Ще имам близнаци! Тема с продължение.... 7

• 26 339
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте от мен,

Щастлива, аз преди за забременея спортувах много и много се движех. От както съм бременна съм качила около 7-8 кг и да ти кажа е в областта на гърдите и корема, малко в бедрата и дупето. Няма как да не качиш поне малко. Не можеш от сега да искаш да ядеш умерено, като си бременна може пък да ти се ядат много неща, а не е хубаво да се лишаваш. Така че успех с бебеправенето, другото не го мисли сега.

Мен вчера май ме беше хванал вируса с разстройството, защото цял ден бях като парцал и през няколко минути е тоалетната. От 2-3 дни гледам, че май съм смъкнала 1-2 кг. Сега поне не ми тежи толкова.

# 256
Благодаря за отговорите и пожеланията  bouquet
Иска ми се да поддържам някакъв хубав режим хранене-движение, така че да не променя драстично килограмите си по време на бременността.
Дали ще са едно, две или повече, бременността си е бременност, но при близнаците все пак е малко по-различно май.
Теглото на бебчетата и околоплодните води не ги смятам в "напълняването", по-скоро областта на д-то, бедрата - проблемните зони  Rolling Eyes
За съжаление покрай мен няма мами на близнаци, а всички млади майки направо да си развалили фигурите с техните бременности, защото (както самите те казват) непрекъснато са си похапвали и почти не са се движили, особено след шестия месец.
Много далеч съм от мисълта да правя неща, които биха навредили на бебето (бебетата).

Да са ви живи и здрави бебчетата и дай Боже скоро да се присъединя към вас  smile3525

За съжаление май е малко трудно да си запазиш чак същата фигура след бременност с близнаци  Simple Smile Аз в момента съм си на старите килограми, влизам си в тесните дънки и даже бюста ми е разкошен заради кърменето, но-о-о-о-о, положението с корема сигурно никога няма да е същото  Crazy Прибра се доста добре, даже със стриите се разминах като се има предвид какво чудовище бях станала, но кожата си е преразтегната и набръчкана и малко провиснала Sad Е, преживява се, така или иначе вече не съм и на възраст за къси потничета  Wink

# 257
  • София
  Същото и при мен. Единствено кожата и стриите на корема ми останаха от бременността. Всъщност единствено на плажа ми е проблем, и това че не мога вече да съм с къси горни дрехи, когато ми е покрит корема иначе изобщо не си личи. По принцип може доколкото знам да се коригира с пластична операция, но само ако не желаеш повече бременности, а аз искам трето  Simple Smile

# 258
  • София
Аз пък ви мразя, мразя, мразя!  #2gunfire
Ейй, аз качих 15 килоглама през бременността, след раждането свалих малко, а сега съм колкото в деветия месец. Явно ми е мнооого лесно да гледам децата Simple Smile

# 259
uzi_buzi    н е се коси, чуй мен и се успокой- аз качих 36 кг и в болницата оставих 16. и до сега си мъкна тия излишни 20 кг, ама се успокоявам с това че кърмя. дано успея да вляза после в норми

# 260
Може и да има такава тема,но не я открих с търсачката,вече съм в 17-а седмица,но не съм усетила бебоците още,не си спомням  първото дете точно в коя седмица го усетих,но някъде в 4-я месец вече беше ритнала. newsm78

# 261
Момичета, аз съм в 19-та седмица и съм качила 5кг. На мен Сигридов ми каза, че са две момченца и са едно до друго. Вчера този момък в ляво така ме ритна, че вече нямам съмнения, че ги усещам newsm68.

Щастлива, всичко с времето си, сега е важно да забременееш.
Аз обожавам спорта и си мислех, че през бременността също ще поддържам горе-долу добра физическа активност, но се оказа, че съм с къса шийка на матката и дори ми е забранено да се разхождам много.
Всичко се преживява в името на бебоците!!!

Николинка – Пиколинка, хайде на цитронада  food010………………..

# 262
16 г.с. За усещането на бебетата има значение как са разположени плацентата/плацентите. Моите и двамата бяха по задна стена и за това по-рано ги усетих. Не се тревожи, такъв футболен мач ще си спретнат в корема ти съвсем скоро  Grinning

# 263
16 г.с. За усещането на бебетата има значение как са разположени плацентата/плацентите. Моите и двамата бяха по задна стена и за това по-рано ги усетих. Не се тревожи, такъв футболен мач ще си спретнат в корема ти съвсем скоро  Grinning
Да,и моите са по задната стена,но...

# 264
  Аз до сега съм качила 4.5 кг,а ми се струва,че е още рано да качвам толкова.Освен това коремът ми е много изпъкнал и съм подпухнала.Не знам как ще изглеждам до края Crazy

# 265
 аз пък съм качила към 7кг, а тръгнах от 47кг и нещо ми се струват малко, не знам защо...
Николина-пиколина  кога ще ходите на Созопол(ако не е тайна), ние днес се прибрахме но на 4ти пак отиваме, може да си направим една срещичка там,ако искаш естествено... lalalala

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 15:15 от martusha

# 266
дидона аз моите бебоци ги усетих към 19 седмица.

а като ви чета ме наляга една носталгия....  Rolling Eyes сякаш вчера беше и моята линийка като показваше 10.11.12......17.18 седица и ми се струваше тооолкова далече финала, а сега - май ми липсва това време Simple Smile
леко бременеене на всички  Hug

# 267

Днес на бял свят се появиха Максим (2600 гр) и Карина (2300 гр) на мама rosalin!
Да са и живи и здрави и мнооооого да я радват!
  bouquet

Също така ако не се лъжа днес е и датата за секцио на kalu...  newsm78

Очертава се един плодовит ден за близнашките мамчета!
  Laughing

# 268
Честито на мама Росалин!Да са живи и здрави Максим и Карина!Много да радват мама и тати
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
Стискам палци на Калу всичко да е наред и при нея Praynig

# 269
 Максим  и Карина  на мама rosalin да са и живи и здрави и мнооооого да я радват!   

Калу Peace

Общи условия

Активация на акаунт