АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 274
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Аги, дано всичко лошо е вече зад гърба ви!  Praynig
Вени,знаеш ли до колко часа работи зоологическата градина, че веднъж ходихме следобяд, но не ни пуснаха, че били още със зимното работно време, а то беше до 17.00ч. та ни се размина ?

# 16
  • София
Ох, не обърнах внимание!

# 17
  • Варна
Добро утро!
Да надникна преди да отпраша за тръстиката Sad Дано днес вече разбера нещо, че направо съм жива за оплакване.
Аз още умувам как юлимесец да помоля за един ден, точно определен, отпуска. Защото с тоя концерт в петък дето ще го спретнат Металиката голям проблем става. Чудя се дали да лъжа или да помоля шефа на 4 очи...
Аги, много се радвам за вас, дано е да е свършило вече всичко!
Зъбите наистина са кофти работа, аз през цялата бременност имах проблеми, но не ходих. Декември дръпнах 2та мъдреца, сега ми остав аоще един. Като взема заплата ще се тразделя и с него.
Мен още ме е сам да питам кога ще дават заплататизатова си тъна в неведение Simple Smile
Ужасявам се от седмицата, която ме чака...Дано почна да ходя с желание на работа, ако не скоро поне някога!

# 18
Добра нова седмица! Grinning

Аги, много се радвам, че сте у дома! Peace

Юлче, Ванче, измъчихте се! Confused Hug

Красе, аз бих била откровена с шефа. Peace

Бунгала - имахме един горчив опит, когато Петър беше на 1,6 г. Оттогава - не искам и да чуя! Naughty

Махнах и памперса за спане на Вили!  bowuu Но сега не иска да ходи на гърнето, а само на тоалетна, а беше много удобно - сама да си го носи, да си сваля и вдига гащите, когато й се ходи, без да ме занимава. Пълно щастие няма! Mr. Green
А имате ли идея, какво да постилам под чаршафа, за всеки случай!?  Thinking Сега слагам едно найлоново нещо, което така шуми, а чаршафът постоянно се изхлузва... Накрая ще риксувам без нищо, пък ако се напикае, ще суша.
Rolling Eyes

# 19
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Радвам се, че пиша след хубавите новини от Енви, дано повлече крак!  Praynig

Енви, кажи какъв е бил лошия опит с бунгалата.

Краси, успех на работното място!  bouquet

МОмичета, дайте съвет за нещо разхлабващо! Станимир от дрисльо вече 3ти ден става ми е запеканко  Mr. Green Сега като ми опря ножа в гърба не се сещам за друго освен пюрето от сини сливи и овесените ядки. 2 дни му давам бисквити с прясно мляко, но няма ефект, кажете нещо от опит  Praynig

# 20
Дали е добре да търсим инхалатор за Тони или само при определени случаи на децата е препоръчително да им се правят инхалации?
Аги, ние купихме инхалатор и съм много доволна. Когато малко се разкашля или потече нослето му правя инхалации с физиологичен разтвор и бързо се оправя. Аз лично не съжалявам и грам за този инхалатор. На мен също си правя инхалации от време на време, когат ми е запушено носа и определено ми облекчава ... Недостатъкът на тези инхалатори е че са скъпи  Sad

А имате ли идея, какво да постилам под чаршафа, за всеки случай!?  Thinking Сега слагам едно найлоново нещо, което така шуми, а чаршафът постоянно се изхлузва... Накрая ще риксувам без нищо, пък ако се напикае, ще суша. Rolling Eyes
Енви, аз бих ти препоръчала протектор за матрак - не шуми толкова, не се мести и целия матрак е защитен. Недостатъка му според мен е, че сега лятото малко запарва, поне аз така си мисля ...

# 21
Деси, мерси!  Hug На мен ще ми трябва нещо за 1-2 седмици и после го махам, т.е. до големите горещини ще сме ОК. Peace

Данче, за  #2gunfire Ахтопол  #2gunfire става въпрос, но виждам, че обсъждате планински бунгала.

# 22
  • София
Енви, предполагам сте си изкарали като едно голяяяяяяма, общо семейство, поне моя спомен от бунгалата на Ахтопол беше такъв. Аз бях малка и за мен беше ок, преполагам възрастните как са се чувствали  ooooh!

Аз си продължавам с моята малко неудобна тема, но ми е вече притеснено. Който има такъв опит, моля да каже, дали да пробвам с разхлабващи храни или направо да прибегна към разхлабващи медикаменти?

# 23
А не! Crossing Arms Директно си се отцепихме от общия бунгален колектив и всеки ден си пътувахме на плаж до Синеморец, който всъщност ни спаси почивката. Както и да е! Rolling Eyes

За разхлабване - нищо не действа на моите деца, но медикаменти не давам. Иначе, си знаеш - череши, прясно мляко, овесени ядки, но не преварени..., т.е. всичко от което преди си ограничавала Стаси.
Peace

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 09:50 от envia

# 24
Данче - сливка, водичка, нова сливка, пак водичка... И круши. На овесените ядки им трябва малко време да подействат, обикновено ефектът се вижда чак на другия ден. Може да сложиш малко цели семенца сусам и лен към овеса, ако си сигурна, че няма алергия. Когато не са смлени, не се преработват в червата и излизат цели, но действат прочистващо. Не давай хляб и бисквити от бяло брашно.

# 25
  • София
Здравейте!

Данче, пробвай с повече плодове, череши например или кайсии да му дадеш.

Юлче, аз за зелени сополи капя капки Тобрекс или Тобрадекс. Те са за очи, но лекуват зелените сополи, защото са антибиотични. Иначе нищо друго не ги оправя.

Красе, успех с новото предизвикателство. И според мен си кажи, че става въпрос за концерта.

Ванче, бързо оздравяване на Юли. Peace

Соня пък след двудневен престой на вилата се сдоби с кърлеж и вчера в 6 ч. ходихме да й го вадят. Казваше, че има таралеж на ръчичката. Ама така е като 2 дена не се отлепи от оградата на съседите, които гледат кози. Сега ни казаха 20 дена да й следим температурата, което ми се вижда много дълъг период.

# 26
  • София
Добро утро, макар че вече е добър ден, но докато ви прочета!

Аз вече съм в малко по-добро настроение, та ще се включа по-активно.

Данче, мисля че не е проблем да му дадеш малко Дуфалак за деца.
Много се радвам за всички оздравяли дечица, както и за всички премахнали памперса - Тони за съжаление ще си го носи сигурно до абитурентския, но ....
За кърлежи и бълхи не ми се говори, че след последното ни посищение в Т-н Тони е в огромни рани и незнам как да го накарам да не ги чеше - мажа с Фенистил, но резултат няма.
В неделя съм на сватба, а нямам идея за подарък, ако нещо Ви хрумне, отворена съм за идеи.
Лек ден за сега!

# 27
Добро утро.

Аги, добре сте си дошли в къщи и повече никави болници.

Може ли да се оплача. Положението при нас е все такова, даже и по-лошо. Вече си имаме афтозен стоматит, постоянни болки, мрънкане, ревове. От работата не мога да отсъствам, че един таск го влача от сумати време и само удължавам сроковете. Направо съм като във мъртва хватка - идвам на работа , притеснявам се за Симона, в къщи се притеснявам за работата и за нея. Сноши сънувах, че съм в чужд град, със забравен телефон, откраднаха ми якето, в което ми бяха всичките пари и документи и на всичкото отгоре бях изгубила кучето там. Ей така се чувствам в момента, в пълна безизходица. Съня завърши с хепи енд, така че се надявам и в реалността скоро да се оправят нещата.

Ванче, Юлче  Hug

Енви, браво. А нашия протектор по спомен се сви много при прането и не става вече на матрака. Но в бебешките магазини продават едни малки протекторчета за колички по 3-4 лв. МОже да свършат работа, въпреки че и те ще се местят и не знам, как е удачно да се закрепи. Може би с тиксо Rolling Eyes

# 28
Добро утро на всички сладуранки!

Аги, добре дошла! Много се радвам да теб и Тони! Дано всички неприятности са вече зад гърба ви! Hug

Сега и аз да ви се оплача -от вчера Стани е с температура, хрема и май го боли и гърло, защото като го попитах къде го боли, той си посочи гърлото. А аз съм на работа. Бабата ни и тя от петък е болна - с Т и гърло!Добре, че събота и неделя се е посъвзела и днес е добре. Остава ми само една седмица до голямата отпуска - ще си ползвам цялата платена  за 4 години и се пада да тръгна отново на работа чак ноември! Laughing Та момента за разболяването на Стани не беше най-подходящ, но ... Днес след работа ще го водя при педиатърката. Много ми е съвестно, че тормозя бабата и с болно дете, но нямам възмоможност да вземам болнични...
Желая приятен ден на всички и бързо оздравяване на всички дечковци! Peace

# 29
  • София
Мерси момичета  Hug Сега ще си запиша всичко. Възможно ли е след 3-4 лъжички пюре от сини сливи и за няма и 10 мин да се появи ефект  Thinking Сигурно не случайно сливки се римува с дрисливки  Mr. Green

Янче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт