От кой матрак сте доволни?

• 575 851
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 590
Благодаря за инфото,но в сайта не намерих цена на точно такъв-половина Н,половина М.
Ма4о,моля кажи ми каква беше цената на вашия и съответно размера му.Специална поръчка ли е?
И моля сподели дали е много тежък.Бях се заела съвестно да изчета темите за матраци и отзивът е,че са много тежки.И при този едър мъж и тежък матрак каква е подматрачната рамка?Ходихме,гледахме и мъжът ми обяви,че ще счупи ламелите.
Очаквам и господина,представител на фирмата, да се включи.
.

Здравейте.
Цената на матрак, на който едната половина е с твърдост F е с около 5% по-висока. Такива матраци се правят само по поръчка.
Колкото до рамката - вземете си метална, с дървени ламели и задължително информирайте за теглото на мъжът Ви. Нашата рамка модел 13 http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=134 със сигурност ще издържи. Правили сме рамки и за потребител с тегло 130 кг.
Матрак 164/200/20 ще тежи около 42 кг.
За да е качествен матракът и за да оказва правилна опора, трябва да е еластичен. Ние можем да произведем и матрак с тегло наполовина от горепосоченото, но той няма да е добър.

# 1 591
Напоследък, много се чудех дали всички матраци са едни и същи, просто защото пробвах почти всички медицински матраци, защото имам изкривяване на гръбнака  и доктора ми препоръча да спя на ортопедичен мемори матрак, който ще помогне и облекчи честите ми болки,обаче никой от тях не помогна. Един ден обаче докато си бърниках в нета и попаднах на матраци, които са били специално затова, казваха се ЛАЙФ(LIFE).Казвам ви още на първата седмица почнах да ходя много по изправено и като ,че ли си мисля, че повече няма да ме боли грьб.Препоръчвам го на всеки ,който има подобни проблеми и даже тази фирма има матраци против хъркане ЛАУ.

# 1 592
Междодругото и аз чух това от един приятел който имаше дископатия и също така си е купил матрак от life и е доста доволен.Доколкото знам те използват VISCOSTAR технология която била доста популярна в щатите и цените им не били високи о_0

# 1 593
Много от матраците не отговарят на рекламата !
Ако и на мен ми подарят матрак ,както на Юлияна Дончева - ще се ангажирам да го
рекламирам. Един месец спим на "Екон" - няма проблем ,но не вярвам на 10 годишна гаранция .
За мен беше важно да не миреше - това беше единственото ми условие.
Съпругът ми е по-капризен ,той го избра , а колкото до възглавниците - отказах се -
тук вече аз съм капризната.

# 1 594
Нашият е Тед с вградена подматрачна рамка и въобще не сме доволни. Личното ми мнение е, че ако човек има възможност е по-добре да си купи качествен (скъп) матрак.

# 1 595
Някой запознат ли е какво е Polyflex  и Ultraflex,от които  се правят матраци "Нани" ? Не е ли всъщност това вид дунапрен и в такъв случай на какво основание са тези цени,близки до цените на латексови матраци?

# 1 596
Момичета,моля дайте отзиви за Блян-стандартната серия не много скъпите newsm78

# 1 597
Възглавниците на Екон, които ние купихме не са ни удобни изобщо.  Те са едни такива с вдлъбнатина newsm78 Не  мога да ги опиша, но предполагам си представяте.  Не ги ползваме,  само си дадохме парите. Сплескват се и все едно си без възглавница.
Така, че искам да кажа мисля, че трябва да се пробва определна възгалвница на определен матрак и тогава да се вземе решение.

Подкрепям горното мнение. Възгланицата, която аз имам на Екон е анатомична от мемори латекс. Изключително ми е удобна, но след 1 месец употреба се сплеска в дясната половина - страната, на която спя повече.
По тази логика, ако си купим матрак - няма ли и той да се сплеска повече откъм страната на мъжа ми? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 12:09 от Mimci

# 1 598
  • Варна
И още един въпрос към притежателките на Екон.Вярно ли е,че матраците спарват лятно време?Или това се отнася за конкретен модел.Някъде из форума се коментираше и това преди време.

Мен ме спарва определено Rolling Eyes В най-горещите нощи през лятото имах чувството, че залепвам за него минути след като легна. Виж, това го бях забравила.

# 1 599
Според мен, който си има проблем с горещините, си го има на всякакъв матрак.
Според мен не спарва. Но аз съм много топлолюбива.
От друга страна, мъжът ми, на каквото и да легне все ще му спарва  Laughing

# 1 600
  • Варна

не е точно така. На този матрак буквално се чувствам като върху найлон, докато на дивана примерно просто ми е горещо, но не и спарено.

# 1 601

не е точно така. На този матрак буквално се чувствам като върху найлон, докато на дивана примерно просто ми е горещо, но не и спарено.

При нас такова нещо няма  Rolling Eyes

# 1 602
  • Стара Загора
На Блян модели Специал и Специал + (+ е сваляем калъф с карбонена нишка) са хубави със средна твърдост и 5 г гаранция

# 1 603
На Блян модели Специал и Специал + (+ е сваляем калъф с карбонена нишка) са хубави със средна твърдост и 5 г гаранция
А дали правят Блян по поръчка нестандартни р-ри?

# 1 604
  • Стара Загора
А дали правят Блян по поръчка нестандартни р-ри?
да правят, за Специал цена за поръчка е 170лв/м2 ,а на Специал+ е 225лв/м2

Общи условия

Активация на акаунт