Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 295
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 735
Прекалено много станахте ,момичета, в темата.Редактирайте си поне постовете!
Сори,Вещи,не видях ,че си писала същото. Peace

# 736
Здравейте на всички отслабващи!!! Дайте съвет: цялото ми лице е с много малки пъпки и се лющи- дали това не е от диетата или май съм за дерматолог! Вие как си набавяте витамини??? Praynig

# 737
  • София
Пропуснах да ви споделя нещо много странно. Понеже постът ми остана на предната страничка, а темата върви здраво напред, ще си позволя нов пост, барем някой ме прочете и сподели мнение  Embarassed

Ако помните, преди време питах за вашето мнение във връзка с продължителното приемане на витамини. Така се случи, че примерно един месец след като започнах да пия витамини (от вида на Витарал и Центрум) и Калмацин, по лекарско предписание се наложи да започна да приемам други. Пих 1 месец другите витамини + Калмацин и таман се "върнах" да доизпия старите, и пак ми предписаха витамини по друг повод. Мамка му и прасе  #Cussing out . Изпих и тях, още месец, и рекох да си "довърша". Това прави примерно всичко 3-4 месеца постоянно приемане на витамини + Калмацин. Междувременно аз пак като простите питах тук аджеба някой друг да има с невероятно увеличен апетит напоследък. За съжаление предположението на Славе-то не се сбъдна, но апетитът остана. И така взех една проста мярка. Спрях и витамини, и Калмацини. От една седмица примерно.  И хоп, пристъпите на глад намаляха. Естествено, имам си апетит, хапвам си като разпрана, ходя си с торбите с манджа на работа, откак ме разкриха и колежките след Великден, вече не се и крия много-много и си ям когато ми кефне - разбира се, без нарушения.

Та цялото това изложение беше, за да ви питам, според вас възможно ли е много продължителният прием на витамини да е повлиял на апетита? Знам, че на деца се предписват с подобна цел някои витамини, ама...
За справка в книгата се говори за витамини на стр. 81

Тофу е от допълнително разрешените продукти, ако се не лъжа, мисля, че в зелената книга го няма  newsm78

# 738
От витамините при някои хора се увеличава апетита.При мен е така и аз затова не взимам, но май ще се наложи, но с почивки.

# 739
Зеленко, да възможно е да е от витамините, аз два пъти съм пила от Мултисаностола на детето и съм се чудех защо ми се яде, та две не виждам, докато се усетя - на децата ги изписват точно за разяждане.

Кой беше гладувал и иска да прави Дюкан, някой го е препратил към мен (аз не съм гладувала, поне от две години не съм, правих преобразяването на Майкъл Търмънд и си запазих постигнатото).
stelshi да, може да правиш Дюкан, но ако си гладувала както аз го разбирам само на вода, за да свалиш 6кг, то значи трябва задължително да се захраниш, за да може червата и стомаха ти да започнат да преработват отново храна. Това е все едно на новородно да му дадеш да мели хамбургер. След гладуване захранваш първо с неагресивни към стомаха и червата плодови и зеленчукови сокове, после пасирани зеленчуци, после на парченца, после се включваха млечните ако не се лъжа и т.н., докато включиш всички групи храни. И това ,ако си ме разбрала правилно е с цел да се подготви организма да работи нормално. След това можеш да си започнеш Дюкан. И да те предупредя в твоя случай много внимателно включвай овесените трици, те могат доста да ти издразнят стомаха след гадуването, дори и да се захраниш добре от него.
Аз бих започнала с една чаена лъжица за няколко дни, после да увелича на супена още два три дни и така да ги въведа.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 21:27 от svetlat

# 740
La Fornarina  Hugизказвам възхищението си към малката ти дъщеря и подбора на тоалета. smile3501
krikri Hugрадвам се ,че пак пишеш.
М-зИленкУтУ Hugразни хора ,разни идеали.Пия си витамини и изобщо не ми действат на апетита,калмацин също съм взимала.
Добре дошли на всички новички и успех. Hug

# 741
Зеленкото , относно комплексните витамини за деца - има съставка лизин хидрохлорид , която повишава апетита.При витамините за възрастни нямам наблюдения дали тази съставка е добавена.Така че провери им състава на твоите newsm78 Grinning

# 742
ВАНИНИК, Бъди много щастлива!

След вчерашната среща, съм още 0.6 кг надолу  ooooh! Видях 62 кг  Shocked Карам си 3-та по устав  Grinning единственно не съм хапвала позволените филийки хляб. Днес ми беше нишестен ден, направих си пълноз. макарони. Ще видя, как ще е кантара утре  Mr. Green
Исках да споделя  Hug Отивам да си прочета изпуснатото  #Crazy

# 743
Благодаря много svetlat! Само искам да отбележа, че не съм гладувала целенасочено просто нямах апетит и съм яла сигурно само вечер и то всичко в смисъл не само вода, ами готвено, сладко и т.н. Повечко работих и от недоспиването предполагам съм свалила 6 килограма за много малко време! И за това питам дали ще ги кача ако почна тази диета, защото при нея човек си яде нормално! Благодаря, че всички се отзовахте! Много сте готини!

