От кой матрак сте доволни?

• 577 720
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 930
Моето мнение е, че за метро се правят отделни серии с по-нискокачествени материали (за да могат да се вмъкнат в цените)  Thinking
Изводът е за продуктите, които сме сравнявали в нашата сфера. Предполагам, че така е и при останалите неща.

# 931
  • BABYLAND
Много благодаря за  ценните ви съвети.   bouquet Марка, която дори не коментирахме у дома, благодарение на вас стана нашия избор. Взехме матрак на НАНИ, не е пружинен, но е подходящ за креват без подматрачна рамка. Доста удобен, поне на пръв опит. Купихме го от ЗОНА-та. Момичето, което ни препоръча модела беше убедителна и компетентна. ПЛатихме го на обяд, следобед в 17.00 часа ни го докараха в къщи + подарък възглавница. Сега чакаме обзавеждането за детската стая и да видим все пак МАЛЧО дали ще одобри избора, който сме направили.  Mr. Green
   Отново едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!  Hug

# 932
  • София
GOLDEN ROSE, какъв модел взехте? Ние в събота също си взехме матрак за спалнята, спряхме се на Сирена мемори, дано сме направили добър избор, че първоначално аз се двоумях между латекс на екон и на Нани Модерато софт. Пробвахме ги с мъжа ми, чудихме се и накрая взехме сирената, като че ли най ни допадна на твърдост. Някой от вас има ли такъв да сподели дали е доволен?
На екон също ми беше удобен, но се оказа, че не е подходящ за нашата спалня, която е с ракла, но от мебелната фирма са ни сложили от най-евтините подматрачни рамки, за които латексът не бил добро решение. За него било добре рамката да е от тези с по-малкото разстояние между ламелите, защото е двойно по-тежък от другите матраци и лесно може да се деформира Peace

# 933
Пак казвам МАТРАЦИ ТЕД  И ПАРАДАИС ИМАТ НАИ ДОБРИ ЦЕНИ за качеството 0895694756 ,  9201498 София звъннете и проверете...  А на тебе кои ти каза че не са ти дали гаранцията тя се намира прикрепена кЪм мАтрака като не гледаш си я изхварлила разбрали!!!

# 934
  • София
Пак казвам МАТРАЦИ ТЕД  И ПАРАДАИС ИМАТ НАИ ДОБРИ ЦЕНИ за качеството 0895694756 ,  9201498 София звъннете и проверете...  А на тебе кои ти каза че не са ти дали гаранцията тя се намира прикрепена кЪм мАтрака като не гледаш си я изхварлила разбрали!!!

Ха по-спокойно, а  Mr. Green Стига размахва тия главни букви, разбрахме, че си фенка на Тед!

# 935
  • Стара Загора
При Тед касовата бележка служи за гаранция. За това ако си я пазите и по време на гаранцията се получи някакъв проблем има лице което е назначено от фабриката.То преценява дефекта от какво е и ако се наложи матрака ще ви бъде сменен. Това ви го гарантирам.

# 936
  • Стара Загора
 Мога да препоръчам на Блян еднолицев Комбино.Той е твърд и има мемори пяна/така модерната напоследък/.

# 937

На кого говориш, че и такъв тон  ooooh!

Вярно, ТЕД си изпълняват рекламациите, но лошото е, че през изминалата година имаха доста  Laughing

# 938
Цитат
през изминалата година имаха доста
- на какво основание почива това твърдение? Имаш цифрата за рекламациите на ТЕД за изминалата година?

gabi833 , ужасен правопис и тон...

# 939
Цитат
през изминалата година имаха доста
- на какво основание почива това твърдение? Имаш цифрата за рекламациите на ТЕД за изминалата година?

gabi833 , ужасен правопис и тон...

Знам колко рекламации е имало при нас за тази, за изминалата и за пет години назад.
Факт е, че преди не сме имали. Даже сме приключвали и година без нито една рекламация (евала), докато през последната имаше доста.  Peace

ПП: трябва да призная, че в последно време са взели мерки 

# 940
Въпрос към закупилите матрак на Екон- До колко време се "отмирисват",  днес си куппихме такъв страшно е удобен поне за малкото време което лежах на него, но много мирише на гума.Иначе няма грешка и е в хубав калъв.Само това ме притеснява да не остане тази миризма.

# 941
При Тед касовата бележка служи за гаранция. За това ако си я пазите и по време на гаранцията се получи някакъв проблем има лице което е назначено от фабриката.То преценява дефекта от какво е и ако се наложи матрака ще ви бъде сменен. Това ви го гарантирам.
За нашите матраци си получихме гаранционни карти с изрично описани гаранционни условия. Като при всеки друг продукт- срок, препоръки за употреба, кога подлежи на подмяна...+ касовата белжка прикрепена. Не са Тед, но ми стана интересно как може да има гаранция без гаранционна карта за срокове от порядъка на 5-8-10 години newsm78

# 942
Обикновено на повечето марки (поне по-големите фирми) гаранционната карта е пакетирана вътре при матрака.
Доста хора при разопаковането без да искат ги изхвърлят. На ТЕД със сигурност са вътре при матрака  Peace

# 943
Сигурно е така, но при нас нямаше гар. карта. Понеже поръчахме по интернет и бяхме едни от първите, които купуват този модел /Тед Фаворит С, навит на руло/, предполагам, че още не е бил уреден въпросът.
Както и да е, ще потърся какви документи имам за поръчката, защото ние вече не ползваме матрака, но родителите ми ползват техния и ако може нещо да се направи...
Идеята ми беше, че не може да се даде оценка на един матрак, преди да са минали 2-3 години. Затова ще се въздържа да похваля сегашния ни матрак, защото не знам дали няма да се скапе скоро.

# 944
Цитат
как може да има гаранция без гаранционна карта за срокове от порядъка на 5-8-10 години 
Има. И в Метро, и в Практикер е така. Пазиш касовия бон/фактура и това ти е гаранцията. Машината ми за хляб се развали и фактурата /от Метро послужи за гаранционна карта.

Общи условия

Активация на акаунт