От кой матрак сте доволни?

• 575 866
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е т.нар. Био серия на матраци Happy Dreams и доволни ли сте от тях?

Като изключим матраците със спелта, в България тези май най се доближавеат до нещо, което може да наподобява био матрак. Макар че в магазина ни казаха че естествения латекс бил някакъв процент само.

Изобщо дали в БГ могат да се намерят истински органик матраци? трябва ни за единично и за бебешко легло (60/120).
Аз съм попадала на тези - http://www.biohomeshop.com/index.php?page=shop.browse&catego … art&Itemid=41

# 1 606
  • Варна
При нас такова нещо няма  Rolling Eyes

Той и мъжът ми твърди, че не усещал разлика, но на мен ми прави впечатление. А може би при вас не става чак такава жега, ние сме на последен етаж, без климатик в спалнята и като реши, че ще пече, просто няма спасение.

# 1 607
Никой ли не знае,какво е Polyflex и Ultraflex? Дунапрен ли е всъщност? Нека притежаващите Нани да кажат, моля.

# 1 608
Момичета,моля дайте отзиви за Блян-стандартната серия не много скъпите newsm78
На Блян модели Специал и Специал + (+ е сваляем калъф с карбонена нишка) са хубави със средна твърдост и 5 г гаранция
А дали правят Блян по поръчка нестандартни р-ри?
да правят, за Специал цена за поръчка е 170лв/м2 ,а на Специал+ е 225лв/м2
Тук много добре са представени с доста богато инфо отделните модели на матраци Блян http://www.mattro.net/index.php?option=com_virtuemart&page=s … id=3&Itemid=2

# 1 609
  • Sofia
Ние спим на Магнифлекс-Naturcomfort-отличен е.
На децата сме взели Тед-Фаворит S-мисля че и те са удобни.

# 1 610
Искам да ви попитам нещо странично. Според вас матрак 1.44/1.90 може ли да бъде сложен на подматрачна рамка за матрак 1.40/1.90?
Разликата на практика е 4 см. Страниците според мен ще възпрепятстват мърдането странично. newsm78 Как мислите?

# 1 611
  • Варна
Според мен може.

# 1 612
А дали ще създава някакво неудобство според теб? Аз си го представям така: по два сантиметра само ще са вповече от едната и от другата страна. Едва ли чак пък толкова да се отрази на стабилността на нещата. Но знам ли Thinking

А чуденето ми идва във връзка с това, че все още се колебаем дали да не сменим матрака си с такъв с мемори пяна поради болки в кръста на моя. (Които впрочем може да са и от това, че прекарва ужасно много часове пред компютъра на стол, дето не е за това).
И в един момент аз се замислих дали да не променя малко размера на спалнята като така или иначе ще правя нов разход за матрак. Поначало я направихме възможно на-малка, за да съберем и други неща в спалнята като бюро, малко апаратура (компютър, принтер, скенер). Удобна ни е като размер, но на мен не ми стои добре визуално.

Та си мислех да запазя подматрачната, нея поне да не купувам нова. Инак самият сандък, знаете, е най-дребния разход по една спалня.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 21:44 от Stefka.b.k

# 1 613
  • София
  Днес си поръчахме матрак на Екон, 180/220/20 см с цип. Надявам се да съм доволна от избора. Поръчахме направо и подматрачна рамка и без това е нестандартен размер.

# 1 614
  • Варна
А дали ще създава някакво неудобство според теб?

Не вярвам, наистина разликата е само по два сантиметра. Ако рамката ляга стабилно върху спалнята не би трябвало изобщо да се усети, че е малко по-тясна.

# 1 615
Някой има ли мнение за този матрак и да знаете случайно колко тежи(става въпрос за 180/200)?                                                                                                                                                  
Другото ми питане е за матрак на Тед -какво ви е мнението за този модел?

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:48 от tanj74

# 1 616
  • софия
Момичета,  може ли да се изпере двойно лицев дунапренен матрак на автомивка с пароструйката???
Никой не го ползва на вилата и намирисва на нещо гадно.

# 1 617
Момичета,  може ли да се изпере двойно лицев дунапренен матрак на автомивка с пароструйката???
Ние прахме детски дунапренен и то без калъфа, в разгара на юлските жеги, само, че  у дома.Съхна отгоре в/у теловете на простира и то на двора няколко дена, въртяхме го, но въпреки това мухляса Confused
Сякаш все беше мокър в ядрото си.А си представи колко е по-малък един детски  матрак.

# 1 618
  • софия
Момичета,  може ли да се изпере двойно лицев дунапренен матрак на автомивка с пароструйката???
Ние прахме детски дунапренен и то без калъфа, в разгара на юлските жеги, само, че  у дома.Съхна отгоре в/у теловете на простира и то на двора няколко дена, въртяхме го, но въпреки това мухляса Confused
Сякаш все беше мокър в ядрото си.А си представи колко е по-малък един детски  матрак.
Отказа ме!!! Simple Smile

# 1 619
Назад в темата някоя от вас беше коментирала,че е сложила амортисьори не знам колко си нютона,а трябвало да е едиколко си.Не го намирам.Моля ,дайте инфо по въпроса.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 14:51 от W

Общи условия

Активация на акаунт