# 744
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ваниник, много щастие, любов, здраве и тн!  bouquet

Ако съм пропуснала някой празнуващ нека се чувства поздравен!  Hug

Иначе днес съм режимна.
Гледах снимки - момичета страхотни сте, а татит е истинска хубавица   bouquet

Лека и режимна вечер ви желая, усмихвайте се повече в тази топла вечер!   bouquet

# 745
  • София
Добър вечер!
Да се отчета:

Крем-карамел (без карамел)   chef  chef Да не ми се скарате, че е много с 500 мл прясно мляко 0,1%, 5 яйца, 15 хапченца (има нужда поне още от 5, не е много сладко) подсладител и 2 ванилии - ще се презастраховам, че вкъщи сме трима режимни.

И да се похваля - ще ставам леляяяя  Wine Glass Wine Glass Wine Glass  ylinfant

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 22:33 от ralej

# 746
  • София
Привет ви!
Комши, как си Ваа, звучиш добре Simple Smile
Стелшидобре дошла и успех  bouquet.Светлатти го е разяснила добре захранването, и от това което чета, можеш да го направиш по-ускорен вариант ..Триците наистина раздразват стомаха, ако е по-чувствителен, но тя ти е разяснила как да постъпиш Peace
АмериСпри с тез минусчета, бе душааа Heart Eyes
МзИленкутуНяма толкоз да се пУашиш, нали знаеш как да угасиш апетита WinkНо пък от друга страна ми се вижда много продължително това приемане на витамини Thinking
Лека вечер на всички  Hug

# 747
  • Бургас
stelshi ,аз започнах Дюкан след гладуване,нямах проблеми никакви,просто си хапнах първи ден само пилешко месо и риба тон и не помня точно какво ,но по малко.
Не се притеснявай почвай си режима,а да сутрин триците ги ядях без мляко,аз доста късно проядох мляко.
ralej ,браво за крем- безкарамела,добре че още не ми се е прияло сладко,но ако стане ще си го забъркам и аз.
Nino4ka ,пиеш ли достатъчно вода,може ли да е от по топлото време?

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 22:20 от Mira(vatan1919)

# 748
Здравейте момичета, ако някой ме помни (защото пиша рядко), да кажа, че резултатът до сега е за 5 седмици 8кг.
Влизам чат-пат и ви чета и черпя вдъхновение  Hug
Искам да питам нещо, днес за първи път си направих ролца от раци. Не съм сигурна дали трябваше да се получи точно това, което стана  newsm78 От камерата директно ги овалях в яйце и пшенични трици и ги сложих в тефлонов тиган. Запекох ги от всяка страна и готово. Направих и сос от кисело мляко, копър и чесън. Да кажа....не съм убедена, че бяха готови. Вкуса беше като на печена царевица (може би заради триците), а от вътре сместа стоеше като глетаво тесто, малко меко, малко лепкаво....та така. На мъжа ми му допаднаха, ама на мен все ми се струва, че не стана това, което трябваше. Та ако може, дайте съвет - къде сбърках. Останаха за още една вечеря ролца, така че ... пак ще се готви  Rolling Eyes

# 749
Здрвейте ..как ви Цоци в момента без да се "напъне " може да играе ролята на "умиращия лебед " .... в онзи балет с лебедите ....

значи съгласно повелите на БАНДАТА ...нали вечера ме наритахте ... с тигани и убеждения да отида на лекар ...и аз нали съм едно изпълнително същество днес се подредих в 16:30 при докторката ....иииииииии сега да рапортувам
казах си аз кога колко закъснявало избързвало ...сега какви номера ми играе ... гадното ми цикълчееееееее (проклето) ..... иииииии естествено и казах че от почти три месеца съм на режима на Пиер Дюкан
Тя ( докторка с ..... години стаж май и тя вече не си ги помни колко са ) ... каза небрежно "аааааааа знам го този режим " .... и НИКАКВА ОТРИЦАТЕЛНА РЕАКЦИЯ неина нямаше ... прегледа ме ..и се оказа и отвътре съм ОК ...няма кисти няма аномалии ....спиралата си стои там дето и е мястото и положението .... та демек няма видима ( на ехографа ) причина да имам сега този теч .... и генералното заключение на докторката беше .... че причината е натоварването съчетано с бързо ( според нея е бързо темпото с което свалям килограмите ) сваляне на килограми и това сега ми е докарало този теч ....
пазарих се аз за хормоналните, но тя въобще и немислеше да ми дава на този етап хормонални изписами кръвосиращи Dicynone и Calcium C ...и ако не тругне до 2-3 дни на спиране кранчето тогава няма разнимаване с хормоналните ....
та за режима въобще не се изказа негативно ...единственото което пита е данеби като съм на този режим да го съчетавам и с 'гладуване" (демек да съм гладувала ) извадих я от това съмнение ... и тя просто каза "МОМИЧЕ НАМАЛИ ТЕМПОТО " поне за няколко дни организма понякога си отмъщава "

ееееееееееее това е ....кака ви Цоци ... е ОК ... обещах че утре  newsm12НЯМА ДА ПЪТУВАМ НИКЪДЕ ..и ще почивам  smile3506...

хей комикс ......срещата не беше само за обитателки на кв.Надежда .......аз съм ЛЮЛИНКА .... и бях на срещата ...  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт