Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 280
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, привет!
Евич Hug, мерси, че пита за мен  Laughing ама то черен гологан се не губи  Joy
Много работа, много нещо. Много деца с много бели вкъщи...не ми остава време да пиша. Иначе съм си както винаги отличничка и съм изчела всичко. Все си казвах това да запомня, онова да напиша...пък сега забравих. Но най-важното помня...въпреки евро годинките и склерито от липсата на въглехидрати.
Фоли Hug, Вани Ник Hug ветеранки по тема но не и по възраст и дух  Joy Честит рожден ден! Да сте винаги така готини и слаби! Вани нямам честта да я познавам лично, но имам чуство, че отдавна сме приятелки. Фоли ми е наборка-дюканка, започнахме да пишем заедно в темата. Сред шеги и закачки свалихме по някое и друго кило, тя ми е опора и фея в трудни моменти. Да си все същата чаровна симпатяга! Много ме е яд, че вчера не се видяхме. Наздраве и на двете, с малко степче ябълка
Страхотни снимки от срещата, момичета Hug! Всички сте върха, направо сияете.  bouquet Много ме е яд, че не можах да се включа. Но понеделник вечер, на другия край на света...малко трудничко щеше да бъде. Но като видях снимките, все едно, че съм била  Laughing
Доре Hug, честита четвърта фаза, доживя, значи!!! Успех!!! Добре, че с Креми сте заедно, ще те наблюдава изкъсо, да спазваш четвъртъка   bouquet
Танич Hug, супер семейство си имаш! А ти си директно за трета!  bouquet
Лабело Hug, честито завършване! Пожелавам ти никога повече да не се замисляш за теглото си. Млада си, навреме си намерила Дюкан, така че само от теб зависи визията ти да е толкова хубава, колкото на бала!
Орелия Hug, Амери Hug, честита трета фаза! Вие сте нашата гордост - звучи изтъркано, но е вярно!
Новичките  Hug Hug Hug добре дошли, бъдете режимни и ще постигнете целта си! Успех!  bouquet
Специални поздрави на Феър Лейди smile3501 smile3525 Страхотен резултат! Моля сподели колко беше в 1 фаза, как редуваш втора, имаш ли дълги задържания и въобще си разкажи дюканстването   bouquet

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 18:00 от krikri

# 706
Нещо не ми е ясно-първия ударен режим с протеините може ли да се ядат зеленчуци или не?  newsm78
Не. Нали е ударен, какви зеленчуци?

Поли хайде. Tired В момента правя доматен чипс - ако се получи те каня да ръфаме и гледаме заедно тази класика в жанра Crazy

luckyblue Хубав резултат. Триците, както всички въглехидрати е добре да се приемат сутрин, защото имат време да се разградят през останалата част от деня. Освен това помагат за 00.

Fair Lady, потресающ резултат, браво!  bouquet

Кри Hug

# 707
  • София
"Fair Lady, страхотни резултати    , надявам се и аз да имам такъв успех! А ти 5/5 ли редуваш или........?"
Редувам 7/7, че са много килцата

# 708
Добре,няма салатки значи  Cry

# 709
Ори , чакам с нетърпение да науча резултата от опита ти да правиш доматен чипс . И след това подробни разяснения как точно го правиш този чипс  hahaha

# 710
  • гр.София
dilu, и аз съм в твоето положение. През ударната фаза свалих 4кг. и от тогава ни напред ни назад, вече 15 дни. Все още не съм се обезкуражила, режимна съм, карам 5П/5ПЗ. Днес ми е първи ден П. Мисля известно време да направя 1/1, може пък нещо да се раздвижи. Rolling Eyes

момичета, дайте си менюто, може другите да видят нещо, което ви убягва  Hug
някой каза за консерва риба в собствен сос - само риба тон е наистина в собствен сос, всичко друго е заливка от вода и олио  Confused
При мен менюто е горе-долу това:
1. Закуска - чаша топла вода с лимон и подсладител, кафе чисто, без подсладител, 3-4 с.л. кисело мляко "Верея" 0.1% с 3с.л. овесени трици и 1 с.л. студено пресовано, без термична и химична обработка ленено масло/от днес, предните дни счукано ленено семе/, вода
2. Междинна закуска - ако съм в П я пропускам, ако съм в ПЗ - краставица, домат или сурова чушка с извара с копър;
3. Обяд - парче печено пиле/купешко/, половинка печена риба с извара с лук, копър, ситно нарязана кисела краставичка или с горчица/с кисело мляко/, понякога консерва риба в собствен сос, ако съм навън пилешко на скара, ако съм в ПЗ - таратор и същото със салата или салата с рачешки ролца
4. Вечеря - дробчета, сърца, риба или пиле, с извара или салатка, желирано кисело мляко
Водата ми е към 3 литра дневно, кола не съм пила още
 запаметила съм си линк за една гимнастика за прочистване
Почнах и някаква лека гимнастика, тенис на маса поне час, качване и слизане на стълби, танци - сменям ги
Корема не го чувствам твърд или подут, не ми е лошо или каквито и да са други проблеми - засега

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 18:26 от dilu

# 711
Браво момичета ! Simple SmileМного сте активни това ми харесва ,аз съм на 25 години тежа 60 килограма искам да стана 50 минионче съм 155 днес не съм се теглила мисля да се претегле когато минат първите 5 дни. През първите 5дни колко килограма се свалят горе долу?

# 712
Тази сутрин, определено ми се е спяло, щом не съм разбрала дори, че сте публикували снимки от Нажденската среща Crazy. Та, разгледах ги, хубавици, страхотни, лъчезарни Hug Ако има следващ път и приемате Люлинки...може и моя милост да се престраши  Embarassed Blush

# 713

Daanitoo, черна точка! Ти си от Надежда, защо те нямаше на среща!  Crossing Arms

Бях на аеробика - за следващия път ще се постарая.

# 714
  • София
Забелязвам, че новите момичета си предлагат услугите да отговарят на въпроси. Браво, момичета, супер сте със самочувствието...

Надежденските моми, красавици   bouquet

Фоли, newsm59

Катя*,   bouquet

# 715
Комикс, имаше и Люлинки- Татит и Цоци

Танич, много станахме почитателките на доктора, Вещи ни държи изкъсо да не пипаме  Simple Smile

Данитооо, постарай се  Simple Smile
Танич, следващият път и ти на среща

Зеленко няма ли да преглеждаш чувалите скоро   bouquet

# 716
Здравейте аз съм нова в темата и бих искала да попитам нещо! Благодаря предварително! Тъй като напоследък нямах апетит а и имах доста работа съм свалила 6 килограма! Ясно ми е, че ще ги кача пак! Обаче се интересувам ако започна тази диета дали има шанс да не ги възвърна и дори ако може да сваля още! Препоръчва ли се таи диета за хора, които са отслабнали чрез гладуване! Благодаря пак! Извинявам се за невежеството!

# 717
stelshi   - Без да съм специалист ми се струва, че не е здравословно след гладуване да влезеш в режима Дюкан. Тук отслабването става с ядене. Според мен трябва да се позахраниш, па тогава...

# 718
ЗДРАВЕЙТЕ на всички! Hug
От известно време ви чета само и реших,че е време да ви пиша.Заредихте ме с положителни емоции и ми дадохте кураж  да стана една от вас.Днес ми е 4 ти ударен ден и кантарчето отчете -4 кг.Почнах от 70 кг. днес съм 66кг.И това благодарение на вас!
Усмивки и целувки на всички! Hug

# 719
  • гр.София
Здравейте аз съм нова в темата и бих искала да попитам нещо! Благодаря предварително! Тъй като напоследък нямах апетит а и имах доста работа съм свалила 6 килограма! Ясно ми е, че ще ги кача пак! Обаче се интересувам ако започна тази диета дали има шанс да не ги възвърна и дори ако може да сваля още! Препоръчва ли се таи диета за хора, които са отслабнали чрез гладуване! Благодаря пак! Извинявам се за невежеството!
Почвай спокойно, след като се позахраниш няколко дни, ако само това са ти притесненията питай и джипито, в книгата пише, че режима е подходящ дори за хора, многократно опитвали различни диети, пък и май Svetlat също пишеше, че в различни периоди е свалила с други диети, а че ги е задържала и досега можеш и сама да видиш по снимките от снощната среща.
Момичета - за количеството вода открих едно мнение на ФИТНЕС БГза прост визуален тест тук:[url]http://www.fitnes-bg.com/forum/%CA%EE%EB%EA%EE-%E2%EE%E4%E0-t612.html[/ur
Постнах си менюто - виждате ли грешки. Едната е консервата риба, нещо друго.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 19:38 от dilu

Общи условия

Активация на акаунт