Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 280
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 690
svetlat,мерси.Най-после го направих.Показа ми 64 а съм 72,ужас още 8кг.

# 691
Момичета, кажете моля ви се това дали е режимно, да не взема да прегреша

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=666609

никъде не пише мазнините

или това е по-режимно http://www.givememyremote.com/uploaded_images/House_Hugh_Laurie-711333.jpg

Новичка съм, моля ви

Поли, благодаря за бързия отговор   bouquet

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 17:06 от svetlat

# 692
Орелия, скив:

Само да ви кажа - току що гледах филма "Тайната". Много съм впечатлена препоръчвам го горещо на всички Дюканеси. Няма да съжалявате.    Целувки.

Да 'земем да го изгледаме най- накрая, а? Tired

djani, много са ти хубави цифричките на лентичката smile3525

Светле, изконсумирай го спокойно. И други сектантки си го кльопат, пък не са се оплакали от задържане Whistling ...

# 693
  • София
Здравейте дюканки-сектантки... Много сте готини..Искам и аз да се включа в групата ви... Simple Smile Вие сте много бързи в писането, аз едва ли ще успявам да ви смогна, но поне ще опитам да ви чета, защото много ме зареждате и стимулирате... Simple Smile

На диета съм от 07.05.2008.. На 24г. съм, започнах на 72кг. искам да стана около 55 (толкова ми показа калкулатора и толкова съм била най-дълго време, иначе ще се радвам повече на 52)... Вече съм 67.5 - или поне толкова бях преди 2 дни, оттогава не съм се мерила... Simple Smile Аз не съм много по диетите, но това си е режим и засега се чувствам добре... Само дето напоследък много се уморявам и все нямам тонус, но се надявам да ми мине скоро - знам, че е временно явление...

Прочетох последната тема - трябваха ми 3 дни Simple Smile, но искам да ви питам някои неща...

Има ли някакви пречки да се пият противозачатъчни по време на режима - мисля да ги почвам от другия месец... Д-ра ми препоръча Жанин... Триците и на тях ли ще повлияят?

Каква е причината триците да се приемат само сутрин? Аз да си призная обикновено ги ям на обяд... Simple Smile но ако трябва ще се мъча да ги ям сутрин...

Забравих да кажа, че напоследък много забравям... Simple Smile да не си помня другите въпроси, ама ще пиша пак като се сетя... Simple Smile

# 694
Здравейте, скъпи момичета!
Ей, Надежденки, много сте убави, бре Hug
Толкова сте усмихнати и готини Hug
И аз съм надежденка, ама точно вчера шефа реши да ни шока репата и не успях да дойда.
За което много съжалявам. Като ви гледам какви сте слънчица и направо ме е яд, че се прибрах много късно в "Надежда".
Фоли и Вани_Ник, честити ви рождени дни!
Да сте здрави, щастливи, много обичани мацки и всички мъже да са ви в краката  bouquet
Мерси много на всички за хубавите думи по мой адрес и по адрес на цялото ми семейство Hug
La Fornarina, много готина щерка имаш! Да е жива и здрава!
Може да си я вземем за снахичка Simple Smile

Slave, ей ме на, душо сладка Hug
Бях на балконЯ, докато ви изчета Simple Smile

# 695
Ей, Svetlat, айде да не ти дойде много мазно, дай втория насам Hug
Ти влачи младия, аз щот съм дърта, на мен доФторчето Хаус, молим Hug
Хехех, направо ме разби с това - новичка съм Simple Smile

# 696
  • Пловдив
Ааа, този път прощавам, ама следващия  - не  Naughty Тук е всеизвестно кой има монопол над доктора.  bowuu

# 697
Ааа, този път прощавам, ама следващия  - не  Naughty Тук е всеизвестно кой има монопол над доктора.  bowuu

Леле, обърках работата, май.
Вещи, нА ти си го, молим Hug
Пък, ако ти дойде малко в повечко, тогава се сети за мен Simple Smile

# 698
Зла Вещица, на аватара ти пише, че си от Пловдив. Няма ли да направим една среща за пловдивчанки?
Поздрави  bouquet

# 699
Здравейте дружинка   bye

Честит Рожден Ден на рожденничките!

Фоли  hbday , желая ти здраве и усмивки!
Падме  bdbaloni , бъди здрава и щастлива!
Вани Ник  Tada , пожелавам ти здраве и късмет!
Весел и чудесен празник!

На момичетата от снимките - Цоци, Тоби, Татит, Креми, Светлат, Фоли,Орелия,  Амери, /надявам се не пропускам/ искам да кажа-чудесни сте!Супер, личи си, че ви е било забавно!
На третофазничките -поздравления, вижда се че режимът и действа и извайва  bouquet!

La Fornarina, разгледах снимките на дъщеричката ти, много красив тоалет на много красиво момиченце, изглежда много лъчезарна и нежна, като принцеса е!

...Ниакаде по близо до Бл-град има ли? Hug
В Кюстендил също има, предполагам и в Благоевград някъде все ще има.Успех  bouquet .

Толкова от мен, аз в момeнта си задържам килограмите, с които ме "вижда" Дюкан  Laughing , остава да надвия и да си стана на желаните, имам още 20-тина дни до морето, а много ми се иска там да съм с гала вечери   chef Grinning .

Чао и хубава вечер на всички Hug !

# 700
Здравейте на всички Simple Smile Тъй като съм в началото на режима,бих искала да попитам има ли някой тук,който е на хормонозаместителна терапия? И най- вече постигнал ли е някакви резултати,тъй като пустата химия много се опъва? Sad Успех на всички,при такава подкрепа няма начин Hug

# 701
  • София
Хей, сега видях, че ста ме сложили в табличката на успеха. Та да дам още малко данни за протокола : начало на Дюканстване 02.11.2007, начални килограми 110, сегашни килограми - 74. Цел - 68 кг, които се надявам да постигна до 1 месец. утре ще пратя снимки ПРЕДИ и СЛЕД. Повечето ми познати на улицата ме подминават, щотот не могат да ме познаят. Ама аз съм ЩАСТЛИВА от това, йеее!!!

# 702
Хей, сега видях, че ста ме сложили в табличката на успеха. Та да дам още малко данни за протокола : начало на Дюканстване 02.11.2007, начални килограми 110, сегашни килограми - 74. Цел - 68 кг, които се надявам да постигна до 1 месец. утре ще пратя снимки ПРЕДИ и СЛЕД. Повечето ми познати на улицата ме подминават, щотот не могат да ме познаят. Ама аз съм ЩАСТЛИВА от това, йеее!!!

И за 6 месеца свали 36 килограма... Shocked Ти ме изумяваш ,браво на теб.Аз имам да свалям 30кг.-сега съм 86кг.(при ръст 167см) а си искам старите 56кила.... Нещо не ми е ясно-първия ударен режим с протеините може ли да се ядат зеленчуци или не?  newsm78

# 703
Без зеленчуци е ударният етап.

# 704
Малииии колко сте напреднали!

Аз само минавам да кажа, че аз си продължавам се режима и се оказах от тези хор акоито свалят през ПЗ, а не през П...

Fair Lady, страхотни резултати   bouquet  bouquet  bouquet, надявам се и аз да имам такъв успех! А ти 5/5 ли редуваш или........?

Аз се чудя, след като свалям през ПЗ дали да не правя повече ПЗ от П дни, например 4П и 5 ПЗ нещо такова  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт