От кой матрак сте доволни?

• 575 846
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Въпрос и от един Татко.Като ми трябва нещо за вкъщи,първо тук проверявам и после евентуално взимам.Но от прочетеното до тук,всичките 96-страници,не разбрах за моя фаворит.От много четене и лежане си харесах,матрак и подматрачна рамка на фирма Росмари.За техния матрак срещнах само два или три въпроса,но нямаше отговор.За матрак Симпъл иде реч.А подматрачната рамка е Дрийм систем.Четох че препоръчвате на фирма Скалар,но техните ламели влизат в рамката.А на Росмари стоят върху нея.В случая кое е по функционално като изпълнение. И това че матрака няма борд,не се ли смачква по лесно покраищата,защото матрака е със сваляема калъвка но няма борд.

Росмари са представители на ЕКОН. Така че матракът по всяка вериятност е латексов.
За подматрачната рамка -  взех на Скалар, здрава е, но изпълнението не ми хареса, малко 5 за 4 направено, ламелите са добри, но заварките на металната рамка са под всякаква критика. И като му казах на господина, той ми каза "Е, какво толкова, това влиза под дървото отдолу, няма да се вижда". Много ме дразнят такива изказвания.
Иначе, моят матрак е с борд. Не че другият се смачква, но някак по-добре ми изглежда такъв с борд. А и го взех на промоция, доста изгодно.

# 1 441
РРР  така е за Скалар, личат си заварките  Laughing
Обаче аз лично съм направила моя избор. По-добре с некрасиви заварки, но изключително здрава и удобна.
Отколкото супер красива. Така или иначе наистина не я виждам изобщо  Crazy

# 1 442
  • София
РРР  така е за Скалар, личат си заварките  Laughing
Обаче аз лично съм направила моя избор. По-добре с некрасиви заварки, но изключително здрава и удобна.
Отколкото супер красива. Така или иначе наистина не я виждам изобщо  Crazy

Е, при мен леглото е с повдигащ механизъм, така че ще я виждам...

# 1 443
И при мен е така, но определено не я забелязвам  Laughing

# 1 444
И моята не се вижда, пада се по- надолу от дървената част, подпъхвам си ръката.

# 1 445
  • София
Мен не ме притеснява ако нямат чак такъв търговски вид,рамките на Скалар.Важното е да са здрави.Росмари са представители на Екон,но аз съм харесал друг техен продукт.Матрак СИМПЪЛ.Но отзиви за него няма,и най интересното,че в техния офис не ми го предложиха.Аз търсих при тях да видя тези на Екон,но не знаех че правят и матраци.В последствие научих в Лабиринта за тях,и ми допаднаха много.Консултанта дори ми го препоръча пред други на по висока цена.Рамките на Скалар,само в техния офис ли мога да ги погледна.

# 1 446
Бях се отказала от Тед. Имам фаворит С, които се повреди. Но им се обадих за рекламация и за моя голяма изненада изключително любезно ми предложиха да ми го заменят със същия или да си доплатя за по-нов модел Grinning.
Има ли някой с Матера да сподели мнение? Мерси.

# 1 447
Здравейте!
Трудно и времеемко е да се изчетат 97 страници Simple Smile Не смогнах да смеля всичко като информация. Определено съм впечатлена от Екон, но това което аз харесах за нас(160/200) излиза доста като цена  Confused
Колебанията ми са между Екон и Дормео. Ще се радвам на съветите ви, може и на лични, коя марка да избера.
Благодаря предварително!   bouquet

# 1 448
Мила, точно твоя размер в момента е на промоция на Екон, приятелката ми звъня онзи ден, имат все още налични. Мисля, че 20 % беше намалението, опитай!

# 1 449
Да кажа и аз, за матраци Тед. Взеха си рекламирания матрак и ми доставиха новия, в рамките на два дни. Изключително любезни и без никакви обструкции. За пръв път ми се случва да рекламирам стока, без да хабя нерви и да се ядосвам. Ако се налага да пазарувам нов матрак ще е само ТЕД. А ТЕД Матера е много удобен.
Много благодаря на Лилита, за добрата идея.    bouquet

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 17:56 от simeon3

# 1 450
Не си купувайте матраци с пружини. Много бързо се продънват и пружините ти се забиват в тялото Cry

# 1 451
Да кажа и аз, за матраци Тед. Взеха си рекламирания матрак и ми доставиха новия, в рамките на два дни. Изключително любезни и без никакви обструкции. За пръв път ми се случва да рекламирам стока, без да хабя нерви и да се ядосвам. Ако се налага да пазарувам нов матрак ще е само ТЕД. А ТЕД Матера е много удобен.
Много благодаря на Лилита, за добрата идея.    bouquet
Радвам се, че съм била полезна Simple Smile

# 1 452
Ние за детето взехме Екон, а за спалнята Магнифлекс. Екон-а е ужасно тежък. Аз обичам да спя на по-твърд матрак и ако трябва да съм честна Магнифлекса ми е доста по-удобен... докато съпругът ми е на съвсем различно мнение. По неговите думи Екон са най-удобните матраци.

# 1 453
Не си купувайте матраци с пружини. Много бързо се продънват и пружините ти се забиват в тялото Cry

Глупости..Ако е някакъв самоделен-евтина русенска "приста" - да. Но хубав матрак с бонел и с всички слоеве филц,дунапрен,вата - не ! Peace
Пружинния е по-твърд и е добър за тежки хора.

# 1 454
  • София

Глупости..Ако е някакъв самоделен-евтина русенска "приста" - да. Но хубав матрак с бонел и с всички слоеве филц,дунапрен,вата - не ! Peace
Пружинния е по-твърд и е добър за тежки хора.

В развитите страни вече не предлагат матраци с пружини.

Общи условия

Активация на акаунт