От кой матрак сте доволни?

• 577 798
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 780
Някой прал ли е обвивката на матрака? Тази,която се маха и е със цип?(на Екон),че дъщеря ми е правила белята върху него и сега останаха едно жълти петна върху него.Страх ме е ако я пусна в пералнята да не се свие или нещо подобно.Някой прал ли е?

Аз! Обаче на ръка,защото моя матрак е огромен и калъфът не се побира в пералнята. Иначе да съм го пуснала. Не вярвам да му стане нещо.

# 781
Някой прал ли е обвивката на матрака? Тази,която се маха и е със цип?(на Екон),че дъщеря ми е правила белята върху него и сега останаха едно жълти петна върху него.Страх ме е ако я пусна в пералнята да не се свие или нещо подобно.Някой прал ли е?
Да, пера калъфите редовно в пералнята с течен препарат на средна температура. Доста са обемисти и се перат по отделно. Моите матраци в спалнята са два.

# 782
  • софия
Точно такъв имам! Латекс на Екон 90/190- беше залят със сок от капини. Няма проблем с прането. Не се сви.

# 783
Значи тез дни ще го пусна,докато е хубаво времето ,за да изсъхне за един ден  Whistling.Нашия е голям 160/190 ,но пускам без проблем олекотената завивка ,тя е доста обемна,но лека-само 3 кг (първия път я давах на пералня да го изперат,че нашата старата беше с по-малък обем,но сегашната ни пералня е 6,2 кг.-значи и калъфа на матрака ще побере--ДАНО   Laughing Благодаря на всички,че се отзовахте.  bouquet

# 784
http://ted.bg/ -  целта на поста ми е рок матрака Simple Smile

# 785
Момичета, не се заяждам, ама вие на по колко години сте, че ви се схващат гърбовете и вратовете заради някакви матраци и възглавници?
Не че се изтъквам, ама с мъжа ми спим от 10 г. на матрак Тед, от най-евтините /като го купувахме бяхме много изтънели/, на пухени възглавници /наследство от родителите ми/, пък, да чукна на дърво, нищо не ни се е схванало или изкривило. Спим си като херувимчета и, ако сме си легнали навреме, сутрин сме свежи като пролетни марулки.
Е, вярно, че матракът се е поздънил тук-там, ама това са си естествените трапчинки, създадени от нашите тела. Като се наместя в моята си, се чувствам сякаш съм в ръкавичка.
Ако наистина имате проблем с гърбовете, по-добре да отидете на физиотерапия, а не да обвинявате ложето.
Ще ме прощавате за резкия тон, ама ме ядосаха в една друга тема, та си го изкарах на вас.

Няма защо да се ядосваш, радвай се, че не ти се е случвало да не можеш с месеци да станеш сама от леглото, сутрин да си измиеш зъбите, без да се подпреш на мивката, да не можеш дори яденето си да разбъркаш, без това да ти причини ужасни болки. Ако наистина се интересуваш на колко съм - нямам 30 години. И, естествено, че само матракът и възглавницата чудеса не правят - трябва си и лечение, и физиотерапия, и какво ли още не, но все пак помагат и то доста за намаляване на дискомфорта.
Матраците на ЕКОН са с три различни твърдости. Детските са средно твърди или меки, така че трябва да се пробва  твърдият за хора, които предпочитат. Мъжът ми спи само на много твърди матраци и затова неговата половина е твърда, а моята е средна твърдост - и двамата сме безкрайно доволни.

# 786
  • Galaxy 13197853088
никой като цяло.
само зимата ми удисват.

# 787
Никой ли няма наблюдения върху матраците Happy Dreams?  Confused

# 788
  • София
Никой ли няма наблюдения върху матраците Happy Dreams?  Confused

Има,има.
Нашия е пружинен. На 9 години. Спи се идеално на него, само дето тая година се разскърца. Те се сменят на по 7-8 години , явно му е дошло времето.
Едно време бяха най-скъпите, определено много по-добри от Тед, с други не съм го сравнявала.

# 789
ЕйМиМи, много ти благодаря за споделеното!  Hug  bouquet  Значи мога да им се доверя за спокойния сън на бебчето ни. Определено 9 години е една доста добра "пределна възраст" за матрак.

# 790
Ние като се чудехме какъв матрак, се бяхме насочили към Тед,  явно от многото реклама ни се беше набило в главата. Но след дълго проучване, си купихме Латексов на Екон, много е добър, супер е. Вече 1 седмица спим на него, грешка няма. Това за миризмата, дето ставаше въпрос по-напред, да, има малко някаква сладникава миризма, но избледнява с времето и не е толкова непоносима, както я описват. Даже съчетана с миризмата от новите мебели става доста екзотично  Laughing

# 791
  • Varna
От толкова инфо главата ми е каша. Моля за помощ. Двоумя се между aiRaiR® Latex и Меморилатекс на Екон и Duoflex на Магнифлекс.  Може ли някой да ми помогне.

# 792
Никой ли няма наблюдения върху матраците Happy Dreams?  Confused
Вече два месеца спим на такъв - не се сещам точно модела, но е изцяло латексов, от по-дебелите. Много съм доволна - не е твърд, но и не потъваш в него, някак си се наглася по тялото ти. От стария матрак, на който спахме 10 г /беше някакъв с пружини, но досто скъп/, получихме чудни проблеми с гръбнака и аз и мъжа ми. Ако някой ми беше казал, че е от матрака, щях да му се изсмея, но е факт.
Даже вчера ми звъняха от фирмата да ме питат доволна ли съм.

# 793
  • софия
От толкова инфо главата ми е каша. Моля за помощ. Двоумя се между aiRaiR® Latex и Меморилатекс на Екон и Duoflex на Магнифлекс.  Може ли някой да ми помогне.
Меморилатекс на Екон

# 794
От броени дни се обзаведохме с латексов на Екон, най-вече благодарение на отзивите тук Simple Smile. Много сме доволни, благодарности Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт