E-bay тема 8

• 37 467
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 675
не е, не е
до 4 седях

почвам де се чувствам кат тексаски селяндур ....
 Joy

# 676
  • на пистата
дуранго Sadедно кръгче ще дадеш ли като го вземеш,голям красавец е Heart Eyesдано го спечелиш Praynig

# 677
nameikata
както е отбелязано по горе, аз и предния бях спечелил, ама найсе
този официално съм го спечелил, ама давидим дали пак няма да ми изграят номера "сутринта го продадохме"
ако това пристигне, ще си викам и Crossfire

# 678
  • някъде там
Durango,а честито!!!
Дано всичко мине по мед и масло Praynig Скоро да е в БГ и да повозиш майките Wink

# 679
почвам де се чувствам кат тексаски селяндур ....
 Joy

WinkЕ  к'во пък нали си си купил "на балтона.......шапката" Joy Laughing

# 680
утре да се разбера с продавача как да му платя и как да го получа и ще е ясно ...
иначе е много наточено, двд,та навигации, кожа, шибидах, JBL аудио
А в Тексас май са само каубойски шапки и не носят балтони ... там е жега

# 681
  • into the blue
Бихте ли ми помогнали да разбера колко ще ми излезе транспорта от щатите,като стандартия й шипинг до САЩ е 4.6$.Ето какво ми е написала в отговор на въпроса ми колко ще е транспорта до България.
i would ship but cannot give the cost until after the auction and it is weighed. i charged actual shipping plus 10% for entire purchase that paypal charges me
Разбрах,че трябва да го премери,но след това какви са тия 10%?

# 682
Избива си таксата от 10%, която й начислява Пейпал. Аз не бих наддавала на този търг, защото нямам определена цена на доставката преди края му. А след като го спечелиш, може да ти поиска каквато сума реши и ти няма да можеш да направиш нищо, защото нямате уговорка преди това. Ако ти се стори голяма сумата, можеш да не платиш, но рискуваш продавача да се оплаче на Ибей и да получиш отрицателна оценка.

# 683
  • into the blue
БЛАГОДАРЯ,ще послушам съвета ти.

# 684
  • на пистата
момичета и момчета Laughingмислите ли,че тези очила са истински и дали ще ми вземет мито за тях и най вече дали до 18 юни ще дойдат newsm78
http://cgi.ebay.com/Gucci-Black-Buckle-Sunglasses-2591-GENUINE-2 … dZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.com/NEW-GUCCI-classic-Hollywood-black-sunglasses … dZ1QQcmdZViewItem

# 685
Незнам защо ама вторите ми блъскат на фалшиви.
Durango-ама ти на коли много се обиждаш Laughing.Айде със здраве да си я караш и малко мито и акциз да платиш Peace

# 686
тази няма акциз
кво да правиш тръпка ми е Simple Smile
все едно да ви обиждам на прически
 Joy

# 687
Честито, Durango! Хубава количка.

# 688
Durango как ще ти я доставят колата? И колко излиза доставката?

# 689
  • София
Durango как ще ти я доставят колата? И колко излиза доставката?

И мен ме интересува ????????????????????

Общи условия

Активация на акаунт