АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 310
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден, сладуранки!

Данче, честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава!  bouquet
Момичета, желая на всички приятно изкарване в Усоето, пък за следващата среща дано и аз се вредя!
Остават ми още два дни работни! Но при нас ни тресе структурна реформа  - викат един по един служителите,  понижават ги в длъжност, уволняват ги или ги местят в други отдели! Май не нацелих подходящото време да започна работа отново! Стискайте палци да ми се разминат сътресенията!  Praynig
Като изляза в отпуск може би няма да мога да влизам често във форума, защото вкъщи нямам Интернет. Само когато ходя при сестра ми ще мога да пиша. Но не ни забравяйте! И при новата темичка, моля ви, впишете и мен с моите дечица!
Лек и прохладен ден на всички!

# 121
  • София
Айде и аз да се разпиша.

Данче, честит рожден ден на милата ти майка, да ти е жива, здрава и много да ти помага!!!!

И аз благородно завиждам на пътуващите към Усоето, но няма как трябва да ходя на сватба.
При нас нищо ново, нищо интересно, една скука, едно еднообразие, но...........да гледаме положително.
Лек ден на всички.

# 122
Момичета, влизам да ви пожелая приятно изкарване на Усоето и хубаво време. Лек път и ще чакаме другата седмица да разказвате.

Данче, да е жива и здрава майка ти !

Анелиз, весело изкарване на лятото , пък когато можеш се включвай  Hug.

Вени, стискам палци да се пооправи до събота половинката  Praynig.

# 123
Здравейте и от нас  Hug
нямам нещо много време напоследък да пиша, че по цял ден на вън да свършим нещо, че покрай магазина има доста неща да свърша.
Малко обаче ми е кофти тия дни, защото онзи ден нашто диване падна от стъпалото на една пързалка, така се извъртя че неможахме да хо хванем и оттам в Пирогов, висене два часа той реве  Tired направо кво преживях аз си знам  Tired. Има ли някво кремче с което да го мажа после че ако му остане белег много кофти .
Весело изкарване и от нас и после ще чакаме снимки  Hug

# 124
Пете, съжалявам, че ви се е случило това, предполагам е голям шаш и най-вече на детенцето не му е добре,но и не знам с какво можеш да го мажеш. Ще попиташ лекар!
Вени, абе как така Милен се тръшна бе! Ако не се бях наплашила щях да го прибера на домашно лечение у нас, и да те пратя към Усоето с шофьор Саш, ама няма как! smile3532 Първо ще се узориш с две деца и мъж като моя, второ мен от бацили ме е шубе сега, та язък! Да се стяга, и да пътувате в събота, пожелавам ви го!

Данче, спешъл поздрави на майка ти - пич е!Да е здрава, да е жива, да е щастлива! Повече положителни емоции да има, по-малко ядове, много любов и късмет!

# 125
Пете, съжалявам за неприятния инцидент с детенцето. Доколкото знам за белези има паста Контрактубекс, но съм виждала по медицински списания реклами на някакви пластири, които се слагат върху раната и пишеше, че се използват и от пластични хирурзи. Попитай някой лекар или в аптека. Успех!

# 126
  • София
Данче, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

Вени, дано Милен да се оправи бързо и да се видим!

Пете, мъжа ми си лекува белезите от варицелата с Контрактубекс, има някакъв ефект.

Анелиз, весело лято, пък когато можеш те чакае тук!

Весела вечерна всички!

# 127
  • София
Момичета, благодаря за хубавите пожелания! Ще бъдат прилежно прочетене, само да уточня за Аги, че майка ми съвсем не е пич, близнаци е  Mr. Green Mr. Green

Пете
, какво е станало, главата ли си сцепи? При нас това /падането/ често се случва, момичетата тук ми казаха разни мазила за цицини. За белези - Контрактубекс. Станимир си спраска главата преди половин година вече и не започнах да го мажа, защото реших, че ще му мине, но си стои голям белега и сега съжалявам. Нали е на мама гарджето, този белег не ми се вижда загрозяващ и толкова видим, но всеки на улицата ни пита от какво му е  Rolling Eyes много ми е странно какво толкова интересно има, но факт, непрекъснато ме питат

# 128
Данче, да е жива и здрава майка ти!

Момичета, весело изкарване на Усоето, представям си какъв купон ще направите. Ние другите после само ще плакнем очи по снимките.

