АПРИЛче за море се стяга, да почернее, както му приляга!

• 13 286
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Много са мили един към друг, да - наистина не съм го очаквала. Иво е изключително толерантен, чак ми се налага да го уча да се пази от Дани - да му казва не, когато Дани го рита или му дърпа играчка.
В тази връзка, Рени - момченцата общо взето не са нервни, а палавостта и ревливостта е присъща и на двата пола. МОже би единственото нещо, което е валидно в по-голяма степен е безразсъдността - да се впусне в нещо с главата напред, без да мисли за вероятната опасност. Но на Усоето забелязах и някои момиченца с такива наклонности  Laughing така че явно и това не е само момчешко поведение. Иво винаги е бил много кротък, тих и спокоен, истерии и тръшкане без причина са ми нещо непознато, на детската площадка е по-скоро склонен да избяга и да си остави играчките на другите деца, отколкото да влиза в конфликт с тях; Дани мрънка доста повече, но той си има оправдание - още не е преодолял коликите. Откакто са се родили, не съм имала безсънни нощи и се наспивам доста по-добре, отколкото преди да имам деца  Mr. Green Яка реклама им дръпнах на шушковците, но наистина е възможно да си майка даже на две момчета и да нямаш проблем с това.

Да, Янче, Дани пълзука - не с крака, по-скоро се надига на ръце и колене и се изтласква напред, да падне на коремче и после пак отначало. Много е забавен и развива доста добра скорост. Целта му в момента е да излезе в коридора и да опита на вкус всички обувки.

Ренка, аз взимам любимите играчки - плюшки и една - две гумени, гушкаме ги, храним ги, поим ги. Нося и голям пакет солети и сокче. Освен това гледаме да пътуваме така, че да хванем част от съня на двамата, за да може да се возя като бял човек отпред. Отзад не е тясно, но е неудобно, защото не мога да си вдигна оная част на облегалката, която се пада зад главата - не знам как се казва.

# 271
  • Русе
Привет,
На патерица, честит ти именик, Бабълчеbouquet

Рени, честит ти мини-мъж! Прекрасно е, че и вие ошарихте! Flutter За момчетата, освен, че са "пуйчовци", друго няма какво да кажа.... Mr. Green Бързо оздравяване на бъдещата кака!

Ренка, и аз за път се въоръжавам с много дребни играчки, напъхани в разни шарени несесерчета, и вадя по малко... Весело изкарване на Елените и слънчево време!

Ох, Юлче, да - отсега започват милите картинки! Heart Eyes И аз се просълзявам чак като ги гледам как се гушкат и се боричкат моите, как си делят нещата (понякога  Wink), как се утешават един-друг... Винаги съм казвала, че независимо колко ми е луд Преслав, е прекрасен батко на малката "терористка".
Ще се включваш ли от Пловдив, или чак след 2 седмици? Лек път и на вас!
Черепахче, кво му мислиш? Wink Идеален е момента за второ... Laughing

# 272
  • Sofia
Юлче, направо ме разчувства, та взех и аз да се замислям за второ, но по план-график първо трябва да свършим други неща и чак тогава. Много ви се радвах на Усоето и двете ти момченца са страхотни сладури!
Ренка, всякакви дребни играчки както са ти казали другите мами! Лек път!
Аги, оправяй се и никакви болести повече, ако имате възможност излезте от София за малко, някъде на въздух - добре ще ви се отрази! Чакаме да кажеш скоро какво е щъркелчето!

# 273
  • София
Такава работа ме е налегнала, че не мога да напиша и 2 думи напоследък  Embarassed

Енви, мила, след като не си призна защо черпиш приемай поздрави на гооооооооооляма патерица. Как можах да не се сетя...  Embarassed
Бъди здрава, обичана, усмихната и все така добра приятелка и съфорумка Simple Smile

На тате Спас пак на патерица пожелания да е здрав и да глези двете си цветенца Simple Smile

Рени, честит ти малък мъж Simple Smile Не се отчайвай - няма нищо по-прекрасно от едно бебе Simple Smile

Ние подписахме договора с частната градина и се примирих с голямата загуба на средства. Хубавото е, че ми вдигнаха заплата и че ще оцелеем малко по-лесно. 
Памперса в градината е до никъде - изпикават го на гърне, но доколко успяват нямам обратна информация. Косе води и взима Емо от яслата и не смее да разпитва много много. Когато си е в нас си събува гащите и понякога успявам навреме да го сложа на гърнето понякога го виждам късно като се е събул и припикава теракота. Пришка ми е излязла да обяснявам, че се пиша само в гърнето, но кога ли ще го проумее малката му душа newsm78 А акането ми го съобщава постфактум - и то обикновено всички сме разбрали по ароматите.
Не се притеснявам, защото следващия месец ще е при майка ми и тя ще го вкара в правия път.  Mr. Green Толкова народ е научила, че и Емо няма да и се опре Simple Smile

Да ви похваля моя калпазанин дето не ще да говори. Снощи се изнизах да ходя на фитнес и той като се усетил питал баща си: Къде е мама? Няма я Simple Smile Косе беше на 7-мото небе от радост. Толкова смислени думи не беше чувал накуп Simple Smile

Юле, Иленко като ви слушам ми се иска вече да гушкам и аз следващия наследник... Но първо трябва да си оправя килограмите, хормоните и захарта...

Дано утре не вали, че се каним да трамбоваме витошките пътеки Simple Smile

# 274
Момичета-кокичета, днес ме погледна АГ-то същински УНГ и каза, че нямам налепи, да продължавам с бабините-дедовите лекове. И да отидем на църква, попа да ни чете молитва, защото!!!
Тони днес се пльосна, разби си клепача, водих го на хирург и му биха и тетанус. Ха честито! ДТК, без ДТК, поискаха да му боцнат ръката и не посмях да откажа. Опасно било и туй то!
Засега окото няма някакви поражения, само кътдето сега той спи и му отича, което ще се отрази пагубно в/у личността ми тази вечер - баща му в комбина с майка и тако ще цъкат и ще питат къде съм бляла! ooooh!
Не спира да говори - от сутринта до вечерта, с малка почивка по обедно време като спи. Само пелтечи " Не свети, свети, маце, кака, цици, пупа, няма я, ето я, паднало..."опитва се да казва сложни думи и обръща буквите. Маратонки , яке, панталон, трамвай, но казва само по сричка или буквите в обратен ред /не идеален де/ Роднините ги назовава без проблем - баби, дядовци, и най-вече АНИ /леля му/, някаква слабост му е. Не иска да играе с нея, но само за нея дудне.

# 275
  • София
Аги, прощапулник правихте ли му на Тони? Ние не и само чукам на дърво и се заричам да направя макар и късно  Confused

И по мен ходи лошия късмет, бели кахъри, ама кахъри.... Счупих се от бързане днес да свърша всички задачи и да приготвя багажа, за да ходиме на село. Не сме ходили от минала година, утре е събора, въобще голям купон ще/се заформи, а вижте ме къде съм... Всички са в задръстване, а трябваше вече да сме потеглили. Даже ми звънят да питат дали да не отложим пътуването за утре, пък аз съм барикадирала коридора с багаж, облечени сме и чакаме...  Confused Тююююх, тюх...  Tired

# 276
Данче, правихме му и погача, и Кръщене и Прощъпулник! И вода имам от Кръсова гора, ще ръся цялата къща, тези дни ще му изчетем една молитва за здраве и ще говоря със Саш да осветим къщата!

# 277
 ooooh! Аги, милата, все нещо лошо ви се случва Hug Ходи да ви пее поп една молитва, не само на Тони, а и на вас. Прегръщам те  Hug

Данче, дано заминете по-скоро, после да покажеш снимки от събора /с кебапчета и бира Grinning/.

Тази седмица ми беше много напрегната. Един от шефовете /страшно красив испанец Heart Eyes/ беше тук и имах тонове работа. Толкова се радвам, че е петък  Party

Пожелавам ви хубави почивни дни  Hug

# 278
Данче, приятно изкарване на село и дано да не вали много  Peace
Аги, осветете си дома  Naughty Ние това го направихме още първите дни като се нанесохме, аз поне много държа на тези неща.

# 279
  • София
Оставаме за утре  Confused Много мразя така да става  Confused Веднъж и ние да тръгнем и времето да ни спре  #Cussing out

Тази седмица ми беше много напрегната. Един от шефовете /страшно красив испанец Heart Eyes/
  Женен ли е?   Mr. Green

# 280
 smile3508
Страшно красив испанец ли прочетох?

Я кажете готино заведение за хапване и пийване, имаме 10 години от завършването на класа и в края на месеца ще се събираме, няма да сме много хора, макс 10 човека!!!

# 281
Аги, ти за къде се гласиш  Mr. Green

Иначе зависи каква музика ви се слуша  newsm78

# 282
Вени ми се обажда и докладвам!

Утре в Борисовата градина от 11 часа до вечерта ще има хепънинг на Софарма с инересни за децата забавления! От 11,30 ще има театър, ще има рисунки на лице, костюми и всякакви интересни неща. На площадката при Стария Слон!

Оздравели са иначе! И ви пращат поздрави! Нямат нет.

Наде, кво, да не съм кьорава нещо  Mr. Green Може да ме огрее, може да е извратен! Joy

Завършила съм с класическа китара - повечето свирят по оркестри в Бг и чужбина. Но няма да искаме салонна музика. Са да кажа, че долна чалга ще ни се хареса - не, но лично според мен някоя сватбарско-ресторантска народна банда ще е ок. Или по-модерно, но пък кльопачката с модерното как ще се съчетае?

# 283
Аги, Данче, не знам дали е женен, но от доста време не бях виждала толкова красив мъжр ееех............. Flutter След две седмици пак идва  Whistling /на желаещите мога да изпратя снимка на лични :lol :/

О, ходи ми се в Борисовата, но времето е гадно, тук вали, а и съм решила да правя палачинки на Яна  chef

# 284
Добро утро, момичета  Hug
Аги, да не се засегнеш  Hug просто се шегувам  Mr. Green
Нуни, искам и аз палачинки  Blush

Общи условия

Активация на акаунт