Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 280
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 720
 stelshi почвай смело режима  Peace
Прочети в какво се изразява естеството му - подробно информацията от първа страница на темата , а  книгата я има и в електронен вариант. Момичетата са изготвили чудесен блогосайт с полезни рецепти и съвети  http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Възможно е в началото да сваляш по - трудно заради гладуването , но ако си стриктна резултатите няма да закъснеят.
Тук сме любопитни , така че дай повече инфо за себе си - години , килограми , цел , цвят на очите и такиви ми ти други работи  Joy

# 721
ОК Ето малко информация за мен!
Години:22; Коса: черна; Очи: тъмнокафяви; Височина: 175 см;  Килограми: 66; Зодия: рак (04.07.1985); Студентка (уча химия)

# 722
А между другото книгата я имам от миналото лято, обаче ми се стори много трудно! Обаче сега като гледам колко е ефикасно и почвам да се замислям!  Rolling Eyes

# 723
  • Бургас
Здравейте момичета.
Аз нямам никакво време сега и наистина не мога да изчета всичко,но  не може да не се забележи големия интерес към режима и многото успехи.
Честит рожден ден на рожденичките с пожелания за много здраве,да са много обичани жени.
И тъй като съм се заела да отварям заведение за едни много не режимни храни,нямам време да ям по цял ден,голямо търчане,та затова за 8 дена П съм свалила 4 кг,което за моите много килограми не е много,но и това е добре.
И аз да дам мерки нали съм нова.
Височина -171 начало 100кг сега 96 цел 60 год 31.
Хайде ние новите да сваляме килограми,че те ветеранките вече без масчица останаха милите,няма кой да движи таблицата Laughing
От всичко само вода пия в несвяст,ама само с нея не става треби и мръвка.
Разбрах че снимки имало,отивам да гледам.

# 724
Здравейте на всички дюканки.Много сте писали немога да прочета та да се включа пак.Бързо пишете.И аз да се похваля днес съм-1кг.

# 725
  • Пловдив
Здравейте на всички дюканки.Много сте писали немога да прочета та да се включа пак.Бързо пишете.И аз да се похваля днес съм-1кг.
Ами ти цял ден пишеш, имаш 20 поста днес ,  какво здравейте?

# 726
Може ли ниакой да ми каже дали може кафиява захар вместо подсладител ,че не е много полезен.мерси

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 20:15 от kachulska

# 727
  • Поморие
Привет и от мен. Я кажете дозата на Тирамисуто за колко дни е, че сега го сложих в хладилника и като нищо ще го омета цялото.

# 728
  • Пловдив
Не сам писала от 3-4 часа.Сега са се включили много дюканки.И затова пиша така.
Не го приемай като заяждане. Изразявам общото мнение - тук не е чат. Даваме информация за режима, но се приказва другаде. Пишем за режима, отговаряме, препращаме когато се наложи и гледаме да не пълним прекалено много с излишни неща. Когато има нещо за добавяне просто се редактира предния пост и се добавя, за да не се пускат няколко поста един след друг. Всички виждаме колко бързо върви темата и се стараем да не я ускоряваме повече.
Това се отнася за всички, не го приемай лично.

# 729
  • Поморие
Да се отчета, че днес кантара показва ту 62.000 ту 61.800.
май не съм дала данни за мен- 32г. ръст 165 започнах от 64кг, цел 56кг

# 730
  • Поморие
Бургазлийки кажете къде ще е мястото на срещата в неделя?

# 731
  • Пловдив
Доби, и ти не го приемай лично, но има опция "редактирай". След като забравим нещо, просто го добавяме в поста си. Между другото на мен аватара ти ми излиза дълъг километър и докато те прочета доста метри навъртявам  Laughing

# 732
Здравейте, момичета:)

Чета книгата вече за 3ти път, обаче за такива като мен-третофазнички, никъде не пише как да задържим килата? Аз не че спирам(още 3 кила имам да стопя), но по принцип  newsm78   Свалям килограмите, и почвам да ям както преди, без П четвъртък, щото П дни за кърмачки са забранени? Ми то с мойта лакомия ще стана двойна сигурно. Идеи някакви да имате какво се прави???

п.п. Всъщност май сама си отговорих-лекът е да се пребори лакомията като се свалят килата, май...

И да се похваля, все пак:) 7мото кило го преборих:)

# 733
  • Поморие
Нещо сгафих със снимката- сега ще я оправя

# 734
Пак , здравейте!Кри - привет! Зеленку - също!
Тофу в коя фаза можеше да се яде?
Имам спомен, че можеше, но в коя не помня!
Иначе, кашкавалът беше в трета!
Днес май съм зле с водата!

Общи условия

Активация на акаунт