# 129
Данче, нещо против близнаците!? Crossing Arms Wink

Живо и здраво да ти е майчето!  bouquet

# 130
  • София
Мойто мъж е близнаци и е голям пич.  Wink Една добра приятелка също - нямам оплаквания към близнаците.
А иначе майките са ясни - всичките са си зодия "майки", няма какво повече да говорим за тях... Само да са ни живи  здрави!  Peace
То всъщност, и ние сме в тая зодия вече.  Laughing

# 131
Добро утро,априлски мами,днес съм най-ранобудна,така че ви каня на кафенце   food010

А иначе майките са ясни - всичките са си зодия "майки", няма какво повече да говорим за тях... Само да са ни живи  здрави!  Peace
То всъщност, и ние сме в тая зодия вече.  Laughing
Joy   Joy   Joy
Точно така е Ренка,съгласна.
Данче,честит вчерашен рожден ден на маминка,да ти е жива и здрава!   bouquet

Мили момичета,желая ви весело и незабравимо изкарване на Усоето,а после ще чакаме разкази и снимки от купона  newsm68

# 132
  • Русе
Добро утро, момичета!

Юлчееее, чакаме ви в Русе! Hug Hug Hug smile3521

Данче, да ти е живо и здраво майчето! Тя вече е ударила 6-ца от тотото с прекрасните си деца, дано я дарите със също толкова прекрасни внуци!  bouquet

Пете, представям си кошмара, който сте преживели! Praynig Освен Контрактубекса, има и по-тежка артилерия за белези - Зерадерм или Дерматикс, както и силиконови лепенки, които сигурно се продават по аптеките. Аз все си мислех, че на тяхната възраст почти не остават белези и няма нужда от такива неща, ама Данчето сериозно ме замисли... Thinking

aneliz, весело и изпълнено с приятни емоции лято, и дано се разминат "сътресенията"! Praynig

На всички пленумки, лек път и страхотно изкарване! Да не забравите фотоапаратите! Wink

Аз след час отивам на празнична дискотека и тържество в ДГ на Преслав (общо 300 деца на двора, украсен вече с балони, флагчета, цветя и пр.). Едно ми е такова приповдигнато... Crazy
И Диди имат тържество в ДЯ, но както винаги - при затворени врати(без родители). Tired

# 133
Добро утро, момичета  Hug
Не мога да ви изчета  ooooh!
Приятно изкарване на всички, които пътуват за Усоето  Peace много снимки чакаме  Naughty
Иленка, весело изкарване и искам снимки, така се развълнувах като чета за това тържество  Heart Eyes
Пете, голям ужас сте изживяли  Hug На една приятелка детето така си разцепи главата и като го лепиха остана белег, но доктора изрично й е казал да не го маже с нищо, защото тези мехлеми изтъняват кожата и било по-опасно, защото те тепърва ще падат и при това положение пораженията щели да са по-големи. Иначе на Ла Рок /не знам дали така се пише/  имало някакво мазило за белези  Thinking
Анелиз, дано ти се размине и ни навестявай от време на време  Peace
Мамче, стискам палци и на теб за предстоящото ти тръгване на работа  Peace

Снимки от морето
Като бяхме във Варна сега събота и неделя изобщо не ми остана време да се обаждам на никой  Sad А толкова исках да се видя и с варненската банда  ooooh! Въобще не можахме да стигнем до Морската градина  Sad Но и ние отседнахме в хотел на Константин и Елена и само кръстосвахме от там до Варна. Прекарахме си страхотно, бала мина много весело. Стенли добре понесе пътя, но типично в негов стил не пожела да спи  Twisted Evil
Гледахме за малко на 24 манифестацията и да ви кажа съм изумена, аз на такова нещо не бях присъствала  Mr. Green Беше хубаво и не вярвах, че могат да съберат толкова ученици на едно място  Laughing

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 09:46 от Nadeto

# 134
Иленка,весело изкарване на детския празник! Аз вчера присъствах на първото тържество на Калоян в ДЯ,беше страшно вълнуващо и естествено не се разминах без няколко сълзички Embarassed Вълувах се през целия ден до 16,30ч.,когато започна празника им,и аз като Иленка отидох с едно приповдигнато настроение,децата бяха прекрасни,изобщо всичко беше много хубаво,не мога да намеря думи да го опиша.Пожелавам на всички мами,които все още не са присъствали на такъв детски празник,да им се случи много скоро и да се насладят на малките сладури като мен.

Пете,дано бързо минават раните на малкия герой,съжалявам,че не мога да ти дам съвет за мазило  Hug

Анелиз,весели и усмихнати отпускарски дни ти желая,дано намираш по малко време и за форума,че от собствен опит зная като се откъснеш за по-дълго как ти липсват момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт