Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 293
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 675
  • София
НЕВЕРОЯТНО ЯВНО ТОВА Е БЪРЗИЯ НАЧИН !!!!!!

значи от нашето семейство аз, половинката и майка ми /тъщата/ сме на този режим от 22,05 - аз съм пред МЦ и за 5 ударни свалих 1 кг и само сантиметрир но виж съпругът ми свали 5 кг р маминка 3 кгрррей това е..........явно наистина на мъжете им е по-лесно

а мерки 1,60 см височина/ако може да се нарече така Simple Smile/.......старт 59 цел 53 кг
на цели 36 години съм

# 676
Евичка,в гугъла можеш да си смъкнеш колкото искаш информация за билката "Бабини зъби-трибузан",майка ми си купи една книга,вървеше към някакъв вестник,но не струва,тънка е и вътре са само изследванията и резултатите на тоя-оня.За статистика става,но никаква практическа насоченост.Върху кутията със самата билка си е написано достатъчно,обаче да внимава майка ти,защото изключително боде,аз докато изсипвах от джезвето треволяка,се изпободох адски,да се пипа само с инструмент,без майтап.
Една от мацките от Благоевград питаше за триците - в "Рецепти на Дюканки" има връзка към един онлайн магазин "Биозона",имат от пиле мляко,текущите им цени са много ниски,но доставката е 7,50 лв.

# 677
Здравейте на всички отново.Сега пак чета за тоя калколатор на дюкан.Има ли го на балгарски?

# 678
  • София
Привет ви!
Честит рожден ден на Вани ник, Фоли Към всички пожелания добавям и често да сте в ето това състояние Wink
Лабело Много красива абитуриентка си, а роклята е наистина много изискана!
Ла Форнарина Много красива девойка си имаш  Flutter
Аз си имам варицелчо вкъщи, и малко съм  Crazy с децата, но ще ви понаглеждам Mr. Green
Лек и режимен ден  Hug
Бачиии, къде си бе?

# 679
Калкулатор--- на първа страница на темата е обяснене на български. На тази страница има е други хубави неща написани, и хубави линкове има.

Новите Дюканки, много сте  welcome

Някой няма ли да пусне нещо режимно с под 3% мазнини, че изтрещях от работа

# 680
  • София
Качулска виж мила първа страница от тази тема там Вещи го е превела и е дала линк
Wink

# 681
Току що си направих калкулатора. Даде ми 65 килограма, ама аз ще продължа да си искам 60  Mr. Green

# 682
Много е топло,бе хора.Моля ви дайте рецептата за сладоледа-45 минути ятърся в рецептите на Dessi,защото другите не се отварят-щеше да стегне до сега във фризера!

# 683
Сладолед

Млечен сладолед

600 мл 0.1 % прясно мляко
3 яйца
2 ч.л. течен подсладител /аз сложих 15-тина хапченца Xyksol /
2 бр ванилии

Млякото се загрява на водна баня . Яйцата се разбиват с миксер и в тях се сипва на тънка струйка около една трета от горещото мляко, като разбиването продължава. Сместа се връща при другото мляко и се довежда почти до кипене, след което се отстранява от огъня. Добавят се подсладителя и ванилията . Разсипва се в пластмасови купички и се оставя във  фризера да замръзне. На вкус е истински сладолед  . Поради количеството прясно мляко - се хапва за 3 дни 

намерих я за 1мин
като отвориш темата и пишеш сладолед в търсачката

# 684
  • софия
Забравих да похвала Танич. EmbarassedСега те видях,кацнала на балконЯ та се присетих.Момееееее, туй г.з,дет си го пляснала на аватара,ич не ти прилича вече. Mr. GreenЗеми го маЙни.Много сте хубави,цялото фемили.Пу,пу.
Видях и щерката на Ла Форнарина.Много нежно и хубаво цвете си отгледала. Hug
КО стана? newsm78Днес ,цунами от новички. Mr. GreenДобре сте ни дошли,бъдете режимни и няма да усетите,кога сте минали в трета.  bouquet

# 685
svetlat мерси за калколатора ама сега не мога да намера адреса

# 686
  • Пловдив
Качулска виж мила първа страница от тази тема там Вещи го е превела и е дала линк
Wink
Не съм го превела аз. Не помня кой беше, просто го сложих в първия пост. Там където пише "Калкулатор" е активен линк - натиска се и ти излиза.

# 687
Този надпис   Калкулатор на Дюкан    на първа страница е адреса към калкулатора, а под него обясненията

# 688
# 689
Само да ви кажа - току що гледах филма "Тайната". Много съм впечатлена препоръчвам го горещо на всички Дюканеси. Няма да съжалявате.    Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт