От кой матрак сте доволни?

• 575 905
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 725
Добре,стига с този Екон-дайте мнения за други матраци не от латекс и не пружина-например  ковафом или там както се казва-Нани,Блян и мн.други марки.Това е вид дунапрен,но явно добре направен newsm78
Матрака, който купихме е на Sunrise Memory Bio и е перфектен. От толкова дълго избиране на матрак съм много щастлива, че се спрях избора си точно на този матрак. На нашия матрак "меморито" е 5см и е формовано - направено е на фигури  и вентилацията е много добра. Определено има разлика в  направата на обикновения дунапрен (полиуретановата пяна - както е другото наименование на дунапрена) и новите модели - доста е подобрена технологията.  Simple Smile

# 1 726
s+chris благодаря за мнението  Hug Съвпада с моето.

Да попитам за мнение за Тед - Сан Ремо Премиум. Някой ако го ползва моля да ми пише на ЛС, може и тук, ако е полезно за останалите.

# 1 727
  • Стара Загора

Да попитам за мнение за Тед - Сан Ремо Премиум. Някой ако го ползва моля да ми пише на ЛС, може и тук, ако е полезно за останалите.
Матрака е  много мек,ако харесвате да спите на много меко ще ви хареса.От средния клас на Тед е и усещането е като на водно легло

# 1 728
Коко,дай повече инфо може и на лични Laughing

# 1 729
  • Sofia

Матрака е  много мек,ако харесвате да спите на много меко ще ви хареса.От средния клас на Тед е и усещането е като на водно легло

Аз се двоумя между Сан Ремо Премиум и Сан Ремо /без нищо/. В какво е разликата?
За мен е много важно, че и двата са противоакарни, противогъични и противоалергични.
Не, че имаме някакви проблеми, но не искам и да имаме!

# 1 730
  • Варна
Много се рових и разбрах, че зависи от латекса. Има изкуствен и естествен. От там идва и проблема с изпотяването. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=35331& Прочетете тази информация.

# 1 731
  • На земята, която е всъщност звезда.
Много се рових и разбрах, че зависи от латекса. Има изкуствен и естествен. От там идва и проблема с изпотяването. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=35331& Прочетете тази информация.

A и с миризмата на някои матраци, както се оказва. Благодаря, много полезна информация!  bouquet

# 1 732
  • Стара Загора

[/quote]

Аз се двоумя между Сан Ремо Премиум и Сан Ремо /без нищо/. В какво е разликата?
За мен е много важно, че и двата са противоакарни, противогъични и противоалергични.
Не, че имаме някакви проблеми, но не искам и да имаме!
[/quote]
Сан Ремо Премиум е по мек , защото самия бонел(пружината) е по висока и така и самия матрак е с по голяма височина 25 см. Сан Ремо е със средна твърдост и 20 см височина. Разликата е е в твърдостта само.

# 1 733
  • Sofia
Купих си "Комбо" на Блян. Един въпрос, ако някой има такъв. Към матрака има комплект крачета. Обаче дупките за крачетата са под плата, който е от долната страна, т.е. трябва да пробия плата, за да сложа крачетата. Та трябва ли наистина да го пробия?  newsm78

# 1 734
  • Стара Загора
Купих си "Комбо" на Блян. Един въпрос, ако някой има такъв. Към матрака има комплект крачета. Обаче дупките за крачетата са под плата, който е от долната страна, т.е. трябва да пробия плата, за да сложа крачетата. Та трябва ли наистина да го пробия?  newsm78
Да трябва ,ако ще се ползва матрака с крачетата като легло.

# 1 735
  • Sofia
Ми за 10ина дни ще се ползват като легла докато станат леглата, че ги забавиха. После не. Няма ли да се разнищи нещо плата? Съжалявам, ако задавам тъпи въпроси, ама не разбирам много и ме е страх да не ги повредя нещо.  Mr. Green

# 1 736
Ми за 10ина дни ще се ползват като легла докато станат леглата, че ги забавиха. После не. Няма ли да се разнищи нещо плата? Съжалявам, ако задавам тъпи въпроси, ама не разбирам много и ме е страх да не ги повредя нещо.  Mr. Green
Консултантите от където купи матраците какво казаха (но предполагам, че няма да има проблем ако разпробиеш плата)

# 1 737
Здравейте,

избираме матрак и искаме той да бъде така да се каже "мемори".
И от там възниква един въпрос, дали под този тип матрак трябва да има подматрачна рамка или дървена плоскост? Мъжът ми твърди, че долната част на матрака ще придобие формата на подматрачната рамка, така ли е? newsm78
Благодаря.  bouquet

А иначе се връщам да чета назад, тъй като засега клоним към Дормео. Peace

# 1 738
И аз се включвам със сериозен въпрос  Grinning
Трябват ни два матрака 82/190 или 90/190 ,все още незнаем.
Трябва да не са с пружини задъжително и да са на възможно най-прилична цена.

Това,на което съм се спряла е :
1."Нани"
Аляска-177 лв.
Тирена-159 лв.
2."Росмари"
Симпъл-139 лв.
3."Блян"
Стандарт-147 лв.
4."Парадайз"
Перла Комфорт-149 лв.

Все още не сме пробвали нито един.Общо взето са идентични като характеристики.
Въпросите са ми:
Конкретни озиви за някой?
Има ли марка, от която трябва да бягам надалеч или всички са ок?
Вие на кой бихте се спрели като марка?

# 1 739
  • Варна
Спряхме се на матрак http://www.happydreams-bg.com/?p=product&aid=3 за малката. Имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт