От кой матрак сте доволни?

• 577 389
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 135
  • София
а някой от вас да има дископатия? защото аз имам и от цялото ми четене по форуми така и не разбрах, какъв матрак е най-подходящ, само за темпур знам, но те струват колкото един скромен автомобил, затова и ги подминавам като вариант...

Аз съм с дископатия (+ радикулит + тазова аномалия + прищипан нерв+ oперация на опашна кост +шипаве на таза). От твърд матрак ми ставаше по-зле.От много мек-също.С голямо внимание и много питане тръгнах да избирам. Взех на Маgniflex . Предлагаха ортопеди4ни , анатоми4ни и комбинирани. Избрах 50% ортопеди4ен /50%анатоми4ен . Ве4е 1 год. и 3 мес. спя на него и съм много доволна, и възглавницата ми е такава. Струваше към 500 лв. едини4ен - 82/200см.

Mery 79, благодаря ти за коментара! Мисля, че ще попадна в твоята графа 50% на 50%. Разбира се, че ще разгледам по-подробно всички възможни матраци, но от предварителната информация и това, което усещам за себе си мисля, че това ще ми е най-добре. Дано твоите болежки да се оправят, което колко може, че това си е голям тормоз. Сърдечни поздрави!

# 136
а някой от вас да има дископатия? защото аз имам и от цялото ми четене по форуми така и не разбрах, какъв матрак е най-подходящ, само за темпур знам, но те струват колкото един скромен автомобил, затова и ги подминавам като вариант...

Аз съм с дископатия (+ радикулит + тазова аномалия + прищипан нерв+ oперация на опашна кост +шипаве на таза). От твърд матрак ми ставаше по-зле.От много мек-също.С голямо внимание и много питане тръгнах да избирам. Взех на Маgniflex . Предлагаха ортопеди4ни , анатоми4ни и комбинирани. Избрах 50% ортопеди4ен /50%анатоми4ен . Ве4е 1 год. и 3 мес. спя на него и съм много доволна, и възглавницата ми е такава. Струваше към 500 лв. едини4ен - 82/200см.

Mery 79, благодаря ти за коментара! Мисля, че ще попадна в твоята графа 50% на 50%. Разбира се, че ще разгледам по-подробно всички възможни матраци, но от предварителната информация и това, което усещам за себе си мисля, че това ще ми е най-добре. Дано твоите болежки да се оправят, което колко може, че това си е голям тормоз. Сърдечни поздрави!

Благодаря ти за пожеланията. Доктор ми трябва на мен, само матрака не може да ме излекува. Повярвайте ми, струва си да дадеш пове4ко пари. Като избирах само една мисъл ми беше в главата - 4е прекарваме 1/3 от живота си в леглото luvbed

# 137
От всичко прочетено дотук, май ще се спра на Екон. Магнифлекс ще ми дойдат скъпичко. Иначе не бих отказала. Mr. Green

# 138
  • софия
Ние сме с Magniflex.Страхотен е!

# 139
разгледай сайта на матраци Тед,аз съм доволна от тях засега
и аз съм дояолна от тед

# 140
Здравейте!От две-три седмици чета форумите за матраците и не взимам решение.Преди над 10 години купихме матраци за спалнята и за детската стая.Тогава нищо не се коментираше за тях.Казаха ми само,че са италиански.Не разбрах какви са точно,но в момента като ги гледам ми се струва,че са пружинни.Тъй като са двулицеви,ги обръщам при смяната на сезоните.До този момент нямаме никакви проблеми-става въпрос и за трите матрака.Нито скърцат,нито обиват.Който и да е идвал на гости и спал на тях е много доволен.Сега обаче децата ми желаят по-широки легла.Съответно трябва да сменя и матраците.Погледнах старите и видях,че на тях пише elite.Потърсих в нета и на това име излиза само някаква съмнителна българска фирма,която произвежда и мебели и матраци.Данните за фирмата са доста оскъдни-може да е някоя нова използваща името на известна италианска фирма,а може и старите ми матраци изобщо да не са италиански.Напоследък много рекламират "Дормео",но по форумите няма много мнения за тях.Цените им са средна работа,а и като модели ме устройват.Въпросът обаче е дали това което пише в сайта им е вярно.Моля,ако някой има мнение и е закупил от тях да пише.Мебелите пристигат след седмица,а още не сме се спрели на матрак. Simple Smile

# 141
Сега проверих и се оказа,че старите матраци са наистина италиански-demaflex.Случайно някой да знае дали се внасят в България матраци на тази фирма?

# 142
Сега проверих и се оказа,че старите матраци са наистина италиански-demaflex.Случайно някой да знае дали се внасят в България матраци на тази фирма?
  ЕТ"РАДИМА" София -бул. Скобелев 10 или 19-тел.02/52 05 46 

# 143
  ЕТ"РАДИМА" София -бул. Скобелев 10 или 19-тел.02/52 05 46 
Благодаря много!

# 144
Аз съм много доволна от матраците Нани, вече за второ легло купуваме от тези с memory и се спи супер. Аз имам гръбначно изкривяване и на друг матрак винаги се събуждам схваната, но с този се родих  Peace

Също сме с Нани, също много доволни! След раждането имах болки в кръста, купих си космодиск  Mr. Green, от както спя на Нани, нямам проблем, честно! Знам, че го избирахме много , ама ортопедичен ли беше, ергономичен ли забарвих  Crazy. За Рая взехме същия. Едно не ми се нрави, много са високи (дебели) !

# 145
Ние сме с Ortopedico, Magniflex. Хубаво е че се споделя тук за марката, но като не се укаже модела мисля полза много няма.

# 146
  • София
Ние сме с Ortopedico, Magniflex. Хубаво е че се споделя тук за марката, но като не се укаже модела мисля полза много няма.

Права си за модела, тъкмо се бях втурнала да пиша за това. Аз съм с дископатия, но се оказа, че Naturcomfort и Ortopedico, които имат по-високи нива на ортопедичност изобщо не са ми удобни. Полягвах на няколко пъти на всички модели и стоях достатъчно дълго време по гръб, корем и на двете страни. Най-удобни ми бяха Duoflex и Memoflex, затова и някой от двата ще вземем. Да уточня, че всички модели са на Magniflex. Друг подобно удобен е латексовия на Релакс. Екон не са ни удобни, макар че ме привличаха заради ниската цена. Нани също не ни вършат работа, а и като гледах дунапрените и вкложките от парцали (при Релакс също ги има), които слагат, реших че няма да е много удачно, защото единият от нас е с алергии. Може да не ги използват за всички модели, но не ми хареса.

# 147
  • във фурната
Най-накрая се сдобихме с матрак за спалнята.Както по-нагоре бях писала,реших да е Мемофлекс на Магнифлекс.На мен ми е супер удобен/аз тежа 50 кг/,на мъжа ми,обаче-хич  CryА аз най -вече заради него реших да е този,защото на него му беше писнало да спи на твърдо.Но да кажа,че този матрак явно не е с много голяма плътност и е прекалено мек за по-тежки хора(той тежи 105 кг).И като легне,след няколко минути матрака се сплесква под него,дотолкова,че усеща ламелите на подматрачната рамка.Сега незнам какво да правя.Дали да не купя един на Тед,който да сложа отдолу?Но пък така дали ще могат да дишат двата матрака? newsm78

# 148
  Изчетох темата /беше ми много полезна,затова благодаря на споделилите/и накрая набързо прескочих до склада на Екон във Варна-складът е порутен и мизерен,но купих матрак-пенолатекс,90 см/200см/16см,М/средно твърд/,лукс/с цип/.Хареса ми ,че е мек,дамаската също е хубава и нехлъзгаща се.Истината е ,че още никой не е спал в-у него,но занапред ще споделя повече впечатления.Външно и на пипане го харесах,то и без друго в склада няма възможност за истинска проба,тъй като всички матраци са натрупани един в-у друг и са пакетирани.

Баница йованица,съжалявам,не знам какъв съвет да дам в случая,нямам опит.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 23:50 от ФЕЯТА

# 149
  • Варна
Фея, къде го откри склада? Ние миналата година го търсихме на адреса даден в сайта, но там нямаше нищо такова. Тъй и не разбрахме къде са го преместили.

Общи условия

Активация на акаунт