Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 374
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 105
Мислех да си напиша едно мое примерно меню за деня, но ме хвана срама  Embarassed Че то като чета какво хапвате, моето е за ваша цяла седмица  Hug

# 106
  • Пловдив
Мислех да си напиша едно мое примерно меню за деня, но ме хвана срама  Embarassed Че то като чета какво хапвате, моето е за ваша цяла седмица  Hug
А, не си само ти  Mr. Green

# 107
аз мисля като наближа седемдесетте килограма ...да премина от риби и пилета ...на хейтакива чисти протеини

за раздвижване на метаболизма
Вещи нали е "режимно" ...по моя преценка е с под 3% мазнини ...

а днес поради липса на такава протеинова храна ...ометох
и аз да кажа ...
закуска - няколко кафета с чаша кисело мляко + половин солено кексче с exkuisa и няколко парчета пуешко филе
за обяд - останалото кексче с почечко кремсирене филе и 100-150 грама бяло пилешко месо
за вечеря -има няма половин печено на сол пиле ....
междинни похапвания ...няколко на брой ( поне 3-4 ) ...резенчета пуешка шунка ...
ТАКА че Feis ..ти с твоето меню направо си гладуваш

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 00:55 от Цоци

# 108
Аз пък ще напиша примерно днес какво ядох.  Mr. Green

Закуска - 3 лъжици трици с прясно мляко 0,1%
Обяд - пилешка пържола на скара и задушени зеленчуци
Вечеря - 2 варени яйца и домати + чаша кола лайт и десерт желирано кремче  Rolling Eyes

# 109
Вещи, ще спя спокойно, че не преяждам  hahaha Знаех си аз, че има и други като мен  Hug
Цоци, по чисти протеини от този - нЕма  Joy  Joy  Joy

# 110
Ejjjj,

Ама аз като Пипи Дългото Чорапче  Simple Smile - първи ден на училище и претендира за ваканция.
Та аз първи ден тука - претендирам за срещата Simple Smile
Да се отчета - първи ден, ама режимееееееен на 100 %.
Досега не ми се е случвало да съм толкова точна.
Дано не си остана само с този ден, че съм много зле с волята.
Поздрави и лека нощ на всички дюканки   bouquet

# 111
Доста из темите четох но не срешнах Дали това мляко Култура може да се замести с някакво друго,тъй кото сам от по-малък град и туко го няма. Thinking

# 112
Доста из темите четох но не срешнах Дали това мляко Култура може да се замести с някакво друго,тъй кото сам от по-малък град и туко го няма. Thinking
Може разбира се, "Верея"0.1%, "Герма" 0.1% Peace
Никъде не е написано, че трябва да е само "Култура"  newsm78

Мацки, лека и отслабваща и от мен  Hug
VAVA, утре един голям минус, да те зарадва  Praynig
Debka, успех и на теб  Peace
Вещи, Цоци  Hug

# 113
Може разбира се, "Верея"0.1%, "Герма" 0.1% Peace
Никъде не е написано, че трябва да е само "Култура"  newsm78

Аз пробвах и трите вида, и Култура ми е най-безвкусно.   Sick
Верея и Герма са хубави, но все пак е въпрос на вкус.

# 114
  • Пловдив
Цитирам част от първия пост:

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%

# 115
Добро утро, мацки кльощавелки!
Ранобудница съм аз, че ще ходя на плаж (римува се само, не съм аз).
Гледам някакви режимни нискомаслени продукти са се раздавали снощи... Пък аз спя!
Бързам да направя кафенцето, ето и за вас

Стягам дисагите Дюкански, слагам банския на снажното си тяло и поемам.
Как ще ви изчета после, не знам...
Весел и чудесен ден ви желая!

# 116
Добро,утро!
Кафенце от мен
Къде сте, стари муцунки? smile3518Защо не пишете? newsm45
Желая на всички лек и отслабващ ден,а на упоритите третофазнички и четвъртофазнички  Winkзадържащ!
Чатъркииииии,обичЪм ви! smile3534 smile3534 smile3534

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 08:24 от perlata

# 117
Благодаря за отговора!Супер сте!!!А защо според Вас има такова "критикуване" на нашата диета по медиите-аз честно казано я намирам за доста логична/нямало плодове-ами в природата къде едно животно може да намери 1 килограм портокали и да ги изяде?
Аз лично смятам, че силата на диетата се крие както в обозримите и параметри/дни-килограми-преспектива, така и в логиката на обяснението.

# 118
 wavey

Среща в Надежда, засега сме 3-ма от Надежда, 1 от Триъгълника и 2 от Люлин + 1 от гр. Варна.

Датата е 26 май, Понеделник, от 18,30ч.

Заведението е Игуана, запазила съм 10 места (засега сме 6+1)
   (имам телефон за връзка)

Приемам ЛС с телефон за връзка от идващите, за да ориентирам, ако има объркали се

Ще се опитам да обясня къде се намира заведението.
Движите се по Ломско шосе, посоката е от надлез "Надежда" към бензиностанция Шел (или към Била - все тая).
Заведението се намира в пряката на банка ДСК. Малкия клон на банката. Не клона, който е в дългия блок успореден на Ломско шосе, а този малкия. Ъгъла с банката се пада преди Шел. Завивате в пряката, покрай банката на дясно. След 100-150 метра пак вдясно е заведението.
Казва се "Игуана" (някакъв ресторант пишеше на вратата, едно време си беше хубаво кръчме).
Ще се опитам да кача и карта за по-добра ориентация, а и за тези които немогат да се ориентират по писанията ми.
http://www.album.bg/svetlat/images/4129654/

wavey
ПП: Някой да носи самоснимачка, пу не съм аз Simple Smile

# 119
Добър ден  Hug Класирам се чак на 6 страничка   Whistling Връщам се да чета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт