КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 7 - ВАКАНЦИЯТА

• 40 529
  • 414
  •   1
Отговори
# 330
Миленка, засрами ме и ходих да гледам колко стр. са книгите. Говорех за "Лили Чудото" - 100 стр. са, но има картинки.

# 331
  • Sofia
Боже, прочетох "за мутрите"  ooooh! И си викам - я да видя къде учат мутрите....  Crazy

Ух, слава богу този път не ни заплашва тежка болест, дано мине за 2-3 дни, вече прежалих тържеството де, защото дотогава май няма да е ясно дали е оздравяла напълно. Температура последно поооочти нямаше, дано и нощта е спокойна!

radmila, благодаря ти, със съня нямам особен проблем, напоследък независимо какво ми виси на главата, лягам и спя, иначе съвсем зле се чувствам. Най-големият ми проблем с ученето е, че сама не мога да се организирам и само се помотвам, планирам!! как, кога и по какво да уча  hahaha, а вчера тъкмо се мобилизирах, свърших реална работа и реших днес да ходя да ме поизпитат малко и хоп - плановете отидоха на кино.  Laughing

# 332
с
Боже, прочетох "за мутрите"  ooooh! И си викам - я да видя къде учат мутрите....  Crazy
.....................

Joy Joy Joy аз в предна тема бях сложила едно такова инфо. Някъде бяха писали и ставаше дума не за родна България, а за швейцарки колеж май.
Поздрав за твоето детенце:

Чело коте, чело коте
http://www.vbox7.com/play:0e4ad593

# 333
и още нещо

Червената шапчица

Живяла е нявга, живяла е нявга
една Чрвена шапчица.
О-бим-бам-буки-буки-бам-буки -
една Червена шапчица.

Веднъж тя отишла, веднъж тя отишла
в гората да бере цветя.
в гората да бере цветя.

Там тя видяла, там тя видяла
един кръвожаен вълк.
един кръвожаден вълк.

И той я попитал, и той я попитал:
"Къде живее баба ти?".
"Къде живее баба ти?"

"Баба ми живее, баба ми живее
на края на горичката".
на края на горичката.

Вълкът й казал, вълкът й казал,
че иска да я навести.
че иска да я навести.

Той отишъл, той отишъл
първи във къщата.
първи във къщата.

# 334
# 335
# 336
ДОБРО УТРО, РАНОБУДНИЦИ!

ПОЗДРАВ:
http://www.vbox7.com/play:45f23ddf

ПРИЯТЕН ДЕН!

# 337
  • София
Добро утро и от мен!
Благодаря, Дани, за поздрава!  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 338
  • София, Манастирски ливади
Добро утро и от мен!

Как сте днес? На мен ми се очертава ден лишен от задачки, което мисля, че е добре  Wink

Маймунка, как е Ради?

# 339
как я карате? Simple Smile))
Маймунка, как са детенце, изпити?

Евето, а твоята сладурана?

Софи, как си? Притеснявам се нещо за теб.  Confused

# 340
  • София
Има някакво затишие в темата, май. Simple Smile
Да не сте тръгнали по почивки вече?  Hug
Дани, благодаря ти, с надежда съм да ставам все по-добре.  Peace Нали надеждата последна умирала...

Яяя, станах потребител!  Grinning

# 341
  • Sofia
Добре сме днес, няма температури, нито нищо! Утре ще отидем на проверка при доктора.
Изпитите ги зарязах, просто няма на кого да я оставя тези дни, а и сега ми припират да свърша една работа.
Ще си се явявам на редовната сесия, тези, които исках да отметна, са от преди.  Embarassed

# 342
Маймунка, не си за завиждане. Важното е, че детенцето е добре.

СОфи, честито! 

Иначе аз снощи напуснах доста инфо тук. ДОри попаднах на някакъв учителски форум и там си обсъждаха как се откреива ЧДГ. Леко ме учуди обаче отношението и позицията. Хем говорят за ЧДГ, хем си знаят своята песен - да вдигнели таксите в ДДГ, да върнели общ. терени, а най-много ме учуди едно странно отношение - в ДДГ имало и деца на заможни родители. Доста се възмутих! Що за дискриминация. Всеки сам си преценява, а тяхната работа е да си гледат работата. Simple Smile) Много странно защо гледа в чуждата паничка. А, да, как определят кой е заможен родител. Та съвеът в цялата история беше да се открива не ЧДГ, а "приемна" - не схванах смисъла. Родителите сами да носят храна на децата и да се научели, че услугата "гледане на деца" се заплащала добре.

# 343
  • София, Манастирски ливади
Маймунка, не си за завиждане. Важното е, че детенцето е добре.

СОфи, честито! 

Иначе аз снощи напуснах доста инфо тук. ДОри попаднах на някакъв учителски форум и там си обсъждаха как се откреива ЧДГ. Леко ме учуди обаче отношението и позицията. Хем говорят за ЧДГ, хем си знаят своята песен - да вдигнели таксите в ДДГ, да върнели общ. терени, а най-много ме учуди едно странно отношение - в ДДГ имало и деца на заможни родители. Доста се възмутих! Що за дискриминация. Всеки сам си преценява, а тяхната работа е да си гледат работата. Simple Smile) Много странно защо гледа в чуждата паничка. А, да, как определят кой е заможен родител. Та съвеът в цялата история беше да се открива не ЧДГ, а "приемна" - не схванах смисъла. Родителите сами да носят храна на децата и да се научели, че услугата "гледане на деца" се заплащала добре.

newsm78 тва нещо не го разбирам...кви са тия 'приемни'??? пак тъпотии измислят! А това със заможните родители е много просташки коментар, ама българина именно завистта го кара да диша, така че не се учудвам!

Иначе сладуранката е ок! Днес сме на градина, довечера като я взема ще я закарам при майка ми, ще спи там, а ние с баща си сме 'младоженци' тая вечер и ще скиториме на някъде  Crazy

# 344
  • Sofia
Прочетох го и аз това. Тази "приемна" не я разбрах - за детски клуб ли става въпрос (като тези, които се обсъждат в темата за частните ясли  Simple Smile)?
А дали в ЧДГ или "приемна", или каквото и да е частно заведение, родителите вече са наясно, че ще трябва да "плащат добре", какво има да бъдат приучавани още? Thinking Останалите, болшинството, които са в ДДГ, ще продължат да си плащат държавната такса и няма да може да им бъдат натрити носовете.  Laughing

Мен ме развесели ето това от линка за "мутрите"  Wink - "Идеята на образователното министерство, според мнозина, била да се покаже, че езиковите гимназии не дават добра подготовка и впоследствие да бъдат постепенно закрити. Така щял да се разчисти пътят на частните езикови училища."

Общи условия

Активация на акаунт