От кой матрак сте доволни?

• 575 861
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 425
Ако можете да си позволите матрак от 1000 лв- добре, блазе ви, аз лично не мога. Моят Екон струваше 400 лв и 5-та година не е мръднал, не е мирисал, пера си калъфа и става като нов...не знам за вашите, моят е супер. Приятелката ми си купи, много е доволна, все едно говорим за различни матраци. Признавам не съм спала на матрак от 1000 лв, ако се докопам до такъв някой ден, може и аз друга песен да запея, но след Нани, Екон е просто върха за мен.

# 1 426
Твоят пост доказва, че матрак трябва да се избира след като се пробва. Аз бих казала същото, но на обратно- след Екон, Нани просто са върха Simple Smile Нашият е Модена за 330 лв и се ползва 3 години. Няколко пъти съм писала тук колко съм доволна Simple Smile))

# 1 427
Влязох да го погледна, той прилича на дунапрен, нищо не пишеше на сайта, какъв се води? Щото 300 за дунапрен са си много пари даже. Моят размер е 400 лв, колкото Екон-а.

# 1 428
И за мен натрак по скъп от 300 и малко отгоре за момента е непосилен. затова си харесах модела на Хегра-стейси,който е с отстъпка,ако не са се изчерпали количествата. Някакви мнения за него?

# 1 429
Влязох да го погледна, той прилича на дунапрен, нищо не пишеше на сайта, какъв се води? Щото 300 за дунапрен са си много пари даже. Моят размер е 400 лв, колкото Екон-а.

Пенолатексът няма нищо общо с дунапрена, ама нищо! В сайта на Екон има подробна информация от какъв вид дърво се добива и какви са предимствата на латекса, технологията на обработка и т.н. Препоръчвам тези матраци с чистата съвест на потребител, уверил се в  качеството им. И никак не съм съгласна с изказвания, че повечето тук не са доволни, напротив, изключително рядко чета негативни мнения. Ако някой открие дори и минимално съдържание на дунапрен в матрак на Екон, може спокойно да се обърне към Комисията за защита на потребителите.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 14:11 от Анонимен

# 1 430
  • София
Болшинството мнения са на ДОВОЛНИ от ЕКОН.
И аз съм от тях.

# 1 431

Пенолатексът няма нищо общо с дунапрена, ама нищо! В сайта на Екон има подробна информация от какъв вид дърво се добива и какви са предимствата на латекса, технологията на обработка и т.н. Препоръчвам тези матраци с чистата съвест на потребител, уверил се в  качеството им. И никак не съм съгласна с изказвания, че повечето тук не са доволни, напротив, изключително рядко чета негативни мнения. Ако някой открие дори и минимално съдържание на дунапрен в матрак на Екон, може спокойно да се обърне към Комисията за защита на потребителите.

Не знам защо цитираш мен, аз съм от доволните собственици на Екон, прочети поста ми  Peace

# 1 432

Не знам защо цитираш мен, аз съм от доволните собственици на Екон, прочети поста ми  Peace

Цитирам изказването ти, че пенолатексът прилича на дунапрен и съответно и това коментирам.

# 1 433
Изобщо не съм твърдяла това, моя е пенолатекс, знам как изглежда. Коментирах матрака на Тинчето, Нани Модена, той ми приличаше на дунапренов на снимката на сайта. Имах предвид, че за 400 лв  не бих си купила дунапрен, а задължително пенолатекс.

# 1 434
E, аз не задължавам никого с мнението си... има и доволни от екон, има и недоволни. Първо имах такъв матрак и в средата пропадна. Второ пенолатекс ама друг път, дори на сайта на екон пише, че естествения състав е минимален процент. да не говорим, че  са хидроскопични и попиват влагата. Последното съм го чела в тази тема, не знам на коя страница.

колкото до дунапрена- това не е прост дунапрен, който можеш да си купиш от женския пазар. това е студена пяна, която се раздува по разни специални технологии. За съжаление не мога да ти ги обясня, защото не съм специалист. Моет омнение е на обикновен потребител- дупка в средата на този " дунапрен" няма, за разлика от "пенолатекса" на екон

Не убеждавам никого в нищо, всеки да си купува каквото иска. Все пак сме тук, за да споделяме личен опит и впечатления. Моето е това, не задължавам никого с нищо  Peace

# 1 435
Разбира се, че е така, ние си пишем мнението, на базата на нашия опит. В крайна сметка, в момента има богат избор, най- добре е да се види, да се пипне, да се пробва. Аз понеже нямах тази възможност /ремонт, бебе, работа, малък град/, честно казано поръчах на късмет. Доволна съм. Това е мое мнение.

# 1 436
  • София
Въпрос и от един Татко.Като ми трябва нещо за вкъщи,първо тук проверявам и после евентуално взимам.Но от прочетеното до тук,всичките 96-страници,не разбрах за моя фаворит.От много четене и лежане си харесах,матрак и подматрачна рамка на фирма Росмари.За техния матрак срещнах само два или три въпроса,но нямаше отговор.За матрак Симпъл иде реч.А подматрачната рамка е Дрийм систем.Четох че препоръчвате на фирма Скалар,но техните ламели влизат в рамката.А на Росмари стоят върху нея.В случая кое е по функционално като изпълнение. И това че матрака няма борд,не се ли смачква по лесно покраищата,защото матрака е със сваляема калъвка но няма борд.

# 1 437
Рамката ни е Росмари, но идея нямам кой модел, нашата е цяла 144/190 см с механизъм за повдигане. Матракът е без борд, със свалящ се калъф /но е Екон, не е посочения от теб, за него нямам идея/, нищо му няма на борда, въобще не се е деформирал, а почти половината стърчи над дървената част. Дано си разбрал какво имам предвид.

# 1 438
  • софия
И аз съм доволна от ЕКОН!!!

# 1 439
Въпрос и от един Татко.Като ми трябва нещо за вкъщи,първо тук проверявам и после евентуално взимам.Но от прочетеното до тук,всичките 96-страници,не разбрах за моя фаворит.От много четене и лежане си харесах,матрак и подматрачна рамка на фирма Росмари.За техния матрак срещнах само два или три въпроса,но нямаше отговор.За матрак Симпъл иде реч.А подматрачната рамка е Дрийм систем.Четох че препоръчвате на фирма Скалар,но техните ламели влизат в рамката.А на Росмари стоят върху нея.В случая кое е по функционално като изпълнение. И това че матрака няма борд,не се ли смачква по лесно покраищата,защото матрака е със сваляема калъвка но няма борд.

На която и фирма да се спреш, вземи рамка, на която ламелите влизат вътре.
По-здрави са и вероятността да се счупи е по-малка.
Другото, което би ме притеснило е, ако ламела е прихванат отгоре да не закача и да скъса матрака, .  Peace

Иначе и двете фирми правят хубави рамки. Моето лично мнение, че на Скалар са по-здрави.
Иначе пък Росмари имат повече видове.
Ако можеш да си позволиш, вземи си със сгъстени ламели. Малко по-скъпи са, но ще са подходящи за всички видове двулицеви матраци   Peace

Общи условия

Активация на акаунт