В тази връзка, Рени - момченцата общо взето не са нервни, а палавостта и ревливостта е присъща и на двата пола. МОже би единственото нещо, което е валидно в по-голяма степен е безразсъдността - да се впусне в нещо с главата напред, без да мисли за вероятната опасност. Но на Усоето забелязах и някои момиченца с такива наклонности
Да, Янче, Дани пълзука - не с крака, по-скоро се надига на ръце и колене и се изтласква напред, да падне на коремче и после пак отначало. Много е забавен и развива доста добра скорост. Целта му в момента е да излезе в коридора и да опита на вкус всички обувки.
Ренка, аз взимам любимите играчки - плюшки и една - две гумени, гушкаме ги, храним ги, поим ги. Нося и голям пакет солети и сокче. Освен това гледаме да пътуваме така, че да хванем част от съня на двамата, за да може да се возя като бял човек отпред. Отзад не е тясно, но е неудобно, защото не мога да си вдигна оная част на облегалката, която се пада зад главата - не знам как се казва.

За момчетата, освен, че са "пуйчовци", друго няма какво да кажа....
И аз се просълзявам чак като ги гледам как се гушкат и се боричкат моите, как си делят нещата (понякога
), как се утешават един-друг... Винаги съм казвала, че независимо колко ми е луд Преслав, е прекрасен батко на малката "терористка". 
А акането ми го съобщава постфактум - и то обикновено всички сме разбрали по ароматите. 

Ходи да ви пее поп една молитва, не само на Тони, а и на вас. Прегръщам те
/.

Ние това го направихме още първите дни като се нанесохме, аз поне много държа на тези неща. 

/