АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 274
  • 289
  •   1
Отговори
13.03 Рая на   jenny_K, София

19.03 Маргарита на buble, София

25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново

26.03 Тони на Чаено момиче, София     
         Вяра  на Сабина, София

28.03 Калоян на desi, София     

31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                                     

АПРИЛ

01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей на Вени*, София

03.04 Ивайло на юл4е, Пловдив
         Йоана на ~клио~

04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, София   
         Пламен на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София

06.04 Инес на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна

07.04 Давид на Beauty, Русе   

10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна

11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел    на bubka, USA/Пловдив
         Калоян на Mum   

12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса на missZ    , САЩ
         Александър на didi_demi, Добрич

13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София

15.04 Соня на renni79, София

16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград

17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони    на skarlet#, София

18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат
         Валентин    на renkata, София   

19.04 Ема на Mayflower, София   
         Яна  на nuni, София   

20.04 Александър на Петето(petia p p), София
         Йоан на Леси, В.Търново

21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas

22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
         Стилян    на Nadeto, София

23.04 Велина  на envia, Петър на 6 г. Хасково
         Диляна на Иленка, Преслав на 4 г. Русе

26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград

27.04 Скарлет-Елизабет на Rina
         Юлиан  на Ваня, София

01.05 Кристиян на zori2005, София

# 1
  • София
Привет!
Вчера беше много приятно на абитуриантската - видях се роднини, които не съм виждала...незнам от кога!

Данче, ще ти пратя телефона ей сега, ако Надето вече не го е свършила това!

Рени, неприятно - лора също кара варицела/ то и Милен слд нея/ като бях бременна и докато разбера, че няма опасност за каралите бременни, се бях поошашкала също. По-късно пък една приятелка имше съмнение за Робеола на детето и и скоропостижно се изследвах за антитела, защото незнаех дали съм имунизирана. Оказах се имунизирана.
Стискам палци всичко да е наред! Ти контактувала ли си с тоя колега?

# 2
  • Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!

# 3
  • София
Ние с локвите сме добре-само хвърля камъни, но не влиза вътре...засега ooooh!
Ох, защо Давид не е поне малко като Соня-та на Рени79 и поне мъъъъничко да се пазеше?!
АКо трябва да съм честна, и аз се разчувствам, от такива работи! Wink Party
Аз също мисля, че бунгалата биха били много добър вариант за нашите дребовци, но нямам конкретни предложения за момента!Ако ми попадне нещо, ще споделя.

# 4
  • Sofia
По повод бунгалата попитах във друг форум и ми препоръчаха това:
http://www.iantra.com/index.php?option=com_content&task=view … =40&Itemid=40
Действащи са, но цената май е стара, казаха ми че било оградено и имало много полянки, та било идеално за малки палавници. Мисля тези дни да се обадя и да попитам.
А това го намерих сама, но незнам дали работи и там ще звъня да попитам:
http://www.rodopi-iva.com/index_1.htm

# 5
  • София
Как изкарахте почивния ден?

Ние бяхме при баба и дядо, че утре отпрашват към село и ще се видиме чак след 2 седмици ако е живот и здраве.

Чух се с Аги, изписали са ги, Тонката е добре, няма Т /да чукаме силно на дърво/ и върви към оздравяване малкия разбойник  Hug

Роси, като се обаждаш по тези места за почивка питай дали за обезпаразитявали за кърлежи, не, че ще няма вероятност да ви излъжат, но все пак.

Юле, мерси за темата, чакам добри вести от теб!  Praynig Hug

Честит Празник!  bg

# 6
Добро утро!
Вчера както е казала Данчето, ни изписаха "Докато не се разболеем от нещо ново". Бяхме сами 2 дни в стаята, след което се сдобихме със съквартиранти - една майка с 3-месечно бебе, което кашляше много лошо, имало бронхит. Изследваха Тони за мононуклеоза/ не знам дали така се пише/, но изследването е отр. Една позната лекарка на баща ми, при която ще го водим тази седмица каза, че Ебщайн Бар не се откривал в 40%, така че въпреки това е вероятно да е направил мононуклеозата. Сега ще мислим какво да правим и къде да го водим. Кръвна картина отново ще пускаме, урините му са чисти без отклонения, макар последната стерилна да не е излезнала още. Дано и тя е наред.
Благодаря ви за подкрепата момичета, много благодаря и на Надето, Вени и Данчето, че се обадиха! Hug Изключително сте мили и да ви кажа не знам една майка как се справя без такива приятелки - като априлките! Mr. GreenСега е при баба си, не го доведохме вкъщи, за да мога да чистя и проветрявам.

А миналата нощ не спах от зъби - какво стана, какъв беше този срив не е ясно, но вчера отидох на дежурен зъбар и ми натряска 2 упойки /защото плачех от болката/, сложи арсен на един зъб, после пък ходих за дренаж на един мъдрец и тази нощ слава богу спах добре, днес пак ще ходя, а утре и до средата на седмицата ще ми умъртви и прави зъба. Та шушулката ако понесе и тези манипулации - голям смелчага и инат ще да е. Praynig

За тръшкането - не само се тръшка, а и пищи когато не е неговоро. Гледа те в очите и пиши, ти казваш най-спокойно, че така не се прави , а той ти отговаря с още по-изстеричен писък и гледа каква е реакцията. След което каквото докопа го хвърля по теб. Така изкарваме няколко минути след което ако не го натупам е добре. Хич не ми пука от хорските реакции, понеже да ви кажа това са си нашите деца и после какви ще станат е наша отговорност...и гордост надявам се. Всеки си има техника на възпитание и разбирания, аз се опитвам да се овладявам или да реагирам психологически устойчиво, но често пъти правя грешки. Е, надявам се да не съжалявам някой ден.

# 7
Агиии Hug,добре завърнали се!Много се радвам,че сте ОК и двамата и дано се повтори отрицателното изследване за МОно....Никога, ама никога повече да не стъпвате с Тони и Шушулката в болница Heart Eyes.

Юли пак е с бронхоспазъм SadЦяла нощ е кашлял независимо от инхалациите и лекарствата TiredАми надявах се след двуседмичното ходене на ясла да ни се размине ама не би!ДАно доовладеем нещата и не слезе към дробчетото за АБ Praynig
На всичкото отгоре сме сами,уча листовки и съм на диета ooooh!С много дини под мишница се захванах да видим докъде ще я докарам....
Весел ви ден и всички да се похвалят със здраве и добро насторение Hug

# 8
Дали е добре да търсим инхалатор за Тони или само при определени случаи на децата е препоръчително да им се правят инхалации?

# 9
Дали е добре да търсим инхалатор за Тони или само при определени случаи на децата е препоръчително да им се правят инхалации?
Аз използвам инхалатора за Вентолин.Може и Вентолин сироп да ползваме, но доста повече натоварва сърдечната дейност, а ние доста често прибягваме до него.Но този нашия е само лекарствен,ако мога така да се изразя.Не става да речем за инхалации за отпушване на нослето.Дано си ме разбрала какво имам в предвид.Също така за астмата имаме още едно инхалаторно лекарство, така че затова съм го набавила Peace

# 10
  • София
Мисля, че инхалатора е много хубаво, полезно нещо, добра инвестиция. Нямам опит /да чукам на дърво/ но закучат ли се нещата без да се замисля бих взела. Деската като се включи ще разкаже повече, знам, че е много доволна от инхалатора и върши отлична работа без да вреди с нищо.

# 11
Ехо  Laughing

Ние сме горе-долу, ще водим Иво на уши-нос-гърло в понеделник, а аз доста се замислям дали да не заведем и Даниел. И двамата са с неотшумяващи зелени сополи  Confused Чувствам се направо безсилна. Това е втори месец с неотминаваща хрема, въпреки всички видове капки, които слагам.

Ванче, дано овладеете положението без АБ!
Аги, много се радвам, че са ви изписали! Много целувки за Тони и дано вече да се закрепи здрав!

# 12
  • София
Привет!

Аги, радвам се, че сте вън вече! За възпитанието - какво да ти кажа, като се сбълска човек и мнението му се променя. За инхалатора - брат ми взеха при последното заболяване на Ян, че се задушаваше напарво от хремата и са много доволни. Но незнам колко струва и да не ми се налага!

Ние бяхме в Зоологическата, много приятно изкарахме! Сега ще кача снимки!

# 13
Аги, много, много силно  Hug Hug Hug Моля се с вас всички предстоящи изследвания да са добре и Тонката да не влиза повече в болница!!!

При нас както винаги всичко е на пълни обороти, скъсахме се от работа и накрая ми писна и си взех отпуска и сега 1 седмица ще съм почивка  bowuu

Децата всеки ден измислят нови дивотии - напреди ги сложих да спят, чувам ги, че говорят, но имах работа и не отидох, след 15-тина минути отивам да ги нагледам и по земята накъсани тапети, а те продължават да си късат, идеше ми да ги шамаросам, но се разминаха само с викане и събиране на скъсаните тапети, но баща им като си дойде довечера ще има наказания
Сега пък ме е яд за тапетите, защото с такъв кеф им правих стаята  Cry а сега на нищо не прилича

Юлче, и ние (аз също) бяхме доста време с такива зелени сополи, капах какво ли не (Олинт, Коларгол, Виброцил), докато изведнъж не спряха сами, но тези сополи така ги бяха задръстили, че чак храчки плюеха

Ние тази година мислим края на август да отидем до Кушадасъ на почивка (имаме оферта от работа), но сега разучавам мястото, за да разбера дали ще е подходящо за децата

# 14
  • София
- насладете се на животните! Малки и големи! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт