Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 295
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 660
Момичета благодаря за отговорите за прясното мляко . Много съм ви благодарна!!!  Hug Hug Hug

# 661
Здравейте дюканки !Приемате ли нови при вас от вчера съм на диетата искам да сваля около 10 килограма ДАНО УСПЕЯЯЯЯ.Ще ви следя постояно да си даваме кураж.

И аз так  Simple Smile.

Направо не смея да пиша,че май бързо ми минава мерака с диетите.А ,вас ви намерих търсейки диета за съпруга ми.

От Сливен съм на 33 години -ръст 168 см в момента 72 кг и много ще се радвам да сваля 10-тина.Съпружеското тяло има да сваля 20-тина ,но е по-упорит от мен и вярвам ,че ще се справи.А и като сме двама по-лесно ще се готви в къщи.

# 662
    Орелия, аз именно с Културното кисело мляко се облажвам.Другите не са ми вкусни.За мерките и теглилките писах по-рано в темата.
    ralej можеш да мелиш тричките в кафемелачка.

# 663
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Поредното ми въпросче за днес  Blush
Мога ли да смеля триците в кафемелачката?  newsm78  chef
можеш  Peace ако си намериш кафемелачката  Mr. Green
 hahaha Цоциииии, тоз камък беше в нашите градини  Joy

жана Д'Арк - мъжете свалят мнооого по-бързо  Peace , даже с прегрешения  Confused не ги е срам. Имам такова чудо у дома

# 664
  • София
Момичета имам питане  newsm78
По дюканския калкулатор ми се получава
64 кг. Това какво означава - че никога няма
да стана 55 ли ???

# 665
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета имам питане  newsm78
По дюканския калкулатор ми се получава
64 кг. Това какво означава - че никога няма
да стана 55 ли ???
това значи, че най-бързо ще стигнеш до там и без усилия ще ги задържиш. не е невъзможно да свалиш до желаното от теб тегло - много момичета са го направили  Peace

# 666
Здравейте, момичета, не съм ви изчела до края, че синът ми дава зор за компа!
 newsm59 , Фоли!
 newsm59 , Вени ник!
Желая ви всичко най-хубаво - здраве, любов, късмет и перфектна фигура!
Ще питам нещо много странично - майка ми издирва книгата на лечитела Борис Николов за билката Бабини зъби!
Ако някой случайно знае къде я има , моля да ми напише!
Благодаря, предварително!
Обядвах пилешка пържола със салата домати и сега пия кола-лайт!
От утре съм само на протеини!
Приятен следобед!

# 667
    Странното е че аз задържам вече 15 дена на килата, които ми определя калкулатора.Аз съм си наумила, че ще свалям още.Чакане му е майката, е и папкане.

# 668
  • у дома с любимите си хора
привет!
Минавам само да се отчета,че съм още един кг надолу и общо до момента съм минус 14 кг.
А и още нещо-един въпрос.Може ли на галавечерята да омахам една купичка с череши?И бързам да кажа,че съм на ясно,че по принцип череши не се разрешават преди да сте метнали по мен тиганЯ.Ама все пак е галавечеря.Досега не съм се изкушавала от нищо и не съм прегрешавала,въпреки многото поводи...Но тези пусти череши са ми влезли в главата,пък и кърмя все пак.
Какво мислите?

# 669
 newsm79 1dishes 1swing newsm64  food002 kaffeetrmker_2 #CrazyХайде по едно следобедно кафенце момичета
Ла Форнарина , много чаровна щерка ти , а роклята ..........нямам думи  bouquet
Привет на новичките   bouquet

# 670
Гудиииииииии при мен по въпроса с кафемелачка а....няма тайна ....
такъв уред имах някога ...но след едно преместване от град в град се загуби...сега НЯМАМ

за мой ОГРОМЕН СРАМ .... бих направила пълно признание ..... НЯМАМ миксер или пасатор ....досега винаги съм ги намирал за без мислени уреди в МОЯТА кухня ....но с тези кексчета и други вкусотии май ще трябва да се обзаведа .... то е ясно като се запътя да купувам ...ще има една камара въпроси да ме "светнете" .... по темата "що е миксер и имали почва в моята кухня " ...

# 671
  • Пловдив
Привет секта!  newsm51

Фоли,     Желая ти здраве и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!

Вани ник, Да си здрава, щастлива и пътя по който вървиш да е вечно обсипан с цветя!

На всички в темичката пожелавам лек и приятен ден!   Kissing Heart  Kissing Heart

# 672
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Да се оплача ,че ме боли ужасно главата и ми е замаяно едно.Четох че е нормално първите дни ,ама да си кажа може да ми олекне.
Аз май пропуснах да дам мерки и теглилки.  Значи на 29 г. съм (поне  още 18 дена ) Joy Joy,95 кг. и 168 висока.Калкулатора ми дава 69кг.Бая мас ей бая нещо имам в излишък Crazy
И  да споделя как чакам да си ида да си направя рулца от раци с извара и кисело мляко ,мммм не е истина.  Blush

# 673
Да ви се похваля-за 5 дни-3кг.само на П.

# 674
  • София
здравейте,

още една чисто нова дюканка сектанка Simple Smile
този пост е пробен за да виддя колко бързо ще се появи,

успех на всички
и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЧКИ
май че видях три за сега, ако вземе че се появи този текст ще пиша повече и за моите режимни мъки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт