Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 331
  • 360
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебоци на elissa! Много щастие занапред  bouquet  bouquet

# 241
  • София
Честити юлчета на мама elissa !!! Да са ти живички и здравички Ема и Михаил   bouquet  bouquet  bouquet

# 242
ЧЕСТИТО на новото ни мамче elissa !!! С много удмивки да я даряват бебоците Ема и Михаил... newsm51

# 243
честити бебоци на обебилите се мами  bouquet
Честито на мама Джини ,макар и със закъснение newsm51

# 244
Честито,elissa!Да са ти  живи и здрави бебчетата!

# 245
Елиса,честито!Много да ви радват малките сладури и да са ви живи и здрави!  bouquet

# 246
Честито,elissa!  bouquet Да са ти  живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване  Hug

# 247
  • София
  Честити бебчета и от мен  Simple Smile
  Момичета може ли да ви помоля да гласувате в тази анкета, за да знаем от какво имат нужда близнашките майки и за какво да се борим от СНБМ - анкета

# 248
Момичета, привет.
Имам едно въпросче към вас.
По време на бременността качихте или свалихте килограми?
Ние скоро ще започнем бебеправенето и аз имам едно силно предчувствие, че опитите ще завършат с близнаци  Blush

# 249
щастлива, малко трудно ми се вижда да свалиш килограми при бременност с близнаци  Wink Виж тази темичка и успех с бебеправенето!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=179714.0

Честити бебчета на Елиса и от нас! Добре дошли на Ема и Михаил!  newsm51

# 250
fata morgana, благодаря за линка, изчетох го на един дъх.
Идеята ми беше дали с усилено спортуване, умерено хранене и много движение и упражнения може да се избегне ефекта на драстичното напълняване.
Тоест някоя мама, която е успяла да остане поне в същите килограми като преди бремеността с подходящ режим храна-движение, да се похвали.

# 251
  • София
  Какво разбираш под почти същите килограми? Аз съм си нормално 45 кг. Качих 18 кг и няколко месеца след раждането си бях пак 45 кг. С два плода няма как да не качиш, освен ако предполагам не си малко по пълен преди бременността и после реално отслабваш, което определено няма да е от полза за бебетата. Сметни само, двата плода при мен бяха 5 кг, отделно две плацента, води, задържане на вода и от твоя организъм. Ето ти поне 15 тина кг, които просто няма как да се избегнат, и които изобщо не са много за двуплодна бременност, но немога да каже че не са качване.

# 252
да кажа и аз, че съм си на старите кг, без някакъв режим или диети.
щастлива, да станат бебетата, кг след бременността какво те тормозят в момента Rolling Eyes

# 253
щастлива успех с бебеправенето.  Peace
за килограмите- може да качиш без да прекаляваш, аз например се изтървах и качих 36 ама при правилен режим може да се избегне

# 254
Благодаря за отговорите и пожеланията  bouquet
Иска ми се да поддържам някакъв хубав режим хранене-движение, така че да не променя драстично килограмите си по време на бременността.
Дали ще са едно, две или повече, бременността си е бременност, но при близнаците все пак е малко по-различно май.
Теглото на бебчетата и околоплодните води не ги смятам в "напълняването", по-скоро областта на д-то, бедрата - проблемните зони  Rolling Eyes
За съжаление покрай мен няма мами на близнаци, а всички млади майки направо да си развалили фигурите с техните бременности, защото (както самите те казват) непрекъснато са си похапвали и почти не са се движили, особено след шестия месец.
Много далеч съм от мисълта да правя неща, които биха навредили на бебето (бебетата).

Да са ви живи и здрави бебчетата и дай Боже скоро да се присъединя към вас  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт