От кой матрак сте доволни?

• 577 416
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 150
Казвам.
Обадих се на тел.502025 във Варна,служителката каза да идем да си изберем-в административната сграда на ЛЕДЕНИКА ММ ,на 2 ет.,стая номер 207 е офисът им,после отидохме със служителката в склада,който е по-навътре,след портала вдясно,там е порутеният склад,голямо хале всъщност,оттам си натоварихме матрака и после се върнахме да си платим в офиса.Разстоянието м-у тях е 150-200м.Задължително с кола се отива.
  Леденика ММ се намира в Западна промишлена зона,ще питате по пътя ,за да ви ориентират,това е пътят за Тополи.Сравнително бързо го намерихме
   Цените са същите като обявените в интернет сайта на Екон.Гаранцията според етикета е 10 г.дамаската ми харесва-мн.мека и е на порички,не е лъскава жакардова като на Нани.

# 151
  Изчетох темата /беше ми много полезна,затова благодаря на споделилите/и накрая набързо прескочих до склада на Екон във Варна-складът е порутен и мизерен,но купих матрак-пенолатекс,16см,М/средно твърд/,лукс/с цип/.Хареса ми ,че е мек,дамаската също е хубава и нехлъзгаща се.

купих и аз същите матраци на Екон и за детската и за спалнята.От 3 седмици спим на новите матраци и за момента много са ми удобни,но все пак имам много кратък опит за да давам съвет,въпреки,че точно от мнения във форума се спрях на Екон.Надявам се да остана доволна в бъдеще,както съм и сега. Peace

# 152
  • Варна
А, ние с матрак се сдобихме още преди няколко месеца, но го взехме от един мебелен магазин, защото не можахме да намерим склада. Просто исках да знам къде е, ако се наложи за нещо друго. А иначе матракът ни е същия като вашия, и аз много го харесвам, дамаската е супер и много удобно се спи на него.

# 153
  • София
Кой магазин / шоурум бихте препоръчали за матраците на Magniflex, където да могат да се изпробват ?

# 154
  • София
Кой магазин / шоурум бихте препоръчали за матраците на Magniflex, където да могат да се изпробват ?

В Зона за дома има шоурум, но виж и на сайта им, има пълен списък с магазините, където могат да се пробват.

# 155
Aз съм доволна от пенолатексовите на Екон. Peace

# 156
  Детето  е мн.доволно от новия си матрак-спи до късно Simple Smile,казва че бил по-мек от матрака на кошарата/който бе с дунапрен и кокосова вложка,двулицев/.
/ Новият е на Екон./

# 157
За новата спалня сме се спряли на латексов матрак ЕКОН.
Моля споделете как сте решили проблема с мухлясването при латексовите матраци, достатъчно ли е проветряването им , а и на какъв период трябва да се прави.

# 158
  • Варна
Сега лятото нямаме проблеми - обръщаме си го на 2 седмици, повече за да не се деформира, отколкото за проветрение. Но зимата... с тази влага в апартамента, направо не знам честно казано. Не ми се мисли как ще се спасяваме Rolling Eyes

# 159
И ние сме се насочили към матрак на Екон за новата ни спалня. Освен в склада им във Варна го намерихме и в един магазин. Някъде във форума видях, че някой беше споделил, че и там се намират тези матраци - близо до ъгъла на Пирин и Сливница, посока лятно кино Тракия, от дясно - втория или третия магазин е. Цените са им същите, като обявените в сайта на Екон.

# 160
  Наистина  ли на 2 седм.трябва да се върти латексовия матрак и как- в посока крака-глава или в посока лице-опаки?Нашето легло е с подматрачна рамка,под която няма чекмедже или ракла,т.е.,диша отдолу,на колко време е нужно това проветряване,за което отворихте дума?

# 161
  • София-Варна
Извинявам се за невежеството,но сме си избрали легло с механизъм,а матрака към него е дунапренен...(другия вариянт е пружинен) .На мен това нищо не ми говори,ако може някои да сподели мнение,ще съм много благодарна!!!

# 162
Казвам.
Обадих се на тел.502025 във Варна,служителката каза да идем да си изберем-в административната сграда на ЛЕДЕНИКА ММ ,на 2 ет.,стая номер 207 е офисът им,после отидохме със служителката в склада,който е по-навътре,след портала вдясно,там е порутеният склад,голямо хале всъщност,оттам си натоварихме матрака и после се върнахме да си платим в офиса.Разстоянието м-у тях е 150-200м.Задължително с кола се отива.
  Леденика ММ се намира в Западна промишлена зона,ще питате по пътя ,за да ви ориентират,това е пътят за Тополи.Сравнително бързо го намерихме
   Цените са същите като обявените в интернет сайта на Екон.Гаранцията според етикета е 10 г.дамаската ми харесва-мн.мека и е на порички,не е лъскава жакардова като на Нани.
Ние в склада не сме ходили, само в 207-а стая. После след поръчка по телефона го достави момичето и платихме на място. Доставката е безплатна в рамките на града, което при други или не е опция или е възможно срещу 20лв. Ние взехме 144/190/18 с цип за 495лв., отзиви по-нататък. Само май и рамка ще трябва да вземем, че е препоръчително за латекса. За склада да допълня, че от кръговото под Метро се поема към Тополи и точно след печатницата на Труд и 24 часа се свива вляво и след стотина метра вдясно. Момичето каза, че ги има и в мебелен магазин Алекс в 68-и блок в Чайка и евентуално ще отида да им видя възглавниците там дали ще ми харесат да подменя дунапренените.

# 163
Разгледай матраците на Happy Dreams, аз от години ги ползвам! Сайта им е: http://www.happydreams-bg.com/?p=catalogue, ето и модела, който аз имам и съм доволна.
http://www.happydreams-bg.com/?p=product&aid=5

# 164
Aз съм доволна от Magniflex. Преди бяхме с матраu на Тед и разликата е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт