АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 295
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • 2 етажа над тавана
Рени79, честито ти за мъжкия пол на мъника - бързо ще свикнеш с мисълта, че ще е момче, просто явно си била на вълна за сестриче на Соня, но важното е да е живо и здраво, пък другото ще се нареди само Hug На принцесата целувки и бързо да оздравява! Praynig Hug

Ренка, стискам палци за слънце и хубаво време и ще чакаме снимки от моретооооо. Hug И честито за яслата. Мен още ме тресат тия драми и не знам въобще дали ще се вредим да ни приемат. Sad

Мерси за пожеланията за Спас, отивам да му ги предам и да сидопия питието Mr. Green

# 256
Рени, 4естита пиШка   bouquet Раzбирам смесените ти 4увства, и аz бих предпо4ела пак моми4е, а при 1вата бременност исках мом4е, но сега като имам ве4е моми4енце искам пак такова. Но живи и zдрави да са, вси4ко друго се нарежда от само себе си  Hug
Дано Соня да оzдравява много бърzо  Praynig Одеве 4етох, 4е малките деца оЩе не могат да локалиzират болка и винаги каzват, 4е е корем4ето...но Щом има и раzтройство  Thinking Не zнам, Милена примерно когато има Т и ако пие мляко, zадължително има и раzтройство, така 4е ве4е не й давам мляко когато е с Т.

Ели, да ти е жив и zдрав Спас и да ви глеzи  Wink

Мерси zа съветите относно пиШкането, ли4но аz предпо4итам да бърШа пода вместо да пера и гладя  Crazy Ще я видим таzи работа, иска ми се до септември да е беz памперс, 4е ако ходим на по4ивка да не мъкна и памперси  ooooh!

Ренка, приятна по4ивка ви желая и лек път, Ще стискам палци zа времето (ако е много лоШо, палете колата и идвате на сам, тук е гореЩо и анимация има и у нас  Laughing  но zа рум сървиса трябва да видим кой на кого Ще сервира  hahaha )

# 257
Бабъл, честит ти Спас, пий, пий, някои като не можем ти наваксай! Mr. Green
Ренка, хайде да ви се оправи времето, да ви е приятно, по ваш вкус да бъде!  Grinning
Рени, какви сълзи бе! По-хубаво от това да ги шариш къде се е чуло и видяло! Честито, да ти е здраво!
Стискам палци Соня бързо-бързо да се оправи и да нямате ядове! Ако не кльопа може би да й даваш глюкоза, знам ли и аз...

Бях на лекар. С прост поглед се установи Ангелина-ангината..... Sad Утре АГ-то ще решава какво да пия.

# 258
  • Sofia
Бабъл, честит ти именник, да е здрав, щастлив и много да ви слуша вас двечките! Simple Smile
Ренка, лек път и весело изкарване, дано времето е с вас и чакаме снимки! Peace
Рени,честита ви пишка, не се притеснявай всичко ще е наред, не всички момчета са ревльовци (май около нас освен моето, друг ревльо няма)!
Дано Сончето се оправи бързо, тези вируси са ужасни.
И ние се записахме в ДЯ, предупредиха ни, че в началото много боледуват, а и да не ревеме като оставиме малките, че не отиват на заточение! Да ама на мен още сега ми се къса сърцето, защото като си знам дивачето, само да му изчезна от погледа и почва да реве милия. Rolling Eyes
Лека вечер от мен!

# 259
  • София
Уф, аз най-сетне оправих багажа на спокойствие, пробвах по-рано днес да я свърша тая работа, ама малчо ми разнесе всичко, още не мога да намеря някои от нещата. Кофтито е, че сега съм се разсънила и нещо не ме влече леглото.  Tired

Гледах преди малко прогнозата за времето... мъка, мъкааа...  Rolling Eyes Татянски, чакай ни!  Mr. Green И не го мисли рум сървиса, Вальока вече е мнооого добър - носи ни бирата от хладилника, после ни дава и отварячката.  Grinning А само като си помисля, че имах идея да сложим заключвалка на хладилника; много малоумно от моя страна, от колко екстри щяхме да се лишим  Mr. Green

Дайте някакви идеи за интересни игри и играчки за в колата!  Praynig

# 260
Добро утро. После ще пиша повече. Сега само бърз въпрос - Ренка, къде отивате на море, някъде набизо да сте, че да се видим?  Hug

# 261
На Елените отиват, доколкото помня!

Продължавам да нямам никакво време за тук.  Confused

Рени, много се радвам за мъжа в теб! Heart Eyes

Пак да благодаря за всички пожелания! Да ви се връщат умножени, мили момичета! Hug

