АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 274
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
здравейте!
Благодаря на всички за хубавите думи относно бъдещия мъжки екземпляр. Като ни казаха какво е веднага се сетих за "пуйчето" на Иленка. Мисля, че много ще му отива.
Сега се ровя из бебешките дрехи на Соня и се тюхкам за някои, които са ми любими как няма да може пак да ги ползваме. Но пък така ще мога отново да се насладя на кефа да купувам бебешки дрешки.

Соня вече е по-добре, но 2 дена беше много зле. Толкова болна не е била никога. Тоя вирус как я тръшна. вчера сутринта като се събуди постоя будна половин час и каза, че иска да си лега и като я сложих спа 3 часа. Нямаше сила да се качва на дивана. Но от днес вече пак беснее и сега съм я пратила с баща й при свекитата, че да сготвя нещо.

Как ми се излиза някъдеее.... и защо е толкова гадно времето днес newsm78

# 286
Рени, забравих да ти честитя синия щъркел, прекрасна новина  Hug

Наде, заповядай   food002  Hug

Аз май в старата тема си пиша  Laughing

# 287
Рени, браво на Соничка, че вече е по-добре  Hug
Нуни, идвам с голяма кофа шоколад  Mr. Green
То и аз май си пиша в старата, докато я изпишем  Crossing Arms

# 288
Аги, Данче, не знам дали е женен, но от доста време не бях виждала толкова красив мъжр ееех............. Flutter След две седмици пак идва  Whistling /на желаещите мога да изпратя снимка на лични :lol :/

О, ходи ми се в Борисовата, но времето е гадно, тук вали, а и съм решила да правя палачинки на Яна  chef

Искам, искам! И испанец, и палачинки! eat

Рени, наистина е много добре, Че Соня се е справила толкова бързо с болестта! Браво на детето, пу-пу!
Наде, стига бе! Peace

# 289
Аги, каже как си сега, пооправяш ли се?
Стенли вчера вечерта ме гушка за лека нощ и ме целува и казва "мойта мама"  Blush направо се разтопих  Heart Eyes
А сега си изрови от шкафа бибата и я лапна и ходи с нея и повтаря "Тени е бебе" той така си казва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт