ЛЮЛИНСКИТЕ Мами са вечно засмяни :)

• 26 227
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Галя честито за яслата ама вие сте с предимство, така че е нормално да сте вътре! Митко не успяха да го приемат в 73-то ОДЗ, където исках.Там е чакащ №7 и не вярвам да мръдне!

# 46
  • София
Момичета, трябва да си прекараме един гардероб от Люлин до Банкя. Да познавате някой с микробус или камион, който да свърши тази работа?
Повечето фирми с които говорих са далече от района и за тези 20 километра (в двете посоки) искат ужасяващи суми Sad
Та ако имате някой съсед или роднина, който може да помогне, а и да вземе някой лев ще съм благодарна  Hug

# 47
здравейте момичета !аз тъкмо се бях зачудила що нямаме нова тема и я видях hahaha
честито бебче на viky_ v да расте здраво и послушно бебече  bouquet
Miana аз съм много доволна от моя гинеколог-Д-р Димитров работи със здравна каса ,в Люлин 6 е в медицински център Люлин мед работи до към 8 вечерта много е внимателен и кадърен,и обяснява!ако искаш ще ти дам тел. му
МIA  smile3533 хайде на кафе? и към другите мами от 1,2 и 3 къде сте преди обед че на нас  с Ради ни е скучно сами

# 48
  • София
mimoze в събота ни свършва карантината и ако сме здрави сме на линия.

missy_13 не мога лично да ви запозная. Но преди живеехме в 604 бл. (високия срещу Фантастико). Там живеят цяла банда момиченца на възраст от 7 до 15 год. Когато времето е хубаво почти непрекъснато са на площадката пред самия вход - скачат на ластик, карат ролери, рисуват си с тебишири. Та сестричката ти може небрежно да се разходи натам и ако не е много срамежлива да си намери компания. Но пък предполагам, че и по-близо до вашия блок може да намери някой  Peace

# 49
  • 1st floor
Девойки , трябва ми информация кои детски градини ще работят със сигурност през август Praynig...в нашата ми заявиха , че тази година се били разбрали , всяка детска да си поеме децата и ако затвори за ремонт, те да не се прехвърлят в друга #Crazy ....това вярно ли е?
Другото което ми направи впечатление е , че мистериозно липсват онези листовки, които обявяваха от кога до кога няма да работи детската и кои ще са дежурни през този период...имам чувство , че се опитват да изпързалят родителите , да не си пускат децата на детска през лятото...има цяла тема за това в Нашите деца, но питам и тук , за да намеря инфо специално за нашия квартал...от Благовеста вече разбрах, че ще има работеща детска в 5-ти /мисля , че беше 57-ма newsm78/...но пък друг потребител от форума сподели, че ще работи само със свои деца, няма да пирема от други детски градини Rolling Eyes...
ще се радвам ако може да разпитате и да споделите как ще работят детските около вас Hug

# 50
Момичета, трябва да си прекараме един гардероб от Люлин до Банкя. Да познавате някой с микробус или камион, който да свърши тази работа?
Повечето фирми с които говорих са далече от района и за тези 20 километра (в двете посоки) искат ужасяващи суми Sad
Та ако имате някой съсед или роднина, който може да помогне, а и да вземе някой лев ще съм благодарна  Hug

Моят мъж има камионче и прекарва с него. Ако не си си намерила ще го питам.

# 51
  • София
Ей НеПоКоРнА не се ли разреши този проблем! За съжаление не познамав майки с по-големи деца, ходещи на градина или поне не се сещам newsm78 ама ако изникне някой ще я питам непременно. Стискам палци Hug

# 52
  • 1st floor
Ей НеПоКоРнА не се ли разреши този проблем!
ами, още не...не съм сигурна 100% , че съм права , затова не искам да вдигам скандали...опипвам почвата, така да се каже :mrgreen
Мерси! Hug

# 53
  • софия
Моят син посещава яслата на 55 одз, есента ще бъде първа група. Аз съм доволна от едната госпожа, другата е нова и повечето се оплакват от нея. Винаги съм го вземала чист от там, той тръгна без памперс на детска, ака че не мога да кажа дали се сменя често.
А и тя е на една спикра от въщи, което си е много удобно. Сутрин приемат децата от 6,30-  детегледачки,а в 7  идват госпожите.

# 54
  • София
Здравейте,
ние  сме  по разходки постоянно в  хубаво време,
ще  се радвам ако  с някоя  от ва с се  запознаеме,защото
никой не  познавам  в  този  люлин въпреки че  сме  тука  вече  две години и нещо,и  се принуждавам да  ходиме  с малката  в  стария  ми квартал,
но като се разплаче  в колата  трябва да  спирам и  е  доста  сложно.......

# 55
viky_v , в петък бяхме в една градинка в Люлин 4 и на съседната пеика имаше в количка бебе на вашата възраст и си помислих, че може и вие да сте. Аз бях с двамата, след градина.

# 56
  • София
viky_v , в петък бяхме в една градинка в Люлин 4 и на съседната пеика имаше в количка бебе на вашата възраст и си помислих, че може и вие да сте. Аз бях с двамата, след градина.
не,за съжаление  не  сме  били ние,
ние  се мотаеме най-вече  в 9 и 10 та част,
но при хубаво време нищо не ни пречи  и до 4 да  дойдеме,въпреки че не  знам къде се намира,но ще  кажете Laughing

# 57
Ние бяхме зад спирката на тролеите и 111 на кооперативният пазар.

# 58
  • София
Какъв съм заплес, не съм се сетила да се разпиша и тук!!!

И ние сме в Люлин, за сега 9ти микрорайон, след 3- месеца 10ти... така че пак ще съм във вашите редици.

Бебка е Йоана и е на година и седем почти, ама то си е видно в подписа.

Айде близките мами да свиркат за разходка.  Hug

# 59
Фъстъчка, аз съм в 8-ми

Да измрънкам - вчера отивам да взема Милен от детската и още на вратата най-любезно ме помолиха, понеже си стоя у дома с малкия по майчинство, да не водя баткото на градина, че излизат отпуски и ще са огромни сборни групи.
Е, добре, това принципно не ми е проблем, аз съм разбрана душа. Най-любезно и аз питам - а как ще се извинят отсъствията. Отговора ме застреля - ами трябва да донесете бележка че детето е болно, иначе ще се плащат.
Защо бе, джанъм, хем им правя услуга да си държа дЗвера у дома, за да не им претоварвам сборните групи, хем ще си плащам  newsm78
Много ме хвана яд.

Общи условия

Активация на акаунт