АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 278
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден Grinning

Янче, пожелавам ти успех в работата и дано на Симона й мине по-скоро  Hug

Енви, и аз щях да ти предложа малките протектори за количка, като може с безопасна игла а го захванеш. Всъщност зависи как спи Велинка - ако шава много и се мести, не знам дали ще ви свърши работа това. Яна спи при нас и сутрин я намирам долу при краката ни  Confused
В тази връзка да питам - има ли и други априлчета, които не си спят по леглата, а при родителите? Идея нямам как да отуча Яна.

Данче, ягоди, череши и вода, за това се сещам. Дано имате успех  Hug

Аги, радвам се, че сте си у дома Heart Eyes Повече не позволявам да ходите по болници Hug

Анелиз, добре, че ги има бабите Grinning Бързо да се оправя Стани!   А колко много искам и аз такава дълга отпуска.......

На всички пожелавам хубава седмица без болести и проблеми  Grinning

# 31
  • София
Янче, сигурна съм, че хепи енда ще дойде. Стискам палци да е много скоро, за да не се мъчи Симонката.

Анелиз, бързо оздравяване и на вас! Hug

# 32
Nuni, не сте единствения случай на спящо дете при мама и тати! Стани спи всичко на всички 2-3 часа в леглото си, а през останалото време е между нас, зад нас и къде ли още не! Все се надявам, че ако го отбия ще има дълъг и непробуден сън и ще мога да го науча да си спи в леглото, но това са само мечти...

# 33
В тази връзка да питам - има ли и други априлчета, които не си спят по леглата, а при родителите?

Да, Иво.

Идея нямам как да отуча Яна.

Като открия начин, ще го споделя веднага  Laughing

# 34
Ооо добре, не съм единствената Hug

От 3 нощи с Яна спим хванати за ръце и прегърнати, в тия жеги си представете колко ни е хубаво  Laughing

# 35
Нуни, и Симона спи при нас. Като стане още по-топло се надявам с обяснения, колко е хубаво хладно в нейното легло да стане номера, но дали newsm78

# 36
Добро утро и от нас,

дано болните бъъъърzо се оправят  Praynig Ян4е, това е ужасно, и аz го имах, наистина боли много  Sad Милата Симонка  Sad

Анелиz, и Милена се будеШе преz 2, 3 4аса zа да су4е, но като я отбих веднага по4на да спи непробудно цяла ноЩ, и така до ден днеШен  Grinning От тая гледна то4ка въобЩе не съжалявам, 4е я отбих  Naughty  Wink

Нуни, в дебелите книги пиШе, 4е преz 3тата година децата идват в леглото на родителите  Confused Та и аz 4акам посеЩение  Laughing Ина4е Милена е другата крайност. Скоро беШе сънувала коШмар и исках да я вzема в леглото ни, но тя иzбяга и отиде обратно в стаята си  Laughing

Скарлет, кажи какво стана с палцестискането, имаШе ли полzа?

Леси, мъжът ти дове4ера ли се прибира?  Sunglasses Сигурно сте много раzвълнувани  Heart Eyes В КуШадасъ ходих преди.....9 години май  newsm78 но тогава бях с раница на гърба zа 3 дена, обиколих гръцките острови с едно канадско гадже  и отско4ихме до Турция...ех, спомени  Grinning

Краси и аz бих каzала истината zа концерта.  Peace

Милена е в ужасен период  Sad То не е тръШкане, не е 4удо  ooooh! В4ера я zаведохме в един реzерват zа папагали и тя след 10 минути искаШе да се приберем обратно. Минахме преz града, където имаШе праzник на виното, и тя като раzбра къде отиваме, по4на да бунтува в колата  Crazy и естествено минахме само транzитно (и с един сладолед zамаzахме положението....смятайте до къде сме стигнали  Whistling )

Мерси zа вси4ки гласували zа Люси  Whistling  Laughing

Като отворихте дума zа отпуска, ние в момента сме в голям раzмисъл. Във Варна трафика е ужасен, много е иzнервяЩо, а преz лятото Ще е оЩе по zле. Тъй като живеем във вилната zона и трябва на всякъде да ходим с кола, баЩа ми постоянно ни води навсякъде, понеже и стол4ето на Милена е в колата му. Предлага ни да вzемем колата, но не искам, притеснявам се да карам там пък и с 4ужда кола....не искам  Stop На баЩа ми пък му идва в пове4е да кара толкова много, та реШихме да не прекараме 3 седмици във Варна това лято, а само 1 или 10 дена, да не сме в тежест. Имах идея да отидем някъде на по4ивка 3мата, на хотел на плаж, в Турция или Гърция или Испания, беz zна4ение. Оба4е се 4удим какво да правим ве4ерта? Ще бъдем в една стая 3мата, а Милена zаспива най късно в 9, а ако преz деня е била на вън и на слънце, Ще е много иzморена. Но ние не искаме да си лягаме в 9..... Как процедирате вие? Дали не е рано zа по4ивка на хотел, дали да не отложим с една година?  newsm78

# 37
И в работата ме блокираха, чакам други да си я свършат, за да продължа. И през това време съм тук.

Скарлет, ами зависи до колко сте близки. Ние все с пари и картичка процедираме при последните случаи. Но може хубав комплект спално бельо примерно.

Татянка, ние го нямаме този проблем, защото най-вероятно Симона ще приспива нас. Но може примерно да правите второ след 9. Или се редувайте , една вечер ти в бара, другата таткото Wink

# 38
Янче, с какво лекувате освен моите илачи?

# 39
Татянка, ние го нямаме този проблем, защото най-вероятно Симона ще приспива нас. Но може примерно да правите второ след 9.

...и Милена да ни вика "браво", нали?  Laughing

# 40
  • София
Янче, много сме близки, от деца сме заедно, но не ми се иска пари, защото все ми се струват малко, а спален комплект (това ми беше първото желание) също не става, защото те живеят в Дубай, нямат собствен дом - или аз поне си мисля, че не става?????

Танче, мерси че попита, ами палцестискането беше по повод на един голям изпит, на който се явявах (имаше и снимка във вестника с мен от деня на изпита Embarassed), казуса, който се падна беше ужасен, писах нещо, за някой неща не ми стигна времето, тръгнах си ядосана, деперсирана, а резултатите ще излезнат чак след 2м. А как искам да се сбъднат желанията ми, ама нещо си мисля, че няма.....

# 41
  • София
По повод почивката, най-доброто решение е детето да си спи в стаята, а родителите му след като заспи да са на някаква тераса или нещо подобно, много наблизо, за да реагират, ако се разплаче (може и бебефон).  Друг вариант, който аз мисля да прилагам е с количката, ако иска да спи да спи, ако не да си играе. Ще се поизмъчим ама няма как.

Нуни, и Тони спи при нас вече 6м и май няма отказване, но аз съм решила като се преместим в новия апартамент, след около 4-5м, още от първата вечер да си го сложа в неговото легло, и дано успеем да се научим.

# 42
Татянка, правим компромис - оставяме ги до по-късно с нас и после всички се прибираме, т.е. по курорти не водим нощен живот с мъжо. Аз лично нямам и никакво желяние - искам просто сън и релакс!!! Tired

ЯнчеPraynig за бърз хепиенд!

aneliz, да, и Велина започна да спи непробудно, едва след отбиването й - след 11-я месец. Бързо оздравяване на сладуркото! Peace

Рени, гледам преполовяваш втората лентичка! А усещане за пол!? Wink

Нуни, алоха-та ти ме кефи!  Party Велина си спи на леглото, но на разсъмване почти винаги идва при нас, да я гушкам и да си доспи. Това обаче не ме притеснява, а се възползвам, т.к. знам, че ще отмине и после ще го търся. Grinning

# 43
Татянче, търси хотел с хубави големи тераси и удобни шезлонги  Laughing . Другата опция е дневният сън - уморявате я добре сутрин, спи дълго следобед и вечер остава будна до по-късно.

# 44
  • София
Привет!
И Мати си спи в леглото и в детската стая, от миналата есен! Само като е болен е при нас!

За почивката - и ние ще стоим и гледаме звездите, но няма как - така е с малки деца, които си лягат рано! Мати сега ляга към 9-9.15, поради дългия ден, иначе лягаше към 8.30! Но това няма да ни спре! Мъж ми предлага накякво хотелче в Синеморец - била много спокойно там, Синеморец е селце и доста на юг, за да има тълпи! А септември ще ходим в Гърция!

Рени, кажи за пола! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт