Янче, пожелавам ти успех в работата и дано на Симона й мине по-скоро

Енви, и аз щях да ти предложа малките протектори за количка, като може с безопасна игла а го захванеш. Всъщност зависи как спи Велинка - ако шава много и се мести, не знам дали ще ви свърши работа това. Яна спи при нас и сутрин я намирам долу при краката ни
В тази връзка да питам - има ли и други априлчета, които не си спят по леглата, а при родителите? Идея нямам как да отуча Яна.
Данче, ягоди, череши и вода, за това се сещам. Дано имате успех

Аги, радвам се, че сте си у дома
Повече не позволявам да ходите по болници 
Анелиз, добре, че ги има бабите
Бързо да се оправя Стани! А колко много искам и аз такава дълга отпуска.......На всички пожелавам хубава седмица без болести и проблеми

Ян4е, това е ужасно, и аz го имах, наистина боли много
Милата Симонка

Сигурно сте много раzвълнувани 
В4ера я zаведохме в един реzерват zа папагали и тя след 10 минути искаШе да се приберем обратно. Минахме преz града, където имаШе праzник на виното, и тя като раzбра къде отиваме, по4на да бунтува в колата
и естествено минахме само транzитно (и с един сладолед zамаzахме положението....смятайте до къде сме стигнали
)
На баЩа ми пък му идва в пове4е да кара толкова много, та реШихме да не прекараме 3 седмици във Варна това лято, а само 1 или 10 дена, да не сме в тежест. Имах идея да отидем някъде на по4ивка 3мата, на хотел на плаж, в Турция или Гърция или Испания, беz zна4ение. Оба4е се 4удим какво да правим ве4ерта? Ще бъдем в една стая 3мата, а Милена zаспива най късно в 9, а ако преz деня е била на вън и на слънце, Ще е много иzморена. Но ние не искаме да си лягаме в 9..... Как процедирате вие? Дали не е рано zа по4ивка на хотел, дали да не отложим с една година?

Велина си спи на леглото, но на разсъмване почти винаги идва при нас, да я гушкам и да си доспи. Това обаче не ме притеснява, а се възползвам, т.к. знам, че ще отмине и после ще го търся.