ПЕТЪК Е!!!!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262
Добро утро на цялата априлска банда  Hug
Честит празник на Спас, да е жив и здрав и много послушен съпруг и баща  Mr. Green
Рени, честито за мъжкия пол! Наистина много е хубаво да ги нашариш. Не се притеснявай за нищо, ние нали сме тук. Да ти кажа Стенли нито колики е имал, нито е ревал много, но определено са по-буйни. Да е живо и здраво само. Милата Соничка, дано се оправи бързо  Praynig Аз го изкарах този вирус и е отврат, а като си представя на детето какво му е  Confused
Аги, айде оправяй се и ти де  Naughty стига вече болести, забранявам им да се доближават до теб  #2gunfire
Ренка, стискаме палци да ви е хубаво времето и да си изкарате едно весело моренце. А вече и да пишем идеи за игри в колата, май е късно  newsm78 Вие не сте ли заминали?
Смини, и аз мисля, че за Елените говореше  Thinking

# 263
  • София
Ренката, ако можеш да обезвредиш разни забранени работи - ще бъдат най-голямата и дълга занимавка. Например вчера се занимавахме с една кутийка от Орбит с една щипчица вътре и няколко стотинки.

Рени, Честито!   bouquet Всяко ново нещо плаши, но ще видиш колко е хубаво да си отгледаш и момченце, не е страшно, темперамента не зависи толкова от пола. Мен лично по ме плаши, че както е кротушан Станимир, номер 2 да не е някой звяр  Mr. Green Милото Сонче, дано бързо пребори вируса  Praynig Знам какво ти е, стискам палци!

Агииии, аре стига с тези болести, бързо да се оправяш! Чакам те с нетърпение да дойде време и да кажеш какво ще е бебчо, на мен, на мъжко ми мирише.

# 264
Добро утро на всички  Hug

Ренка, весело изкарване на морето и лек път.

Рени, нищо страшно няма в отглеждането на момче. Моите като бебета бяха мнооого кротки. Колики не са имали никога, спяха си през нощта, хапваха си хубаво. Е, сега като пораснаха вече не са много кротки, но те всички деца са си буйни, ако не са значи са болни.

Аги, няма проблем да се назначиш някъде и да излезеш след месец в болнични. Но ако ще ползваш болнични докато родиш просто няма смисъл да се осигуряваш на висока заплата.

# 265
Добро утро , момичета.

Ренка, приятно море!
Бабълче, мнооого поздрави на Спас  bouquet
На Аги и Сонята, бързо оздравяване.
Рени, честито за синия щъркел. Честно казано напълно те разбирам. И аз бих се чувствала така. Но съм сигурна че като се роди, ще си много щастлива, че е точно момченце. Пък и да беше мочиенце пак щеше да е различно от Соня, така че...

# 266
  • София
На Елените ще бъдем, да. Ама още не сме тръгнали, мислим към обед, че да хванем следобедния сън на малкия. Пък и туй мойто мъж не ще да изтърве някой ден да не ходи на работа, другата седмица как ли ще издържи без офиса, не знам.  ooooh!

Рени, споко, ще се справиш с малкия мъж. Моят пък, като малък беше по-палав от сега, нещо напоследък се е кротнал. А и ти може да си късметлийка с 2 послушни дечица.

# 267
Здравейте, банда!

Ние заминаваме за Пловдив утре. Има ли смисъл да споменавам, че Иво ПАК е болен, ПАК с хрема? Днес ще го отпиша от градинката, ще бъдем в П-в 2 седмици, после ще се върнем с мама и юли месец ще сме си тук. А наесен ще мисля дали пак ще го пускам на градина или ще си наема детегледачка на половин ден.

Днес бях свидетел на много мила гледка. Обикновено оставям сутрин сами в хола двамата младежи, докато си измия и оправя кухнята. Влизам преди малко при тях и гледам Иво дал на Дани една от количките си и му показва как да я бута. След малко влизам пак и гледам Дани пълзука из стаята, наметнат през кръста с една тениска на баща си - Иво го завил да не му е студено   Mr. Green

# 268
Новата тема

Момичета, това е новата тема, но нека първо да изпишем тази  Peace

Юлче, направо се разчуствах  Hug Толкова са милички  Heart Eyes

# 269
Ах, Юлче, като те чете човек да му се прииска на момента второто. дани вече и пълзука ли Laughing
бързо оздравяване и на Иво и приятно изкарване в Пловдив, с много разходки.
И като казах Пловдив се сетих. Бурка, а вие това лято няма ли да идвате към БГ?
Ренка, аз събирам за път всички дребни играчки, малки кукли, малки колички, естествено книжките при нас вършат най-добра работа. И гледане през прозореца и обсъждане какво има навън. И многократно отговаряне на въпроса къде отиваме и какво ще правим там.

Какво ли става с Лесито?

Общи условия

Активация на акаунт