И аz си мисля 4е ве4ерта сигурно Ще седнем на терасата с книга и 4аШа вино.... 4удя се дали да отидем zа 1 седмица или zа 2?
Просто цената zа 1 седмица е високо zаради полета, а zа 2 седмици не е много пове4е
Ина4е в иzбрания (zа сега) хотел има и малък zоо (сигурно са само 2 магарета, ама нейсе), дават бъгита и бебефони под наем, и т.н., та дано е хубаво. Но оЩе не сме реШили пък и трябва да видим дали и кога мъжът ми може да вzеме отпуска.Скарлет, продължаваме да стискаме палци zна4и

А zа подарък, не бих вzела спален комплект zаЩото не се zнае какви са йм раzмерите там, тук примерно въzглавниците са 80х80см
Трябва и да имаШ предвид, 4е каквото и да купиШ, те трябва да го мъкнат после, а вероятно Ще имат и други работи zа мъкнене
Ние съЩо правихме сватба в БГ и много се zарадвахме на една икона, но ако мъжът е мюсюлманин, май не е подходяЩо 
МожеШ да йм подариШ видео, т.е. да ангажираШ професионалист да снима вси4ко. Така хем Ще имат супер спомен, хем лесно се носи в багажите
А ако има много гости от 4ужбина, можеШ да анагжираШ и фолклорен ансамбъл да направят малко Шоу. Гостите ни бяха много впе4атлени (вкл. и българските
И майка ми - ми аз й казвам, ама тя не не трябва да се бие детето, така пишело в Интернет.......
.
.
.
.
. Иначе днес взе да ми става интересно, утре съм сама и направо голем ужас ме чака.

И при Петър имаше такова ужасяващо стискане на преходите памперс - гърне, гърне - тоалетна...