
 Rolling EyesАми аз където и да"копна" все 34.5 ми излиза Sad

# 642
  • Русе
Rolling EyesАми аз където и да"копна" все 34.5 ми излиза Sad

Виж калкулатора отдолу или в описанието.

# 643
 PeaceДа де-първо си нагласям дестинацията за да ми показва за всички"до БГ"-едно 5-авеню на ЕА е 15$ а пощенските 34.5 и все така Thinking

# 644
И при мен доставката е 14.95$. Странно защо така става  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт