От кой матрак сте доволни?

• 577 825
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 705
Бях писала по този повод за миришещият матрак на Екон преди няколко месеца.Докараха ми трети матрак специално изпран и ароматизаран с ванилия,след като звъннах в Русе на производителя.От февруари до сега си има,все още тази специфична миризма,мисля че няма да се отмирише напълно.Търсете се правата защото си даваме парите и после съжаляваме.Аз пак ще се оплача със сигурност  ooooh!                                                                                 Но пък се спи много удобно на него Simple Smile                      

# 706
Бях писала по този повод за миришещият матрак на Екон преди няколко месеца.Докараха ми трети матрак специално изпран и ароматизаран с ванилия,след като звъннах в Русе на производителя.От февруари до сега си има,все още тази специфична миризма,мисля че няма да се отмирише напълно.Търсете се правата защото си даваме парите и после съжаляваме.Аз пак ще се оплача със сигурност  ooooh!                                                      Но пък се спи много удобно на него Simple Smile                       

Производителят е от Бяла  Peace

# 707
И ние поръчахме вчера 2 матрака Латекс с цип. Колебаех се между Магнифлекс Релано, латекс и още 2-3 оодела, но се спряхме на тези, по отзивите тук. Магнифлекса също пробвахме, ама освен, че е по-твърд, друго положително не видях.
п.с. За мен фаворит си остават Sensofil, има ги в Айко. На по-удобно нещо не съм лягала.
Дано тези на Латекс, които ни докарат да не смърдят много и бързо да се проветрят. Praynig Малко ме гризе съвестта дали не сбъркахме Sick

# 708
  • Бургас
Нашият Латекс никога не е миришел. Купуван  е 2006 г от фирмата, която ни прави мебелите за апартамента. Калъфа е с цип и безпроблемно го прахме лятото на химическо, не се заваля или сви. Peace

# 709
      След като постоя една седмица с махната дамаска, матрака на Екон вече не мерише. Тази нощ спах на него и ми се струва, че е прекалено мек за моя кръст. Сега ме гризе съвестта дали не сбърках, но вече е купен. Дано не ми създава проблеми с дисковата херния, все пак само една нощ съм спала, иначе усещането е все едно спиш в облак.

# 710
Незнам вие как си избирате матраци, но аз не го мога това нещо, също и възглавници...ТръшкАх се на какви ли не модели, лежах, въртях се....накрая се спрях на един, ще видим дали съм уцелила. Ако стане като с възглавниците, ще се гръмна!
Ние сега ще купуваме на Матера този 180 на 220см и искам  да попитам някой има ли отзиви за него-1360 лева,е Матера!

# 711
Ние сега ще купуваме на Матера този 180 на 220см и искам  да попитам някой има ли отзиви за него-1360 лева,е Матера!

По-добре нещо друго.
Но не са ми лични впечатленията, а от познати  Peace

# 712

По-добре нещо друго.
Но не са ми лични впечатленията, а от познати  Peace
Дайте идеи,сега търсим и ще се купува до месец и нямаме много време!Мерси !

# 713
За парите, които сте отделили имате много голям избор.  Peace

Кажи какъв комфорт предпочиташ  Laughing 
По-мекичък матрак, по-твърд, колко кг сте /предполагам сте 2-ма, семейство/

# 714
За парите, които сте отделили имате много голям избор.  Peace

Кажи какъв комфорт предпочиташ  Laughing 
По-мекичък матрак, по-твърд, колко кг сте /предполагам сте 2-ма, семейство/
По-твърд леглото е японски стил на пода почти и е т.н.краслки размер-2 на 2,но има и ръб!та най-голямият матрак 180 на 200 ме интересува!мерсии!И да двама (аз 178 см,и той 195см та да е ДълъГ)сме само!Третият член си спи в нейната стая:)

# 715
Аз скоро си купих фаворит  на тед  и съм довална спрямо цена качество . Бях ходила на едно мероприятие на тед и там чух доста добри думи за матера но нямам лично приятели с такъв . А като гледам цената която си написала май имаш  предвид 180/200 а не  на 220 и май го има на по добра цена тук http://www.matrak.bg/details.aspx ако си сигурна че това е твоя матрак

# 716
При дължина 220см задължително сте на поръчка. Стандарта е 190см или 200см.
Най-малко като оскъпяване ще е при Латекса на Екон 91. Ако се спреш на тях ти препоръчвам обикновения модел 20см височина, при твърдост F.
При Магнифлекса прегледай моделите Релано или Олимпия. Те са с по-висока ортопедичност. Но при магнифлекс не знам колко ще дойде оскъпяването. Пуска се запитване за цена. Не е изключено и да откажат  Rolling Eyes
Силиконовите предполагам ще дойдат меки.
Всички дунапренови модели ще са подходящи.

пп Сега видях, че е на 200см дължина. То си е стандарт, така че цените в нета са актуални  Peace

# 717
  • с/у ОколоМръсТното
и е т.н.краслки размер-2 на 2,

И аз си направих спалня 200х200. Но съм с 2бр. матраци 100Х200. Идеално ни е.
Матраци Лайф ползвам.

# 718
Мерси много момичета!

# 719
Здравей,pipence Simple Smile Бих искала да разбера,какъв е размера на матрака,дебелината и твърдостта му newsm53

Общи условия

Активация на акаунт