Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 336
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 645
  • Oslo,Norway
преди 2 - 3 часа исках да поздравя рожденничките и всички останали обаче интернета ми се скапа малко и после пък излязох на кафенце та сега е момента да раздавам целувки и букети
ВАНИ НИК
ФОЛИаз и в скайпа и честитих ама хайде още веднъж
хайде сега по една голяма целувка на всички свалили килограмчета и грамчета
аз имам да се хваля с днешния - станаха 12 Laughing
лек и спорен ден на всички

# 646
La Fornarina, какво прекрасно момиченце си имаш!!  Heart Eyes

# 647
Моля,ако някой е правил дюкански сладолед икисело мляко с желатин да напише рецептите.Не ме бийте,защото рецептите не се отварят.Абе хубаво си мислех аз да ги принтирам,ама doh

# 648
  • Пловдив
Блогсайта може да не се отваря, но има закована тема с рецепти.

# 649
    Здравейте, момичета!
    Приемате, ли нови във вашите редици?Да диетуваш сам е ужасно скучно занимание.Аз съм от София.Висока съм 178 см.и тежа 72 килограма.На режима съм от януари месец и вече успях да разкарам едни 19 килограма Joy
    Фоли честит рожден ден!Бъди жива и здрава!Видях те на снимките бъди все така лъчезарна.Незнам колко си свалила, но определено не личи, че си имала някакви проблеми с  теглото.
    Вани честито и на теб!Желая ти здраве и успехи!
    Успех в режима момичета!

# 650
Фолиииииииииии,желая ти дълголетието на орлите,
твърдостта на скалите
и на всички банки парите!
Как да не те уважа с нещо свежо newsm78Съвестта не ми го позволява. hahaha Joy

Вани ник,и ти ,душко, да си щастлива и обичана!

# 651
La Fornarina-Много е красива дъщеря ти   bouquet Красиво и нежно момиче . Да ти е живо и здраво  Heart Eyes Hug

# 652
4естито на рождени4ката![/color]много касмет и лубов,и успехи с Дукан.На вси4ки снимки са много хубави  bouquet,много ви харесвам.днеска се теглих и не сам свалила ни6то Sad,но нали ми свар6и МЦ а и о6те карам ударния.днеска ми е 6 ден и 6те карам до 10дена добре се 4уствам.Хаеде целувки и много усмивки на кантар4то днес Hug

# 653
Ла Форнарина, много е хубава дъщеря ти!

Aluxa welcome Приемаме, ако слушаш, дадеш мерки и теглилки, ЕГН и домашен адрес, иначе - не Naughty Laughing А да - и ако  не питаш може ли кисело мляко Култура. Crazy

Amidala, изведнъж ще се изфорсираш надолу, споко.  Peace

Отивам на слънце, защото ме тресе в гадния офис!

# 654
Здравейте дюканки !Приемате ли нови при вас от вчера съм на диетата искам да сваля около 10 килограма ДАНО УСПЕЯЯЯЯ  Praynig.Ще ви следя постояно да си даваме кураж.  Peace

# 655
Здравейте дюканки !Приемате ли нови при вас от вчера съм на диетата искам да сваля около 10 килограма ДАНО УСПЕЯЯЯЯ.Ще ви следя постояно да си даваме кураж.

# 656
nadinka83 ...приемаме нови разбира се нали сме СЕКТА .... но хайде подай повече инфо за себе си ... възраст , от колко кила почваш , колко си висока ... скоро спазвала ли си диети и друго какво се сещаш ..

# 657
  • София
Значи тези дни ...необичайно за мен ...ми се яде нещо сладко ... та вчера забърках крем карамел ... добре го забърках нооооооо с печенето пак се провалих ( и тази тава изхвърлих) ...днес "личния ми теч " е намалял направо на спиране отива ...но пак ми се яде сладко ... така че този път ще заложа на сигурно ...ще забъркам КЕКСЧЕ ...
въобще както някой беше писал ...рязко се подобряват кулинарните умения на Дюканките ...
два дни аз да влизам в кухнята ... това си е постижение ...
а заради всички вас ( под вашия натиск) ...днес ще ощастливя гинеколожката ми с посещение ...
лелееееееее как ме манипулирате ....ей сега го осъзнах 
На колко градуса го печеш карамела? На мен ми е любим и винаги става на водна баня и на 160 градуса точно за 1 час.  chef bowuu

# 658
Сутринта голямо търчане, но сега се наместих и до поздравя малко хора..
Ори, Цоци и компания много готини бре, направо кеф да ви гледа човек...
Вани ник, честит празник!
Лабело, много си чаровна!
Сега ще почета малко докато се желира млекцето в хладилника и после .... Mr. Green

# 659
  • София
Поредното ми въпросче за днес  Blush
Мога ли да смеля триците в кафемелачката?  newsm78  chef

Общи условия

Активация на акаунт